Tipovi Fudbal: West Ham United vs Leeds United – 21. maj 2023West Ham United i Leeds United će se sastati u utakmici 37. kola engleske Premier lige. Utakmica će se odigrati na stadionu West Ham u Londonu. U nastavku možete pročitati detaljnu analizu ove utakmice i uveriti se da naša prognoza podržava mnoge faktore.

H2H Statistika i Prethodni Rezultati

Kada se priprema prognoza za utakmicu West Ham United – Leeds United, vredno je obratiti pažnju na prethodne susrete. Ove godine su se timovi sastali dva puta i rezultat je bio 2-2 u prvenstvu. West Ham United je ostvario 4 pobede, 1 nerešenu utakmicu i 1 poraz u poslednjih šest mečeva.

West Ham United12 golova
Leeds United7 golova
4 pobede1 nerešena

Pregled West Ham United tima

Trenutno, West Ham United ima 37 osvojenih bodova, što je premalo za ovako takmičarsko prvenstvo. Sa 15. mestom na tabeli, ova ekipa je potpuno zaslužila takav rezultat svojom igrom. Njihov nivo igre se jasno vidi iz statistike – 10 pobeda, 7 nerešenih utakmica i 19 poraza. U tim mečevima, prosečno postižu 1.1 golova, dok primaju 1.4 gola. Kod kuće, prosečan broj postignutih golova je 1.3. Zbog takve neubedljive forme, svi su očigledno nezadovoljni, ali možda će ovom utakmicom uspeti da obraduju sve.

Pregled Leeds United tima

Trenutno, Leeds United ima 31 osvojeni bod, što je premalo za ovako takmičarsko prvenstvo. Sa 18. mestom na tabeli, ova ekipa je potpuno zaslužila takav rezultat svojom igrom. Njihov nivo igre se jasno vidi iz statistike – 7 pobeda, 10 nerešenih utakmica i 19 poraza. U tim mečevima, prosečno postižu 1.3 golova, dok primaju 2 gola. U gostujućim mečevima, prosečan broj postignutih i primljenih golova je 1.2, odnosno 2. Zbog takve neubedljive forme, svi su očigledno nezadovoljni, ali možda će ovom utakmicom uspeti da obraduju sve.

Najbolje kvote

Ovaj blok omogućava korisnicima da vide trenutne informacije o tabeli takmičenja. Korisnici mogu videti trenutnu poziciju učesnika u prvenstvu i osnovne indikatore.

W1XW2> 2.5< 2.5
2.593.722.771.822.15

Pregled Klađenja: West Ham United – Leeds United

Sada je vreme da sumiramo sve prethodno navedeno. Trenutna forma fudbalskih timova West Ham United i Leeds United, uprkos detaljima koji mogu zbuniti, ipak ostavlja malo šanse za iznenađenje u ovoj utakmici. Stoga ne očekujemo neočekivani rezultat. U vezi s tim, za vas smo izabrali opciju sa visokom kvotom i visokom verovatnoćom prolaska:

Tip za klađenje: Oba tima postižu golove (Da) Kvota: 1.65

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.