NBA Igrači Tipovi: Poeni i Kladjenje 08.03.2023

Ako tražite uzbudljive NBA predloge za klađenje na igrača koje treba uzeti u obzir, došli ste na pravo mesto. Naš stručni kladioničar je pretražio najbolje online sportske kladionice da bi pronašao najzanimljivije predloge za klađenje na igrača za vas. U ovom članku, detaljnije ćemo pogledati tri predloga za klađenje na igrača koje smatramo vrednim razmatranja danas.

nba on a mobile phone and a basketball

Luka Doncic (DAL) 33.5, više poena, 1.85

Doncic i Kyrie Irving su postigli 82 od ukupno 133 poena na utakmici. Postali su prvi saigrači u istoriji franšize Mavericksa koji su postigli po 40 poena na istoj utakmici. Dvojica superstar bekova su pokazala svoj pun potencijal kada su u formi. Izgleda da se ova dvojica igrača polako uigravaju, a Mavericksi će i dalje u velikoj meri oslanjati se na njihovu ofanzivnu produkciju da bi dobili utakmice. Stoga, ne izgleda da fantasy menadžeri koji imaju Luku u timu moraju da se brinu o eventualnom padu njegove produkcije sa dolaskom Irvinga.

Najbolja Kvota i ponuda iz Mozzarta

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Mark Williams(CHA) 10.5, više poena, 1.85

Mark Williams se suočava sa teškim izazovom protiv Niksa, ali nam se sviđaju njegove šanse da pređe ukupan broj poena i skokova. Williams prosečno postiže 12,8 poena i 10,4 skoka od 13. februara, a preko 20+ poena/skoka postigao je na sedam utakmica. Uprkos teškom protivniku u Njujorku, mislimo da će Williams igrati blizu 30 minuta i nadmašiti svoj ukupan broj.

Najbolja Kvota i ponuda iz Mozzarta

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Cam Johnson (BKN) 16.5, više poena, 1.85

Iako je Cam Johnson imao manje od tri trojke na sedam od poslednjih 10 utakmica, sviđaju nam se njegove šanse da pogodi preko vise trojki u ovoj utakmici. Odbrana Hjustona je užasna, dozvoljavajući najgori NBA procenat od 39,1 trojki, a protivnici postižu gotovo 38% tih pokušaja. Johnson je plodan šuter i sigurno će pucati, pa verujemo da će lako premašiti ovaj broj.

Najbolja Kvota i ponuda iz Mozzarta

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Možemo vam ponuditi i svakodnevne predloge za evropsku košarku na stranici Košarka Tipovi, a takođe imamo i nezaobilaznu sekciju Tipovi Fudbal za ljubitelje fudbala.

Leave a Reply

Registruj se i uzmi 20.000 RSD bonusa u Efbet kladionici!

Iskljuci adblock ako ne vidis bonus!

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 20Bet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rabona igrače.

čak do 360% bonusa za sve novoregistrovane BC.Game igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.