Tipovi Fudbal: Gil Vicente vs Chaves 10.04.2023Predviđanje Gil Vicente vs Chaves utakmice. Borba počinje 10. aprila u 21:15 po lokalnom vremenu. Obe ekipe su verovatno pune želje da pobede ovu borbu, a mi, pak, s nestrpljenjem očekujemo početak ove uzbudljive borbe.

Pregled Gil Vicente-a

Trenutno, Gil Vicente ima 30 postignutih poena, što je za tako konkurentno prvenstvo kao što je ovo, nažalost, premalo. 13. mesto na tabeli je rezultat koji je ova ekipa potpuno zaslužila svojom igrom. Nivo njihove igre jasno se prikazuje njihovom statistikom – 8 pobeda, 6 nerešenih rezultata i 12 poraza. U ovim mečevima, postižu u proseku 1 gol, a primaju 1,2 gola. U utakmicama kod kuće, odnos prosečnog broja postignutih golova je sledeći – 0,8. Zbog takve nezapažene igre sada su svi jasno nezadovoljni, možda će kao rezultat ove igre uspeti da obraduju sve.

Pregled Chaves-a

Nakon 26 prvenstvenih mečeva, Chaves dolazi sa sledećom statistikom: 8 pobeda, 8 nerešenih rezultata i 10 poraza. To im omogućava da zauzmu 12. mesto na tabeli. Ekipa ove sezone prosečno prima 1,3 gola po meču, čineći to češće u prvom poluvremenu (54%). Iako uspeva da postigne 1 gol po meču (uglavnom u drugom poluvremenu meča 59% svih golova), verovatno su ovi aspekti imali značajan uticaj na njihove uspehe i neuspehe.

Gil Vicente vs Chaves predlog za kladjenje

Predviđanje Gil Vicente vs Chaves utakmice Vreme je za glavni deo predviđanja – određivanje opklade na meču. Gore smo izvršili kompletnu analizu statistike kako trenutne forme timova, tako i rezultate njihovih ličnih susreta. U utakmicama poput ove, detalji uvek dolaze do izražaja. Čak i najnevažniji detalji mogu u potpunosti promeniti ishod meča. Ipak, uspeli smo da pronađemo opkladu koja je vrlo verovatno pobednička:

Opklada na meč: Gil Vicente vs Chaves

Tip: Gil Vicente manje(1.5)

Kvota: 1.71

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ovu stranicu nam najčesće posećuju ljubitelji dobrog fudbala sto je I logično, ali ako ste takodje zainteresovani za dobre tipove iz košarke tu je stranica Košarka Tipovi, kao I jedna od najposećenijih NBA Igrači Tipovi

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.