Potpisan memorandum o saradnji Srbije i Indonezije u oblasti sportaSrbija i Indonezija su potpisale Memorandum o razumevanju u oblasti sporta i mladih, čiji je cilj jačanje saradnje između ove dve zemlje. Ugovor su potpisali ministar za omladinu i sport Srbije, Vanja Udovičić i ministar za omladinu i sport Indonezije, Zainudin Amali, tokom virtuelne ceremonije.

vlada rep srbije

Ovaj Memorandum o razumevanju će omogućiti razmenu sportskih i omladinskih programa između dve zemlje. Takođe će olakšati organizaciju zajedničkih aktivnosti, trening kampova i takmičenja u oblasti sporta i mladih.

Sporazum će takođe promovisati razvoj sportskih i omladinskih programa u obe zemlje. Podstaći će razmenu znanja i iskustava u oblasti sporta i mladih, što će pomoći da se poboljša ukupni kvalitet sportskih i omladinskih programa u Srbiji i Indoneziji.

Ovu stranicu nam najčesće posećuju ljubitelji dobrog fudbala sto je I logično, ali ako ste takodje zainteresovani za dobre tipove iz košarke tu je stranica Košarka Tipovi, kao I jedna od najposećenijih NBA Igrači Tipovi

Memorandum o razumevanju takođe ima za cilj povećanje učešća mladih u sportskim i omladinskim programima. Podsticaće razvoj sportskih i omladinskih programa na osnovnom nivou, što će pomoći u promovisanju zdravog života i aktivnog načina života među mladima u obe zemlje.

Uefa odvojila Srbiju od Kosova: https://www.millenniumsport.rs/2018/10/18/uefa-odvojila-srbiju-i-kosovo-sa-juznom-srpskom-pokrajinom-ne-moze-ni-bosna/

Ovaj sporazum je značajan korak u jačanju prijateljstva i saradnje između Srbije i Indonezije. On pokazuje posvećenost obe zemlje u radu na zajedničkim ciljevima i zadacima.

Zaključak

U zaključku, Memorandum o razumevanju potpisan između Srbije i Indonezije u oblasti sporta i mladih je značajan korak u jačanju saradnje i prijateljstva između dve zemlje. Ovaj sporazum će omogućiti razmenu sportskih i omladinskih programa, zajedničke aktivnosti i trening kampove između Srbije i Indonezije. Takođe će promovisati razvoj sportskih i omladinskih programa u obe zemlje,

Ako želite da se kladite kod nas, nas predlog je kladionica Rabona ako se registrujete preko dugmeta “Igraj Sad” dobicete bonus dobrodoslice od cak 100% do 100 EUR!!!

Nas izbor kladionice

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ne propustite priliku za ekskluzivne bonuse i besplatne tipove!

Budite prvi koji će saznati za svaki novi bonus, tip ili tiket dana prijavljivanjem na naš newsletter, osigurajte dobitke sa nama.

Ne šaljemo neželjenu poštu. Vidi politika privatnosti za više informacija.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.