Tiket Dana: 29. maj 2023.Tipovi Fudbal: Club Atletico Acassuso vs Deportivo Armenio

U nedelju, 29. maja 2023, odigraće se utakmica između Club Atletico Acassuso i Deportivo Armenio. Utakmica će se odigrati u 20:30, a mi vam donosimo predloge za klađenje na osnovu detaljne analize ovog susreta.

H2H Statistika i Prethodni Rezultati

Kada pravimo predikciju za Club Atletico Acassuso vs Deportivo Armenio, važno je analizirati njihovu prethodnu istoriju susreta. U dosadašnjim mečevima, Club Atletico Acassuso je postigao 7 golova, dok je Deportivo Armenio postigao 2 gola. Odigrano je ukupno 6 susreta, pri čemu je Club Atletico Acassuso ostvario 3 pobede, bilo je 1 nerešen rezultat, dok je Deportivo Armenio ostvario 2 pobede.

Najnoviji rezultati međusobnih susreta:

 • Avgust 2022. – Primera B – Club Atletico Acassuso 0:1 Deportivo Armenio

Pregled Club Atletico Acassuso

Club Atletico Acassuso trenutno ima 23 osvojena boda u prvenstvu, što ih smešta na 5. mesto u tabeli. Do sada su ostvarili 5 pobeda, 8 remija i 1 poraz. Prosečno postižu 0.9 golova po utakmici, dok im je prosečno primljenih golova 0.6. Club Atletico Acassuso je tim koji se oslanja na svoju čvrstu odbranu, a u poslednjih 11 domaćih utakmica nije bilo više od 2.5 golova.

Pregled Deportivo Armenio

Deportivo Armenio se nalazi na 11. mestu u prvenstvu sa 17 osvojenih bodova. Do sada su ostvarili 3 pobede, 8 remija i 3 poraza. Prosečno postižu 1 gol po utakmici, dok im je prosečno primljenih golova takođe 1. Deportivo Armenio je ekipa koja ima tendenciju da igra mečeve sa manje od 2.5 golova, a u poslednjih 6 utakmica nije bilo više od 2.5 golova.

Predlog za Klađenje

Na osnovu analize statistike i forme timova, predlažemo sledeće tipove za klađenje:

 1. Tip: Ispod 2.5 gola (U meču će biti manje od 2.5 golova) Kvota: 1.6 (Rabona)
 2. Tip: Deportivo Armenio – Ukupno manje od 5.5 kornera Kvota: 1.9 (Mozzart)
 3. Tip: Total manje od 10.5 kornera Kvota: 1.5 (22bet)

Napominjemo da su kvote podložne promenama, stoga preporučujemo da proverite najnovije informacije pre nego što postavite svoje oklade.

Hvala što pratite naše tipove za fudbal i želimo vam sreću sa klađenjem!

Autorizovane kladionice: Rabona, Mozzart, 22bet.


Tipovi Fudbal: Barnsley vs Sheffield Wednesday

U nedelju, 29. maja 2023, odigraće se utakmica između Barnsley i Sheffield Wednesday. Utakmica će se odigrati u 16:00, a mi vam donosimo predloge za klađenje na osnovu detaljne analize ovog susreta.

H2H Statistika i Prethodni Rezultati

Kada pravimo predikciju za Barnsley vs Sheffield Wednesday, važno je analizirati njihovu prethodnu istoriju susreta. U dosadašnjim mečevima, Barnsley je postigao 36 golova, dok je Sheffield Wednesday postigao 38 golova. Odigrano je ukupno 33 susreta, pri čemu je Barnsley ostvario 10 pobeda, bilo je 9 nerešenih rezultata, dok je Sheffield Wednesday ostvario 14 pobeda.

Najnoviji rezultati međusobnih susreta:

 • Mart 2023. – League One – Barnsley 4:2 Sheffield Wednesday

Pregled Barnsley

Barnsley se trenutno nalazi na 4. mestu u League One sa 86 osvojenih bodova. U dosadašnjem toku prvenstva, ostvarili su 26 pobeda, 8 remija i 12 poraza. Prosečno postižu 1.6 golova po utakmici, dok im je prosečno primljenih golova 1.0. Barnsley je tim koji ima dobar napad, ali ima problema u odbrani. Na domaćem terenu su posebno opasni u prvih 15 minuta utakmice, dok u drugom poluvremenu imaju probleme u odbrani.

