Tipovi Fudbal: ACF Fiorentina vs AS Roma – 27. maj 2023.U ovom članku možete pronaći informacije i predloge za utakmicu između ACF Fiorentina i AS Roma, koja će se odigrati 27. maja 2023. godine.

Uvod

Utakmica između Fiorentine i Rome je zakazana za 27. maj sa početkom u 18:00 časova. Obe ekipe su se nedavno fokusirale na evropska takmičenja i ne beleže najbolje rezultate u nacionalnom prvenstvu. Fiorentina i Roma su obezbedile plasman u finale Konferencijske lige i Lige Evrope. Međutim, ima još vremena da se pripreme kroz utakmice Serije A, pa će ovaj susret biti uzbudljiv. Ko će biti pobednik?

H2H Statistika i Prethodni Rezultati

Kada pravimo predviđanja za meč između Fiorentine i Rome, vredno je obratiti pažnju na istoriju njihovih međusobnih duela. U prethodnih 10 susreta, Roma je ostvarila 22 pobede, Fiorentina 9 pobeda, dok je 6 mečeva završeno bez pobednika. Roma je postigla 64 gola, dok je Fiorentina postigla 49 golova.

Pregled Domaćeg Tima: ACF Fiorentina

ACF Fiorentina se trenutno nalazi na 11. mestu u Seriji A sa 50 osvojenih bodova nakon 36 odigranih utakmica. Fiorentina je uspešnija u drugom poluvremenu, gde postiže veći broj golova. Međutim, u poslednjih 9 utakmica protiv Rome, Fiorentina je često primala golove u drugom poluvremenu. U proseku postižu 1.4 golova po utakmici.

Pregled Gostujućeg Tima: AS Roma

AS Roma se trenutno nalazi na 6. mestu u Seriji A sa 60 osvojenih bodova. Nakon 36 odigranih utakmica, Roma je ostvarila 17 pobeda, 9 nerešenih rezultata i 10 poraza. U prethodnih 9 utakmica protiv Fiorentine, Roma je često postizala golove u drugom poluvremenu. U proseku postižu 1.9 golova po utakmici.

Tabela Takmičenja

Ovde možete videti trenutnu poziciju ekipa u italijanskoj Seriji A:

PozicijaTimUtakmicePobedeNerešenePoraziGol razlikaBodovi
11.ACF Fiorentina3613111248-4150
6.AS Roma361791047-3560

Predlog za Klađenje

Na osnovu analize prethodnih rezultata i statistike, predlozi za klađenje mogu biti sledeći:

  • Tip: Pobeda AS Rome
  • Kvota: 2.95

Napomena: Predlozi za klađenje su samo sugestije i kladitelji se trebaju konsultovati sa najnovijim informacijama i kvotama pre donošenja odluke o klađenju.

Ako ste ljubitelj fudbala, onda je ova stranica pravo mesto za vas. Međutim, ako vas interesuju i košarkaške utakmice, ne zaboravite da postoji i stranica Košarka Tipovi sa sjajnim savetima. Takođe, ako pratite NBA ligu, posetite jednu od najposećenijih stranica za NBA Igrači Tipovi.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.