Book of Panda Megaways
5.0

Book of Panda Megaways

Osvoji čak 150% do €200 i 100% do €1000 uz prvi depozit


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiBook of Panda Megaways: Prelep dizajn, klasične karakteristike i visok RTP. Saznajte zašto je ova igra postala hit među igračima!

Prednosti
 • Visok RTP (96,95%)
 • Prelep dizajn i grafika
 • Klasične karakteristike koje mnogi igrači vole
Mane
 • Nedostatak inovacija
 • Slična mehanika kao mnoge druge slot igre
 • Visoka volatilnost može biti rizična za neke igrače

Recenzija: Book of Panda Megaways Slot

Datum: 31. oktobar 2023.
Autor: Sebastian Lindstrom


Opšti pregled slota Book of Panda Megaways

Book of Panda Megaways je novi slot u kazinu od BGaminga, gde nas veselo panda dočekuje sa puno bambusa i potencijala.

U susret praznicima, sneg i Deda Mrazovi ukrašavaju većinu nedavno pregledanih slotova. Dakle, ulazak u ovakvu arenu je prijatan za promenu. Međutim, ako zanemarite temu na trenutak, shvatićete da to nije potpuno novi proizvod kakav do sada nismo videli. Iako su se nove životinje pojavile na koturima, mehanika je gotovo identična drugoj igri sa temom životinja od istog provajdera. Ali, nećemo još ništa kvariti. Hajde da istražimo.

Osnovna igra

Book of Panda Megaways je video slot od BGaminga sa postavkom od 6 kotura i 2-7 redova. Broj redova varira zbog Megaways mehanike igre, koja može kreirati do 117,649 načina za isplatu. Igrači mogu izabrati Min.bet od 0,1 i Max.bet od 25. Igra ima podrazumevanu RTP stopu od 96,95%, što je veoma darežljivo u poređenju sa 94-95% koje mnogi provajderi nude danas. Pored toga, ima frekvenciju pogotka od 25% i frekvenciju besplatnih spinova od 1 u 189 spinova. Book of Panda Megaways ima vrlo visoku volatilnost i može vam doneti maksimalnu dobit od 10000x uloga.

Kao u većini knjiških igara, ne treba očekivati obilje mehanike. Karakteristike su Wild Scatter simbol, besplatni spinovi, dodatna opklada i mogućnost direktne kupovine bonusa.

Informacije o slotu Book of Panda Megaways

Za kreiranje ove predivne igre, BGaming se udružio sa kineskim dizajnerima da “predstavi slot sa orijentalnom temom ukrašen pažljivo izrađenom umetnošću i pozadinom koja duboko odjekuje bogatom kulturnom tapiserijom ove azijske nacije”. Tematski, imamo samo reči hvale. Ne samo da je izbor simbola potpuno u centru, već je i čista kvaliteta grafike fenomenalna. Njegova super oštra vizualizacija čini jasnim da igrate novu igru, uprkos nedostatku mehaničke inovacije.

Book of Panda Megaways može se igrati na svim uobičajenim mobilnim uređajima i desktop računarima. Dobitna kombinacija se stvara kada se postavi 3 ili više identičnih simbola na uzastopne koture, počevši od najlevljeg kotura.

Simboli sa nižom isplatom sastoje se od 10, J, Q, K i A. Dobitna kombinacija od 6 sa jednim od ovih plaća 0,5x-1x uloga. Simboli sa većom isplatom uključuju bambus, lotos, majmuna i pandu. Šest takvih simbola plaća 1,5x-10x ulog. Pergament deluje kao i Wild simbol i kao Scatter simbol, koristi se da zameni druge plaćene simbole i pokreće funkciju besplatnih spinova.


Karakteristike slota Book of Panda Megaways

 • Maksimalna dobit u slotu Book of Panda Megaways?
 • Možete osvojiti do 10,000x uloga.
 • Koje su karakteristike dostupne u slotu Book of Panda Megaways?
 • Karakteristike su Wild Scatter simbol, besplatni spinovi, dodatna opklada i mogućnost kupovine bonusa.

Random Symbol Pick

Wild Scatter simbol
Wild Scatter simbol zamenjuje druge plaćene simbole. Ako sletite 3 ili više, pokreće se funkcija besplatnih spinova.


Besplatni Spinovi (Free Spins)

Kada sletite 3 ili više Wild Scatter simbola, pokreće se 12 besplatnih spinova. Pre nego što počnu, bira se simbol koji se širi. Ako sletite vaš simbol na tri ili više kotura, oni će se proširiti i popuniti te koture. Simbol koji se širi plaća čak i na nepriljagođenim koturima.

Međutim, nije sve tako obično kao u ostalim knjiškim igrama. Ponovo, Wild Scatter simbol ulazi u igru. Tokom besplatnih spinova, Wild Scatter će imati nasumični množitelj od 2x, 3x, 5x, ili 10x, koji se primenjuje na ukupnu dobit od spinovanja. Ako se pojavi više od jednog, njihovi množitelji se sabiraju. Sletanje 3 ili više dodeljuje još 12 spinova.

Dodatna Opklada (Extra Bet)

Dodatna opklada može biti aktivirana uz dodatni trošak od 50% uloga, udvostručujući vašu šansu za pokretanje besplatnih spinova.

Kupovina Bonusa (Bonus Buy)

Ako želite odmah da se upustite u akciju besplatnih spinova, imate sledeće opcije kao bonus buy:

 • 100x = Pokreće besplatne spinove s nasumično odabranim proširujućim simbolom.
 • 150x = Pokreće besplatne spinove s nasumično odabranim simbolom veće isplate.

Zaključak za slot Book of Panda Megaways

Uz sve aktuelne proslave Noći veštica i predstojeće božićne zabave, lepo je videti da možemo pronaći radost i u drugim temama. Kineska kultura nam je donela mnoge uzbuđujuće avanture u prošlosti, a pande su posebno bile protagonisti nekoliko velikih hitova, kao što je Big Bamboo. Okolina je prirodno šarena, i iskreno, ko ne voli ove preslatke životinje?

Dok su tematski i vizualni aspekti vrhunski, inovacija jednostavno nije prisutna. Iako smo uživali u igranju, to je samo još jedna “re-skin” varijacija u moru sličnih. Ovo nije prigovor specifično na BGaming, već na celu industriju. Svaki drugi slot danas je mehanički identičan prethodnom. Ali kao u svakoj drugoj industriji, provajderi će nastaviti da daju igračima ono što žele, i čini se da će mnogi igrači biti zadovoljni “ostacima“. Povremeni “re-skin” nam ne smeta, ali se nadamo da to neće zaustaviti slotove da napreduju.

Book of Panda Megaways je predivna igra s šarenim vizualima i klasičnom mehanikom.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.