Kako moćan govor može napraviti razliku: Izvadite im srca!Priča o fudbalskom klubu Bilerikej Taunu, klubu sedme lige u Engleskoj, je priča o izvanrednom uspehu. Osvojili su “Alan Turvey Trophy”, kup takmičenje, što je bilo istorijsko dostignuće za klub. Ova pobeda bila je inspirisana izvanrednim govorom koji je održao menadžer i vlasnik kluba, Glen Templin, pre finala.

bilerkaj taun fc

Bivši engleski mladi reprezentativac, Džejmi O’Hara, koji je prošlog leta potpisao za Bilerikej Taun, predvodio je svoj tim do pobede u sredu uveče, a inspirisao ga je jedan od najneverovatnijih govora koje je ikada čuo.

Templin je na neobičan način obratio se svom timu, kao ratnik, govoreći da moraju “izvaditi srca” svojih protivnika i ne izgubiti ni jednu bitku na terenu tokom 90 minuta igre.

Zatim je okupio igrače u krug i pevao R. Kellyjevu pesmu “World’s Greatest”, što ih je inspirisalo za neverovatnu pobedu protiv Tonbridgea (8-3).

Osnovan 1880. godine, Bilerikej Taun nikada ranije nije osvojio veliki trofej. Međutim, uz vođstvo bogatog vlasnika Templina i potpisivanje bivšeg igrača Lester i Liverpula, Paula Končeskog, uspeli su da postignu ovaj cilj.

U našem timu za klađenje svakodnevno odigravamo utakmice i kombinujemo više odabira kako bismo stvorili Tip Dana i ostvarili dodatnu zaradu. Pored toga, redovno objavljujemo besplatne savete za klađenje pod nazivom Besplatni Tipovi. Međutim, moramo napomenuti da kombinovani tiketi nisu uvek garantovani dobitak.

Značaj moćnog govora

Moćan govor može napraviti razliku. Može inspirisati ljude da postignu velike stvari i prevaziđu prepreke koje su smatrali nepremostivim. Govor može biti moćno oružje u rukama veštog govornika.

Ratnički mentalitet

Templinov govor bio je pun imaginacije i metafora, naglašavajući značaj imanja ratničkog mentaliteta na terenu. Pozvao je svoj tim da se bori do poslednjeg daha i da ne odustaje, bez obzira na sve.

Moć muzike

Muzika može biti moćno sredstvo za inspirisanje i motivisanje ljudi. Templin je koristio R. Kellyjevu “World’s Greatest” da inspiriše svoj tim pre finala i očigledno je imao uticaj na njihovu izvedbu.

Zaključak

Govor Glena Templina je bio majstorsko izlaganje motivacionog govora. Bio je pun snažnih slika, metafora i muzike koja je inspirisala njegov tim ka neverovatnoj pobedi. Priča o Bilericay Town-u je dokaz da je sa pravim vođstvom i pravim stavom, sve moguće. Moćan govor može napraviti ogromnu razliku.

Procitajte artikl o transferu Marka Dmitrovica u Sevilju.

Ako želite da se kladite na bilo koji sport tu je kladionica Melbet, ako se registrujete preko dugmeta “Igraj Sad” dobicete bonus dobrodoslice od cak 100% do 11.000 RSD I jos 30% na depozit ako iskoristite promo kod: ml_207798

Nas izbor kladionice

čak do:
11.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Melbet Kladionice
Igraj.Casino Bonus 205.000 RSD + 290 FS

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Besplatna Majica ili Duks Srbije čeka na vas!

Specijalna ponuda do 5. oktobra za prvi depozit dobijate merch Srbije EURO 2024 i Olimpijske Igre 2024!

Ponuda važi samo za prve depozite. Uslovi i odredbe se primenjuju.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rizk.rs igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.