Biti velik više nije dovoljno

Kada je u pitanju poslovanje, mnogi se fokusiraju samo na rast i postajanje velikim. Međutim, sam size više nije dovoljan da bi se neka kompanija smatrala uspešnom. Trenutni poslovni svet se rapidno menja i oni koji ne prate trendove i…

NBA
nbastore


Kada je u pitanju poslovanje, mnogi se fokusiraju samo na rast i postajanje velikim. Međutim, sam size više nije dovoljan da bi se neka kompanija smatrala uspešnom. Trenutni poslovni svet se rapidno menja i oni koji ne prate trendove i ne prilagođavaju se novoj situaciji, mogu biti lako zamenjeni konkurencijom. U ovom tekstu, istražujemo zašto je potrebno ići korak dalje od veličine i kako se to može postići.

Uvod

U današnjoj košarkaškoj igri, biti velik više nije dovoljno. Tim se susreće sa sve složenijim taktikama i strategijama, koje zahtevaju igrače koji su u stanju da prate brže ritmove igre i da se prilagođavaju promenama u taktičkom planu tokom igre.

Video stvoren od strane Thinking Basketball, upoznaje gledaoce sa evolucijom velikih igrača, kao i sa današnjim zahtevima u košarci. Ben Taylor, autor videa, veoma detaljno analizira igru velikih igrača, od Wilt Chamberlain-a do Shaquille O’Neal-a i Tim Duncan-a.

Evolucija Velikih Igrača

Video počinje pričom o Wilt Chamberlain-u, jednom od najpoznatijih igrača u istoriji košarke. Kako tada nije bilo mnogo igrača koji su bili visoki preko 213 cm, Chamberlain je bio nepobediv u svom rastu i snazi, dok se danas ova prednost smatra nedovoljnom.

Dalje, video analizira stigmu koja je postojala oko visokih igrača sa malo agilnosti, koja se u tadašnje vreme smatrala smanjenom vrednošću u košarkaškom timu. Međutim, sa pojavom vrhunskih centara kao što su Shaquille O’Neal i Tim Duncan, mentalitet se počeo menjati.

Zahtevi Današnje Igre

Činjenica je da je igra danas mnogo brža i zahtevnija nego ikad ranije. Većina taktika i strategija se vrti oko visokih igrača koji imaju sposobnost brzog prilagođavanja u igri. Kao takvi, centri koji su poznati po svojoj ograničenoj agilnosti i taktičkim sposobnostima, postaju sve manje korisni u današnjoj košarkaškoj igri.

Analiza i Kritika

Ben Taylor u videu analizira igru Victora Wembanyama, perspektivnog košarkaša za koji se očekuje da bude Draftovan u 2023. godini. Wembanyama je visok centar koji je poznat po svojoj taktičkoj sposobnosti i agilnosti, čineći ga idealnim za modernu igru koja se fokusira na brzinu i taktičke sposobnosti.

Wembanyama takođe ima sposobnost skoka i dobar osećaj igre, što ga čini sposobnim da igra na pozicijama od 4 do 5, a ne samo kao center. Video se takođe fokusira na Wembanyaminu sposobnost u odbrani, uz analizu statistika koje mu daju prednost nad drugim novim igračima.

Zaključak

U današnjoj košarci, biti visok više nije dovoljno. Moderna košarka zahteva igrače koji su sposobni da prate brze ritmove igre, da se prilagođavaju promenama u taktičkom planu i da pokažu taktičke sposobnosti. Video stvoren od strane Thinking Basketball, pruža uvid u izazove sa kojima se suočavaju veliki igrači u današnjoj igri, zajedno sa analizom najperspektivnijih mladih igrača kao što je Victor Wembanyama.

FAQ

 1. Ko je Victor Wembanyama?
  Victor Wembanyama je perspektivan košarkaš koji se očekuje da bude Draftovan u NBA u 2023. godini.

 2. Kakve su taktičke sposobnosti Wembanyame?
  Wembanyama je poznat po svojoj taktičkoj sposobnosti, agilnosti i sposobnosti brzog prilagođavanja u igru.

 3. Da li Wembanyama ima sposobnost skoka i dobar osećaj igre?
  Da, Wembanyama ima sposobnost skoka i dobar osećaj igre.

 4. Na kojim pozicijama Wembanyama može igrati?
  Wembanyama može igrati na pozicijama od 4 do 5, a ne samo kao center.

 5. Kakve su analize Wembanyaminog učinka u košarci?
  Video stvoren od strane Thinking Basketball pruža detaljnu analizu statistika koje daju Wembanyami prednost nad drugim novim igračima u NBA ligi.

Ne propustite priliku za ekskluzivne bonuse i besplatne tipove!

Budite prvi koji će saznati za svaki novi bonus, tip ili tiket dana prijavljivanjem na naš newsletter, osigurajte dobitke sa nama.

Ne šaljemo neželjenu poštu. Vidi politika privatnosti za više informacija.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.