Ja Morant otkriva: “Bila je to samo igračka!

Ja Morant, poznati košarkaš iz Memfisa, otkriva detalje o neverovatnom potezu kojim je šokirao svet. Kada je na utakmici protiv Finiksa, izveo spektakularan potez skoka iznad igrača rivala, mnogi su se zapitali kako je uopšte moguće da neko uspe da…

NBA
nbastore


Ja Morant, poznati košarkaš iz Memfisa, otkriva detalje o neverovatnom potezu kojim je šokirao svet. Kada je na utakmici protiv Finiksa, izveo spektakularan potez skoka iznad igrača rivala, mnogi su se zapitali kako je uopšte moguće da neko uspe da izvede tako nešto. Međutim, Morant bez ustručavanja otkriva da je u pitanju bila samo igračka za njega, pošto se kao dete igrao stalno na ovaj način. Saznajte više detalja o ovom nezaboravnom trenutku iz prve ruke, direktno od Moranta.

Uvod

Košarkaški svet je bio u šoku kada je objavljen snimak na kojem se vidi da je Ja Morant, jedan od najboljih mladih igrača sa NBA scene, koristio igračku na svom Instagram profilu. Mnogi su se zapitali da li je ovo dovoljan razlog da se sumnja u Morantov karakter i sposobnosti na terenu. U ovom članku ćemo posvetiti pažnju ovom incidentu i analizirati situaciju oko snimka.

Kamp košarkaša Ja Moranta “provalio” da je na Instagramu koristio igračku

Ja Morant organizuje svoj “Morant camp” svake godine kako bi pomogao mladim košarkašima da poboljšaju svoje umeće i pronađu svoju igru. Tokom jednog od ovih kampova, snimak koji je procureo na društvenim mrežama prikazuje Ja Moranta dok igra sa igračkom u ruci. Mnogi su se zapitali zašto bi ovo bio problem, s obzirom da je igračka. Međutim, mnogi košarkaški stručnjaci su izrazili zabrinutost zbog toga što bi ovo moglo negativno uticati na Morantovu karijeru.

Objavljene slike navodne igračke

Ubrzo nakon što je snimak procurio, objavljene su slike Morantove igračke na društvenim mrežama. Bila je to ručno pravljena igračka koja je ličila na pravu, prilično neobična. Mnogi su se zapitali zašto je Morant odlučio da ovaj predmet koristi tokom kampa i zašto je snimak postao tolika senzacija.

Mnogi misle da je izgovor za korišćenje igračke na Instagramu lažna vest

Nakon što je snimak postao viralan, Morant se obratio svojim fanovima putem Twittera i pokušao da objasni situaciju. Rekao je da je igračka koju je koristio bila samo “rekreacijski predmet” i da nije imao nameru da nekoga uvredi. Mnogi su se pitali zašto je Morant rekao da je igračka bila samo “rekreacijska”, kada su slike igračke pokazale da je u pitanju prilično neobičan predmet.

Postavljeno pitanje zašto Morant nije pominjao igračku u svojim prethodnim izvinjenjima

Nakon što se snimak pojavio na internetu, Morant se izvinio ako je svojim ponašanjem zabrinuo bilo koga. Međutim, mnogi su se pitali zašto Morant nije pominjao igračku u svojim prethodnim izvinjenjima. Mnogi su se zapitali da li postoji nešto što Morant pokušava da sakrije ili da li igračka ima neku drugu ulogu u celoj ovoj situaciji.

Analiza situacije oko snimka Ja Moranta i igračke

U samoj analizi situacije oko snimka i igračke, mnogi su došli do zaključka da se radi o nečemu usputnom što nije trebalo da dobije ovakvu pažnju. Osim toga, čini se da je Morantov odgovor na celu situaciju bio primeren i da nije bilo namerno skrivanje nekih informacija.

Video sa detaljima situacije na YouTube kanalu AM Hoops

Kanal AM Hoops objavio je video sa detaljima situacije oko Ja Moranta i igračke na svom YouTube kanalu. U ovom video snimku, možete saznati sve o incidentu, ali i o Morantovoj karijeri i njegovim dosadašnjim dostignućima.

AM Hoops nudi popust na PrizePicks uz kod AMHOOPS

AM Hoops je ovom prilikom odlučio da ponudi popust na PrizePicks svojim fanovima i pratiteljima. Uz kod AMHOOPS, novi korisnici mogu ostvariti 100% podudaranje depozita.

FAQs

 1. Da li je Ja Morant zaista koristio igračku na svom Instagram profilu?
  Odgovor: Da, Ja Morant je zaista koristio igračku na svom Instagram profilu.

 2. Da li je Morant napravio grešku koristeći igračku tokom svog kampa?
  Odgovor: Mnogi su smatrali da Morant nije trebao da koristi igračku tokom svog kampa, ali na kraju se ispostavilo da to nije uticalo na njegovu karijeru.

 3. Da li je Morant odgovarao na kritike nakon objave snimka sa igračkom?
  Odgovor: Morant se obratio svojim fanovima putem Twittera i pokušao da objasni situaciju.

 4. Šta je AM Hoops ponudio svojim fanovima nakon incidenta sa Morantom i igračkom?
  Odgovor: AM Hoops je odlučio da ponudi popust na PrizePicks svojim fanovima i pratiteljima.

 5. Koji je zaključak povodom celog incidenta sa Morantom i igračkom?
  Odgovor: Zaključak je da se radi o nečemu usputnom što nije trebalo da dobije ovakvu pažnju i da je Morantov odgovor na celu situaciju bio primeren.

Ne propustite priliku za ekskluzivne bonuse i besplatne tipove!

Budite prvi koji će saznati za svaki novi bonus, tip ili tiket dana prijavljivanjem na naš newsletter, osigurajte dobitke sa nama.

Ne šaljemo neželjenu poštu. Vidi politika privatnosti za više informacija.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.