Pregled Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday se trenutno nalazi na 3. mestu u League One sa 96 osvojenih bodova. Do sada su ostvarili 28 pobeda, 12 remija i 6 poraza. Prosečno postižu 1.7 golova po utakmici, dok im je prosečno primljenih golova 0.9. Sheffield Wednesday ima stabilnu igru u napadu i pouzdanu odbranu. Najopasniji su u prvih 15 minuta utakmice, gde često postižu golove.

Predlog za Klađenje

Na osnovu analize statistike i forme timova, predlažemo sledeće tipove za klađenje:

 1. Tip: Corners – Total Under(9.5) Kvota: 1.92 (Rabona)
 2. Tip: Corners – Barnsley Total Under(4.5) Kvota: 1.72 (Mozzart)
 3. Tip: Corners – Sheffield Wednesday Total Under(4.5) Kvota: 2.5 (22bet)

Napominjemo da su kvote podložne promenama, stoga preporučujemo da proverite najnovije informacije pre nego što postavite svoje oklade.

Hvala što pratite naše tipove za fudbal i želimo vam sreću sa klađenjem!


Tipovi Fudbal: Young Boys Bern vs Winterthur

U nedelju, 29. maja 2023, odigraće se utakmica između Young Boys Bern i Winterthur. Utakmica će se odigrati u 16:30, a mi vam donosimo predloge za klađenje na osnovu detaljne analize ovog susreta.

H2H Statistika i Prethodni Rezultati

Kada pravimo predikciju za Young Boys Bern vs Winterthur, važno je analizirati njihovu prethodnu istoriju susreta. U dosadašnjim mečevima, Young Boys Bern je postigao 17 golova, dok je Winterthur postigao 11 golova. Odigrano je ukupno 5 susreta, pri čemu je Young Boys Bern ostvario 2 pobede, bilo je 2 nerešena rezultata, dok je Winterthur ostvario 1 pobedu.

Najnoviji rezultati međusobnih susreta:

 • Mart 2023. – Swiss Super League – Young Boys Bern 1:1 Winterthur

Pregled Young Boys Bern

Young Boys Bern se trenutno nalazi na 1. mestu u Swiss Super League sa 71 osvojenim bodom. U dosadašnjem toku prvenstva, ostvarili su 20 pobeda, 11 remija i 4 poraza. Prosečno postižu 2.3 gola po utakmici, dok im je prosečno primljenih golova 0.8. Young Boys Bern je tim koji je redovan u postizanju golova, posebno u drugom poluvremenu utakmica. Na domaćem terenu su veoma dominantni, a u proseku postižu 2.3 gola po meču.

Pregled Winterthur

Winterthur se trenutno nalazi na 9. mestu u Swiss Super League sa 32 osvojena boda. Do sada su ostvarili 8 pobeda, 8 remija i 19 poraza. Prosečno postižu 0.9 golova po utakmici, dok im je prosečno primljenih golova 1.8. Winterthur ima tendenciju da postiže manje od 1.5 golova na gostujućim utakmicama, a u 25 od poslednjih 26 gostujućih mečeva su postigli manje od 1.5 golova.

Predlog za Klađenje

Na osnovu analize statistike i forme timova, predlažemo sledeće tipove za klađenje:

 1. Tip: Obije ekipe će postići gol Kvota: 1.85 (Rabona)
 2. Tip: Winterthur – Ukupno manje od 1.5 golova Kvota: 1.18 (Mozzart)
 3. Tip: Ukupno manje od 3.5 golova Kvota: 1.67 (22bet)

Napominjemo da se kvote mogu promeniti i preporučujemo vam da proverite najnovije informacije pre donošenja odluke o klađenju.

Hvala što pratite naše tipove za fudbal i želimo vam sreću sa klađenjem!

Ne propustite priliku za ekskluzivne bonuse i besplatne tipove!

Budite prvi koji će saznati za svaki novi bonus, tip ili tiket dana prijavljivanjem na naš newsletter, osigurajte dobitke sa nama.

Ne šaljemo neželjenu poštu. Vidi politika privatnosti za više informacija.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.