Tipovi Fudbal: Athletic Bilbao vs Celta de Vigo – 20. maj 2023.Uvod

U ovom članku ćemo se fokusirati na predstojeći fudbalski susret između ekipa Athletic Bilbao i Celta de Vigo. Utakmica se igra 20. maja u 16:15, a pružićemo vam sveobuhvatan pregled ove konfrontacije kako biste mogli doneti informisane odluke pri klađenju.

Povratni susreti i prethodni rezultati

Kada analiziramo istoriju međusobnih susreta, možemo videti da je Athletic Bilbao ostvario 16 pobeda, dok je Celta de Vigo slavila 10 puta. U prošlom susretu ove sezone, Athletic Bilbao je pobedio rezultatom 1-0. Takođe, uočavamo da je Celta de Vigo postigla 39 golova, dok je Athletic Bilbao postigao 45 golova u ovim susretima.

Pregled Athletic Bilbao

Athletic Bilbao se trenutno nalazi na 8. mestu tabele sa 47 osvojenih bodova. Tim je ostvario 13 pobeda, 8 remija i 13 poraza tokom sezone. Prosečno postižu 1.3 golova po utakmici, dok prima 1.1 golova po meču. Iako su rezultati tima mogli biti bolji, Athletic Bilbao će uložiti napore da poboljša svoje rezultate u preostalim utakmicama.

Pregled Celta de Vigo

Celta de Vigo se trenutno nalazi na 13. mestu tabele sa 39 bodova. Tokom sezone, tim je zabeležio 10 pobeda, 9 remija i 15 poraza. Postižu 1.2 gola po utakmici, dok prima 1.2 gola po meču. Celta de Vigo često prima golove u drugom poluvremenu, dok svoje najbolje igre pruža u istom periodu. U gostujućim utakmicama, postižu prosečno postižuće i prima golove.

Predlog za klađenje

Na osnovu analize oba tima, očekujemo izjednačen meč. Međutim, imamo jednu preporuku za klađenje koja se čini vrlo verovatnom. Predlažemo klađenje na ukupan broj golova manji od 2.5. Ova opcija ima kvotu 1.82 i može biti dobar izbor za klađenje na ovu utakmicu.

Predlog za klađenje:

  • Utakmica: Athletic Bilbao vs Celta de Vigo
  • Tip: Ukupno manje od 2.5 golova
  • Kvota: 1.82

Molim vas da imate na umu da se kvote mogu promeniti do početka utakmice, pa je preporučljivo proveriti najnovije kvote kod vašeg omiljenog sportskog kladioničara.

Ako ste ljubitelj fudbala, onda je ova stranica pravo mesto za vas. Međutim, ako vas interesuju i košarkaške utakmice, ne zaboravite da postoji i stranica Košarka Tipovi sa sjajnim savetima. Takođe, ako pratite NBA ligu, posetite jednu od najposećenijih stranica za NBA Igrači Tipovi.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.