Mesi prihvatio ludo ponudu kluba Al Hilal! Čelsi spreman da plati 150 miliona evra za Vinisijusa Juniora!

Na današnjoj sportskoj sceni ima puno uzbuđenja! Lionel Mesi prihvatio je nevjerovatnu ponudu kluba Al Hilal, dok se na drugoj strani Čelsi sprema da plati 150 miliona evra za Vinisijusa Juniora. Ostanite s nama i saznajte više o ovim zanimljivim…Na današnjoj sportskoj sceni ima puno uzbuđenja! Lionel Mesi prihvatio je nevjerovatnu ponudu kluba Al Hilal, dok se na drugoj strani Čelsi sprema da plati 150 miliona evra za Vinisijusa Juniora. Ostanite s nama i saznajte više o ovim zanimljivim vijestima.

Uvod

Ključni igrači u svetu fudbala privlače pažnju medija i navijača. Ovaj članak će se osvrnuti na dva vodeća transfera u fudbalu – transfer Lionela Mesija i vrednosti 600 miliona evra, kao i ponudu Čelsija za transfer Vinisijusa Juniora u vrednosti od 150 miliona evra.

Messi će brzo izabrati novi klub.

Posle završetka sezone u Španiji, Lionel Messi se nalazi u potrazi za novim klubom. Mnogi klubovi su zainteresovani za njega, uključujući i klub Al-Hilal koji mu nudi neverovatnu sumu novca. Mnogi navijači se pitaju gde će ova fudbalska legenda nastaviti svoju karijeru.

Barcelona i dalje ne nudi ugovor Messi-ju.

Iako je Barcelonina uprava očajnički htela da zadrži Mesija u klubu, izgleda da stvari idu u suprotnom smeru. Barcelona nije ponudila novi ugovor Mesiju, zbog finansijskih problema koje klub ima. Ovo je omogućilo drugim klubovima da uđu u igru i ponude Mesiju šansu za novu karijeru.

Messi ima nekoliko ponuda, uključujući Al-Hilal koji mu nudi 600 miliona eura godišnje.

Prema neimenovanim izvorima, Al-Hilal je ponudio Mesiju neverovatnu sumu novca. Ponuda iznosi 100 miliona evra mesečno, odnosno 1,2 milijarde evra godišnje, najveća ponuda za fudbalera u istoriji. Ali, hoće li Mesiju novac biti dovoljan da prihvati ponudu ovog kluba?

Jorge Messi (Messi-jev otac i agent) je već prihvatio ponudu Al-Hilala.

Početkom juna 2021, mediji su izvestili da je Messi-jev otac i agent, Jorge Messi, prihvatio ponudu kluba Al-Hilal za svog sina. Ova vest izazvala je paniku među navijačima Barcelone, ali je istovremeno izazvala interesovanje kroz fudbalski svet.

Xavi (trener Barcelone) se nada da će Messi izabrati Barcelonu.

Xavi, bivši igrač i sadašnji trener Barcelone, javno je izjavio da se nada da će Messi ostati u Barseloni. On se nada da će navijači i uprava klubu uspeti da protrljaju oči i da Mesiju ponude novi ugovor koji će ga zadržati u klubu. Ukoliko Messi izabere da ostane u Barseloni, ovaj klub će itekako imati koristi od njegovog talenta i iskustva u budućnosti.

Chelsea nudi 150 miliona eura za transfer Viniciusa Juniora.

Prema izveštajima, klub Čelsi je spreman da plati 150 miliona evra za transfer Vinisijusa Juniora. Ovo je još jedan u nizu transfera u kojima ovaj klub učestvuje. Vinisijus Junior je jedan od najtalentovanijih igrača u Madridu i bio je zvezda ove sezone u timu.

Transfer Vinicius-a Junior-a bi bio najskuplji u istoriji Real Madrida.

Ako do transfera zaista dođe, cena koju bi Čelsi platio za Vinisijusa Juniora označila bi najskuplji transfer u istoriji Real Madrida. Ovo bi svakako bila velika investicija za Čelsi i bio bi korak napred u njihovom nastojanju da se vrate na vrh fudbalskog sveta.

Vinicius Junior je postigao 23 gola i imao 21 asistenciju ove sezone.

Vinisiuss Junior je u poslednjoj sezoni pokazao svoju klasu. Postigao je 23 gola, a imao je i 21 asistenciju, šokirajući sve kritičare koji su pomogli da početno savršenstvo ovog igrača postane trajno.

Vinicius Junior je bio uključen u rasistički skandal nakon meča sa Valensijom.

Više puta se dogodilo da igrači bivaju uključeni u rasističke skandale, a jedan takav se dogodio i Vinisijusu Junioru nakon meča sa Valensijom. On je bio žrtva uvreda i dobacio mu je neko da mu smrdi, nakon čega su usledile reakcije sa svih strana.

Ponuda za Messija nije pouzdana, ali je verovatno da je ponuda za Vinicius-a Junior-a validna.

Iako mnogi spekulišu da li je ponuda koju je Al-Hilal ponudio Lionelu Mesiju zaista validna, Čelsi je veoma realan kandidat za transfer Vinisijusa Juniora. Ova suma novca koju su spremni da potroše na ovog igrača je velika i govori nam da je klub Čelsi ozbiljan u svojim namerama.

Conclusion

U vreme fudbalske tržnice, ključne figure kao što su Lionel Messi i Vinisijus Junior privlače veliku pažnju i interesovanje širom sveta. Alliance između Al-Hilala i Jorge Mesija, uprkos problemima svestrane prirode na relaciji Barcelone-Mesija, mogla bi nam doneti veliko iznenađenje u budućnosti. U međuvremenu, Čelsijeva ponuda za Vinisijusa Juniora možda označava novi korak u njihovom pristupu koji ima za cilj pobedu u fudbalskoj areni.

Ne propustite priliku za ekskluzivne bonuse i besplatne tipove!

Budite prvi koji će saznati za svaki novi bonus, tip ili tiket dana prijavljivanjem na naš newsletter, osigurajte dobitke sa nama.

Ne šaljemo neželjenu poštu. Vidi politika privatnosti za više informacija.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.