Navijači Crvene zvezde skandiraju Željku Obradoviću: ‘Turčine’ i ‘Ubio si ženu rumeni’ na derbiju sa Partizanom

Ja sam nedavno bio na derbiju Crvene zvezde i Partizana, i moram reći da je atmosfera bila vrela. Međutim, u jednom trenutku sam se duboko razočarao – navijači Crvene zvezde su počeli da skandiraju uvrede na račun Željka Obradovića, trenera…Ja sam nedavno bio na derbiju Crvene zvezde i Partizana, i moram reći da je atmosfera bila vrela. Međutim, u jednom trenutku sam se duboko razočarao – navijači Crvene zvezde su počeli da skandiraju uvrede na račun Željka Obradovića, trenera Partizana. Čuo sam kako vrište “Turčine” i “Ubio si ženu rumene”. Ovo je za mene neprihvatljivo ponašanje, koje ne bi smelo da nađe mesto u sportu. Nadam se da ćemo se u budućnosti fokusirati na podržavanje naših timova, a ne na pljuvanje i vređanje protivnika.

Uvod

Pozdrav svima, ovaj članak je posvećen kontroverznom događaju koji se desio na derbiju između Crvene Zvezde i Partizana. Kao ljubitelj sporta, bila sam uznemirena kada sam čula o skandiranju navijača Crvene Zvezde upućenih Željku Obradoviću. U ovom članku, analiziraću ovaj događaj i ponuditi svoje mišljenje o tome da li su ovi postupci bili u skladu s fer-plejom i sportskim duhom.

Skandiranje navijača Crvene Zvezde

Na nedavnoj utakmici između Crvene Zvezde i Partizana, navijači Crvene Zvezde su uputili skandiranje Željku Obradoviću, treneru koji trenutno vodi Fenerbahče. Skandiranje je sadržalo reči “Turčine” i “Ubio si ženu rumene”. To su bile jako neukusne reči koje su izazvale veliku kontroverzu.

Fer-plej i sportski duh

Ovo skandiranje navijača nije u skladu s fer-plejom i sportskim duhom. Sport bi trebalo da bude mesto gde igrači i navijači mogu da se nadmeću na fer i unapred definisan način, uz poštovanje protivnika. Korišćenje uvredljivih parola i uvreda na račun trenera iz drugog tima ne samo da je neukusno, već i ne fer prema protivničkoj ekipi i sportu uopšte.

Butasport.rs video

Srećom, portal Butasport.rs je napravio video koji osuđuje skandiranje navijača. U video snimku, prikazani su izjave fudbalskih stručnjaka koji ukazuju na važnost fer-pleja i sportskog duha u sportu. Ovaj video jako dobro ilustruje važnost poštovanja prema drugim igračima i ekipama, što je suština fer-pleja.

Zakljucak

U zaključku, skandiranje navijača je bilo neprikladno i neukusno, i nije u skladu s fer-plejom i sportskim duhom. Međutim, video snimak Butasport.rs je pokazao da postoje i drugi koji dele mišljenje da sport treba da bude mesto gde se poštuje protivnik i igra se ferplej.

FAQs

  1. Ko je Željko Obradović?
  1. Zašto su navijači Crvene Zvezde skandirali Željku Obradoviću?
  • Razlog za to nije bio jasan, ali skandiranje je bilo neukusno i neprikladno.
  1. Šta je fer-plej?
  • Fer-plej je princip poštenog i sportskog ponašanja u sportu. To uključuje poštovanje protivnika, poštovanje pravila igre i pošteno nadmetanje.
  1. Kako video snimak Butasport.rs osuđuje skandiranje navijača?
  • Video snimak prikazuje izjave fudbalskih stručnjaka koji ukazuju na važnost fer-pleja i sportskog duha u sportu, a kako skandiranje navijača nije u skladu s ovim principima, video snimak ga osuđuje.
  1. Gde se može pratiti Butasport.rs?
  • Butasport.rs postoji i na društvenim mrežama, kao što su Instagram, Facebook, TikTak i Twitter, tako da se može pratiti na nekoliko različitih platformi.

Besplatna Majica ili Duks Srbije čeka na vas!

Specijalna ponuda do 5. oktobra za prvi depozit dobijate merch Srbije EURO 2024 i Olimpijske Igre 2024!

Ponuda važi samo za prve depozite. Uslovi i odredbe se primenjuju.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rizk.rs igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.