Kako se kladiti na Super Bowl – Vodič za početnike
Super Bowl je najveći godišnji sportski događaj u Sjedinjenim Državama. S milionima gledalaca koji se uključuju u gledanje utakmice, to je takođe jedan od najpopularnijih događaja za klađenje. Ako ste novi u klađenju na Super Bowl, možda ćete se osećati preplavljeni različitim vrstama opklada koje su dostupne. Ovaj vodič će vam pomoći da se snađete u svetu klađenja na Super Bowl i dati vam neke savete za pametne opklade.

american football players

Šta je Super Bowl?

Super Bowl je finalna utakmica Nacionalne fudbalske lige (NFL) u Sjedinjenim Državama. Igra se svake godine prvog nedeljnog dana u februaru i predstavlja kraj sezone NFL-a. Super Bowl je jedan od najgledanijih televizijskih događaja na svetu i poznat je po svojoj poluvremenoj predstavi, reklamama i zabavama.

Osnove klađenja na Super Bowl

Postoje tri osnovne vrste opklada na Super Bowl: opklade na ishod, hendikep i opklade na ukupan broj poena.

Opklade na ishod

Opklade na ishod su najjednostavniji tip opklade na Super Bowl. U ovom tipu opklade jednostavno se kladiš na koja će ekipa pobediti utakmicu. Koeficijenti za svaku ekipu će biti navedeni, a vi možete odabrati koja ekipa će pobediti. Ako vaša ekipa pobedi, osvajate opkladu.

Hendikep Opklade  

Hendikep opklade su složeniji tip opklade na Super Bowl. U ovom tipu opklade kladioničar će postaviti raspon poena, što je broj bodova sa kojim se očekuje da će favorizovana ekipa pobediti. Možete se kladiti na to da će favorizovana ekipa pobediti sa više ili da će autsajder izgubiti sa manje od te razlike. Ako favorizovana ekipa pobedi tačno sa datom razlikom , to se smatra nerešenim i dobijate novac nazad.

Nas izbor kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Opklade na ukupan broj poena

Opklade na ukupan broj poena, takođe poznate kao opklade na ukupan broj, jesu opklada na ukupan broj bodova postignutih na utakmici. Kladioničar će postaviti ukupan broj, a vi se možete kladiti da li će ukupan broj postignutih poena biti iznad ili ispod tog broja.

Prop opklade

Prop opklade su još jedan tip igre. Ovaj tip klađenja je postao sve popularniji u poslednjih nekoliko godina, jer omogućava klađenicima da prilagode svoje opklade na osnovu toga kako se igra odvija.

Šta je klađenje uživo?

Klađenje uživo vam omogućava da postavljate opklade na različite ishode tokom igre, uključujući koji će tim pobediti, koji igrač će postići sledeći gol, i koliko poena će biti postignuto u sledećoj četvrtini. Ove kvote se konstantno menjaju na osnovu rezultata i vremena koje je preostalo u igri.

Prednosti klađenja uživo

Klađenje uživo vam omogućava da prilagodite svoje opklade na osnovu toga kako se igra odvija. Na primer, ako ste pre igre postavili opkladu na autsajdera, ali oni igraju loše u prvom poluvremenu, možete postaviti opkladu uživo na tim koji je favorit da pobedi. Ovo vam može pomoći da smanjite gubitke i maksimizirate dobitak.

Nas izbor kladionice

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Saveti za klađenje na Super Bowl

Ako ste novi u klađenju na Super Bowl, postoje neke stvari koje treba imati na umu da bi se postavile pametne opklade.

Istražite timove

Pre postavljanja opklade na Super Bowl, važno je istražiti timove. Pogledajte njihove statistike, njihove snage i slabosti, i njihove prethodne nastupe u sličnim situacijama. Ovo vam može pomoći da donesete informisanu odluku kada postavljate svoje opklade.

Razmislite o vremenskim uslovima

Vremenski uslovi mogu imati veliki uticaj na ishod igre. Ako se igra igra u hladnim ili kišnim uslovima, to može uticati na performanse igrača i uticati na konačan rezultat. Proverite vremensku prognozu pre nego što postavite svoje opklade.

Postavite budžet i držite se njega

Važno je postaviti budžet za svoje opklade na Super Bowl i držati se toga. Ne kladi se više nego što možete priuštiti da izgubite, i ne jurite gubitke postavljanjem većih opklada. Zapamtite, klađenje bi trebalo da bude zabavno, a ne stresno.

Nas izbor kladionice

čak do:
11.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Melbet Kladionice
Igraj.Casino Bonus 205.000 RSD + 290 FS

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Zaključak

Super Bowl je uzbudljiv događaj za ljubitelje sporta i sportske kladionice. S toliko različitih vrsta oklada dostupnih, to može biti opterećujuće za početnike. Razumevanjem osnova klađenja na Super Bowl, uključujući klađenje na pobedu, klađenje na razliku u bodovima i klađenje preko / ispod, te istraživanjem prop klađenja i klađenja uživo, možete napraviti pametne oklade i maksimizirati svoje dobitke. Zapamtite da istražite timove, uzmete u obzir vremenske uslove i postavite proračun za svoje opklade.

FAQ

Je li klađenje na Super Bowl zakonito?

Klađenje na Super Bowl je zakonito u nekim državama u Sjedinjenim Državama i u nekim zemljama širom svijeta. Prije postavljanja bilo kakvih oklada, provjerite zakone u vašoj jurisdikciji.

Kako postaviti okladu na Super Bowl?

Možete postaviti okladu na Super Bowl putem sportske kladionice ili online kladioničke platforme. Pazite da odaberete uglednog i licenciranog pružatelja usluga.

Koja je najveća iznenađujuća pobeda u istorijiSuper Bowla?

Najveće iznenađenje u istroriji Super Bowla dogodilo se u Super Bowlu III, kada su New York Jetsi pobedili snažno favorizovane Baltimore Colts-e.

Mogu li se kladiti na poluvremenski show Super Bowla?

Da, mnoge sportske kladionice nude prop oklade na poluvremenski show Super Bowla, uključujući trajanje nastupa i koje će se pesme izvoditi.

Koliko novca se trosi na kladjenje na Super Bowl?

Svake godine se milioni dolara kladilo na Super Bowl, što ga čini jednim od najvećih kladioničkih događaja u godini.

Besplatna Majica ili Duks Srbije čeka na vas!

Specijalna ponuda do 5. oktobra za prvi depozit dobijate merch Srbije EURO 2024 i Olimpijske Igre 2024!

Ponuda važi samo za prve depozite. Uslovi i odredbe se primenjuju.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rizk.rs igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.