Tipovi Fudbal: Fulham – West Ham United 08.04.2023Fulham – West Ham United 8. April 2023 16:00

Fulham protiv West Ham United prognoza. Ova fudbalska utakmica počinje 8. aprila u 16:00 časova. Ova utakmica će jednostavno biti puna dešavanja, pa smo pripremili statističke detalje koji mogu uticati na konačni ishod ove konfrontacije.

premijer liga logo

Fulham

Sa 11 pobeda, 6 remija i 11 poraza – sa takvim indikatorima, Fulham je na 10. mestu nakon 28 utakmica, i očigledno je da ovaj klub ne može stati na postignutom. Ova ekipa prima u proseku 1,4 gola po meču u ovoj sezoni, najčešće u drugom poluvremenu, dok uspeva da iznenadi svoje protivnike postignutim golovima 1,4 puta, sa najvećim uspehom u drugom delu meča. Nesporno je da Fulham sa tako skromnom igrom ne može računati na ozbiljnije uspehe, ali je najvažnije da igrači ovog kluba u svakoj situaciji ne gube koncentraciju i nastavljaju da napreduju iz meča u meč.

West Ham United

Trenutno, West Ham United ima 27 osvojenih bodova, a za takmičenje koje je ovoliko konkurentno, nažalost, je premalo. 15. mesto u tabeli je rezultat koji je ovaj tim u potpunosti zaslužio svojom igrom. Nivo njihove igre jasno pokazuje njihova statistika – 7 pobeda, 6 remija, 15 poraza. U ovim utakmicama postižu u proseku 0,9 golova, a prima 1,4 gola. U gostujućim utakmicama, odnos prosečnog broja postignutih i primljenih golova je sledeći – 0,5, respektivno. Zbog takve neprimetne igre, svako je jasno nezadovoljan, možda kao rezultat ove utakmice će uspeti da obraduju sve.

Fulham protiv West Ham United predlozi za kladjenej

Nakon analize velike količine statistike o timovima, detaljno smo analizirali njihove najnovije rezultate. Kroz analizu, možete saznati o snazi i slabostima klubova. Potpuno je moguće reći da će oba tima ući u ovu utakmicu sa jednim ciljem – da osvoje tri boda, ali ne znamo ko će uspeti. Ali znamo da bi najbolja opklada na ovu utakmicu bila:

Kladjenej na meč: Fulham protiv West Ham United

Opklada: Žuti kartoni – ukupno manje od (3.5)

Kvota: 1.78

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Najčešće posetioci ove stranice su ljubitelji fudbala, što je potpuno razumljivo. Međutim, ako tražite savete za košarkaške utakmice, preporučujemo vam da posetite stranicu Košarka Tipovi. Takođe, ako ste fan NBA lige, ne propustite priliku da proverite najpopularnije NBA Igrači Tipovi.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.