Tipovi Fudbal: Šalke – Herta Berlin 14.04.2023Šalke – Herta Berlin predviđanje utakmice za 14. april 2023. godine. Početak utakmice je u 20:30 časova. U nastavku možete detaljno pročitati sve važne činjenice o ovom susretu koje smo uspeli da pronađemo i pažljivo analiziramo.

bundesliga logo

Šalke

Uvek je teško zatvoriti tabelu lige, a trenutno Šalke 04 zauzima poslednje 18. mesto. Do sada su ova ekipa osvojila ukupno 21 bod u 27 odigranih mečeva – 4 pobede, 9 remija i 14 poraza. Nema očiglednog razloga da se misli da će se stanje u skorijoj budućnosti poboljšati. Da bi pobedili, potrebno je postići gol, a oni to prosečno čine 0.8 puta po meču. Kako bi smanjili primljene golove, sada to čine 1.9 puta po meču. Ostaje da vidimo da li su uspeli da otklone greške za ovaj susret.

Herta Berlin

Posle 27 odigranih mečeva, Herta Berlin je uspela da obezbedi vodeće mesto sa prilično impresivnom statistikom – 5 pobeda, 7 remija i 15 poraza. Trenutno je stanje za ovaj tim izuzetno dobro, a ostaje da se nada da u skorijoj budućnosti neće biti zasenjeno ničim. Herta Berlin najproduktivniji period u sezoni provodi između 76. i 90. minuta, tokom kojih su postigli 15 golova. Jasno je da ovaj klub želi da doda još tri boda na već postojećih 22, i uskoro ćemo videti da li će uspeti da sprovede svoje planove i time dodatno ojača svoju poziciju.

Predlozi za kladjenje: Šalke – Herta Berlin

Ključna tačka predviđanja je odluka o opkladi na meču. Da bi smo odlučili, detaljno smo analizirali sve statistike ove dve ekipe i proučili njihove poslednje mečeve, identifikujući njihove snage i slabosti. Sigurno je da će ekipe pripremiti nešto novo za svog protivnika u ovom meču, što može direktno uticati na ishod opklade. Ali mi smo pronašli opciju u kojoj je faktor iznenađenja minimalizovan:

Opklada na meč: Šalke vs Herta Berlin

Tip: Igra u ofsajdu – Ukupno manje od (4.5)

Kvota: 1.6

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ovu stranicu nam najčesće posećuju ljubitelji dobrog fudbala sto je I logično, ali ako ste takodje zainteresovani za dobre tipove iz košarke tu je stranica Košarka Tipovi, kao I jedna od najposećenijih NBA Igrači Tipovi

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.