DEŠAVA SE! MESI POTPISUJE UGOVOR SA BARSELONOM DO 2025. GODINE! MBAPPE IDE U REAL MADRID!

Dragi čitaoci, Ovo je uzburkalo svet fudbala! Lionel Mesi, jedan od najvećih igrača svih vremena, potpisuje ugovor sa Barselonom do 2025. godine, dok će Kijan Mbape karijeru nastaviti u ekipi Real Madrida. Ovo su definitivno velike vesti koje će promeniti…Dragi čitaoci, Ovo je uzburkalo svet fudbala! Lionel Mesi, jedan od najvećih igrača svih vremena, potpisuje ugovor sa Barselonom do 2025. godine, dok će Kijan Mbape karijeru nastaviti u ekipi Real Madrida. Ovo su definitivno velike vesti koje će promeniti pejzaž svetske fudbalske scene. Nemojte propustiti da saznate sve detalje u nastavku ovog članka.

Uvod

Barselona je poslala zvaničnu ponudu Lionelu Mesiju koja uključuje platu od 25 miliona evra godišnje i ugovor do 2025. godine. To znači da će se jedan od najvećih fudbalera svih vremena vratiti na Nou Kamp nakon kratkog boravka u PSG-u. Ali to nije sve, jer Real Madrid ima velike planove za letnji prelazni rok. Klub se nada da će potpisati transfer Borusije Dortmunda igrača Džud Belingema, igrača PSG-a Kilijana Mbapea i igrača Bajerna Minhena Alphonso Davisa. Postoje mnoge kontroverze koje se vezuju za ove prelazne rokove, pa hajde da pogledamo šta se dešava oko ovih zvezda u usponu.

Messi se vraća u Barselonu!

Messijev ugovor sa PSG-om ističe ovog leta, tako da nije iznenađenje što se Barselona vraća po svom bivšem igraču. Barselonin bord je siguran da će Messi prihvatiti njihovu ponudu i vratiti se u klub. Navijači širom sveta su uzbuđeni zbog ovog transfera i željno očekuju da vide Messijeve čarolije na terenu Nou Kampa.

Real Madrid planira tri velika transfera

Real Madrid ima velike planove za letnji prelazni rok. Klub namerava da potpiše transfer Borusija Dortmunda igrača Džud Belingema, igrača PSG-a Kilijana Mbapea i igrača Bajerna Minhena Alphonso Davisa ovog leta. Belingam je već pristao na lične uslove sa Real Madridom, čekaju se pregovori sa Dortmundom. Real Madrid nastavlja da sanja Mbapea i planira da ga dovede čim mu istekne ugovor sa PSG-om. Takođe, Real Madrid želi da dovede Davisa kao novog levog beka, jer će se Ferland Mendi verovatno prodati ovog leta. Bajern Minhenu ide na ruku da zadrži Davisa jer mu ugovor ističe 2025.

Kontroverze oko prelaznih rokova

Messijev transfer se očekuje u letnjem prelaznom roku, a Mbapeov i Džudov su još u pregovorima. Barselona i Real Madrid održavaju ostrvu reputaciju u svetu fudbala. Svaki klub želi da dovede najbolje igrače i da osvoji što više trofeja. Ali, da li ova žestoka konkurencija čini fudbal spektakularnijim ili ga uništava? Navijači svakako uživaju u svojim omiljenim klubovima i igračima, ali postoji druga strana priče koja govori o eksploataciji mladih i talentovanih igrača.

FAQ

 1. Kada će se Messi vratiti u Barselonu?
  Messi bi trebao da se vrati u Barselonu u letnjem prelaznom roku.
 2. Koje igrače planira da dovede Real Madrid ovog leta?
  Real Madrid planira da potpiše transfer Borusija Dortmunda igrača Džud Belingema, igrača PSG-a Kilijana Mbapea i igrača Bajerna Minhena Alphonso Davisa.
 3. Šta je razlog između Bajerna i Reala oko transfera Alphonso Davisa?
  Bajern je čvrsto odlučio da zadrži Davisa jer mu ugovor ističe 2025. godine, dok Real Madrid želi da ga dovede kao novog levog beka.
 4. Kada će Mbape preći u Real Madrid?
  Mbape bi trebao da pređe u Real Madrid nakon što mu istekne ugovor sa PSG-om.
 5. Da li je zdravo za fudbal ovako velika konkurencija između klubova?
  Konkurencija između klubova definitivno održava fudbal uzbudljivim, ali istovremeno postoji i druga strana priče o eksploataciji mladih igrača.
Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.