NBA Igrači Tipovi: Poeni 19.03.2023

Serbia Welcome Offer
nba on a mobile phone and a basketball

Možemo vam ponuditi i svakodnevne predloge za evropsku košarku na stranici Košarka Tipovi, a takođe imamo i nezaobilaznu sekciju Tipovi Fudbal za ljubitelje fudbala.

Domantas Sabonis (SAC), 20.5, više poena, 1.85

Još uvek nismo sigurni da li je razmena Tajrisa Halibertona za Sabonisa bila dobar potez uprave, ali trenutni rezultati govore sami za sebe. Sabonis je u poslednje vreme bio čudovište na terenu, prosečno beležeći 21.1 poena, 13.8 skokova i 8.4 asistencija u poslednjih devet utakmica.

Ti prosečni učinci će nam doneti over na ovom meču, i mislimo da će ih Sabonis ostvariti protiv prosečnog tima Vašington Vizardsa, protiv kojih je prethodno beležio 20-15-10.

Bam Adebayo(MIA), 18.5, manje poena, 1.85

Bam Adebajo je prekinuo svoju kratkotrajnu lošu formu postigavši 26 poena protiv Grizlisa, ali mi se kladiomo da će doći do nekog pada forme protiv odbrane Bulsa koja je iznenađujuće dobra ove sezone.

Nikola Vučević bi trebalo da se dobro drži ovde, a mi ćemo se kladiti na to da će Bam postići manje od 19 poena peti put u šest utakmica.

Fred VanVleet (TOR), 20.5, više poena, 1.85

Uključujući i meč sa samo 8 poena, FVV beleži prosečno 20.3 poena, 3.5 skokova i 9.5 asistencija po utakmici u svojih poslednjih šest nastupa. Obrana Timberwolves-a je već dosta nestabilna na poziciji bekova, a upravo su igrali produžetak u porazu protiv Čikaga.

Ovo je odluka na osnovu rasporeda utakmica koliko i bilo šta drugo, a FVV bi trebao da se obogati poenima. Odigraj ovu ponudu.

Kvote iz Mozzarta

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Registruj se i uzmi 20.000 RSD bonusa u Efbet kladionici!

Iskljuci adblock ako ne vidis bonus!

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 20Bet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rabona igrače.

čak do 360% bonusa za sve novoregistrovane BC.Game igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.