NBA Igrači Tipovi: Kladjenje 18.04.2023

nbastore


Dobrodošli na stranicu “NBA Igrači Tipovi”, posvećenu analizi NBA košarkaških utakmica i predloga za klađenje na pojedinačne igrače. U ovom tekstu ćemo analizirati tri utakmice i dati predloge za klađenje na igrače u tim utakmicama. U prvom meču, Stephen Curry, igrač Golden State Warriorsa, igra protiv ekipe Sacramento Kingsa. Granica za njegov broj poena je postavljena na 29.5, a naš predlog je da će postići više poena za pobedu svog tima. U drugom meču, Domantas Sabonis, igrač Sacramento Kingsa, igra protiv Golden State Warriorsa. Granica za njegov broj poena je postavljena na 19.5, a naš predlog je da će postići više poena u teškoj utakmici. U trećem meču, Nic Claxton, igrač Brooklyn Netsa, igra protiv Philadelphia 76rs. Granica za njegov broj poena je postavljena na 10.5, a naš predlog je da će postići više poena.

nba on a mobile phone and a basketball

Stephen Curry, igrač Golden State Warriorsa, 29.5 više poena

Stephen Curry, igrač Golden State Warriorsa, jedan je od najboljih šutera u NBA ligi i svakako će biti ključni igrač na ovoj utakmici. Njegov prosek poena u sezoni je 31.1, što je više od granice od 29.5 koja je postavljena za ovu utakmicu. Takođe, njegov tim igra protiv Sacramento Kingsa, koji su u ovom trenutku jedna od slabijih ekipa u NBA ligi. Zbog toga predlažemo da će Stephen Curry postići više od 29.5 poena za pobedu svog tima. Kvota za ovaj predlog je 1.80.

Domantas Sabonis, igrač Sacramento Kingsa, 19.5 više poena

Domantas Sabonis, igrač Sacramento Kingsa, je jedan od ključnih igrača svoje ekipe. Međutim, njegova ekipa igra protiv jedne od najboljih ekipa u NBA ligi, Golden State Warriorsa. Granica od 19.5 poena za ovu utakmicu je postavljena na osnovu njegovog proseka poena u sezoni, koji iznosi 18.3. Ipak, očekujemo da će Sabonis imati veliku ulogu u ovoj utakmici i da će postići više poena u teškoj utakmici. Kvota za ovaj predlog je 2.10. Sabonis ima značajnu ulogu u napadu svog tima i očekujemo da će biti jedan od ključnih igrača u ovom meču.

Nic Claxton, igrač Brooklyn Netsa, 10.5 više poena

Nic Claxton, igrač Brooklyn Netsa, igra protiv Philadelphia 76rs. Iako nije jedan od ključnih igrača svog tima, Claxton je u poslednje vreme igrao sve bolje i njegov prosek poena u sezoni iznosi 8.9. Granica od 10.5 poena za ovu utakmicu je postavljena relativno nisko, tako da očekujemo da će Claxton postići više od toga. Kvota za ovaj predlog je 1.50.

Tabela predloga za klađenje:

IgračTimGranica poenaPredlogKvota
Stephen CurryWarriors29.5Više poena1.80
Domantas SabonisKings19.5Više poena u teškoj utakmici1.85
Nic ClaxtonNets10.5Više poena1.80

Uzimajući u obzir prethodne statistike i formu igrača, naši predlozi za klađenje su da će Stephen Curry postići više poena, da će Domantas Sabonis postići više poena u teškoj utakmici, dok će Nic Claxton postići više od granice od 10.5 poena. Sve tri kvote su relativno visoke, što ukazuje na to da postoji dobra mogućnost za profit u ovim klađenjima. Važno je napomenuti da ovo nije siguran način za dobijanje novca i da uvek postoji rizik od gubitka uloženog novca.

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Možemo vam ponuditi i svakodnevne predloge za evropsku košarku na stranici Košarka Tipovi, a takođe imamo i nezaobilaznu sekciju Tipovi Fudbal za ljubitelje fudbala.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.