Čudesna priča o Dzon Teriju bivšem fudbaleru I jednom dečaku

Da, postoji dirljiva priča o bivšem engleskom fudbaleru John Terry-ju i mladom dečaku po imenu Jack Marshall.

Godine 2016. Jack, koji je tada imao sedam godina, dijagnostifikovan je sa retkom vrstom kancera zvanom neuroblastom. Bio je veliki fan fudbalskog kluba Chelsea, a omiljeni igrač mu je bio John Terry. Jack-ovi roditelji su pokušavali da se obrate Terry-ju preko društvenih mreža kako bi zatražili poruku podrške za Jack-a, ali nisu dobili odgovor.

john terry chelsea

Ipak, Terry je čuo za Jack-ovu priču kroz svoju decu, koji su videli poruke na društvenim mrežama. Odlučio je da ode korak dalje i pozove Jack-a i njegovu porodicu da prisustvuju utakmici Chelseaja kao njegovi posebni gosti. Terry je čak organizovao i da Jack bude maskota za taj dan i prošeta sa njim terenom.

Procitajte zasto su otkazani mecevi reprezentacije na Karibima.

Dan je bio ostvarenje sna za Jack-a, i upoznao je neke od svojih drugih omiljenih igrača, uključujući Diega Costu i Cesca Fabregasa. Jack-ova majka, Terri, je rekla: “Bilo je neverovatno. Jack je imao najbolji dan u svom životu.”

Nažalost, Jack je preminuo nekoliko meseci kasnije, ali njegova porodica je bila zahvalna na ljubaznosti i velikodušnosti koju su pokazali John Terry i fudbalski klub Chelsea. Oni su osnovali fondaciju u Jack-ovo ime kako bi pomogli u prikupljanju novca za druge porodice koje se bore sa dečjim kancerom.

Dodatna informacija vezana za ovu priču je da je Terry nakon tog događaja posvetio jedan od svojih golova u narednoj utakmici Jack-u i poslao poruku na društvenim mrežama kojom je odao počast njegovoj hrabrosti i upornosti u borbi protiv bolesti.

Leave a Reply

Registruj se i uzmi 20.000 RSD bonusa u Efbet kladionici!

Iskljuci adblock ako ne vidis bonus!

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.