Potpisan memorandum o saradnji Srbije i Indonezije u oblasti sporta

Srbija i Indonezija su potpisale Memorandum o razumevanju u oblasti sporta i mladih, čiji je cilj jačanje saradnje između ove dve zemlje. Ugovor su potpisali ministar za omladinu i sport Srbije, Vanja Udovičić i ministar za omladinu i sport Indonezije, Zainudin Amali, tokom virtuelne ceremonije.

vlada rep srbije

Ovaj Memorandum o razumevanju će omogućiti razmenu sportskih i omladinskih programa između dve zemlje. Takođe će olakšati organizaciju zajedničkih aktivnosti, trening kampova i takmičenja u oblasti sporta i mladih.

Sporazum će takođe promovisati razvoj sportskih i omladinskih programa u obe zemlje. Podstaći će razmenu znanja i iskustava u oblasti sporta i mladih, što će pomoći da se poboljša ukupni kvalitet sportskih i omladinskih programa u Srbiji i Indoneziji.

Ovu stranicu nam najčesće posećuju ljubitelji dobrog fudbala sto je I logično, ali ako ste takodje zainteresovani za dobre tipove iz košarke tu je stranica Košarka Tipovi, kao I jedna od najposećenijih NBA Igrači Tipovi

Memorandum o razumevanju takođe ima za cilj povećanje učešća mladih u sportskim i omladinskim programima. Podsticaće razvoj sportskih i omladinskih programa na osnovnom nivou, što će pomoći u promovisanju zdravog života i aktivnog načina života među mladima u obe zemlje.

Uefa odvojila Srbiju od Kosova: https://www.millenniumsport.rs/2018/10/18/uefa-odvojila-srbiju-i-kosovo-sa-juznom-srpskom-pokrajinom-ne-moze-ni-bosna/

Ovaj sporazum je značajan korak u jačanju prijateljstva i saradnje između Srbije i Indonezije. On pokazuje posvećenost obe zemlje u radu na zajedničkim ciljevima i zadacima.

Zaključak

U zaključku, Memorandum o razumevanju potpisan između Srbije i Indonezije u oblasti sporta i mladih je značajan korak u jačanju saradnje i prijateljstva između dve zemlje. Ovaj sporazum će omogućiti razmenu sportskih i omladinskih programa, zajedničke aktivnosti i trening kampove između Srbije i Indonezije. Takođe će promovisati razvoj sportskih i omladinskih programa u obe zemlje,

Ako želite da se kladite kod nas, nas predlog je kladionica Rabona ako se registrujete preko dugmeta “Igraj Sad” dobicete bonus dobrodoslice od cak 100% do 100 EUR!!!

Nas izbor kladionice

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Registruj se i uzmi 20.000 RSD bonusa u Efbet kladionici!

Iskljuci adblock ako ne vidis bonus!

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.