Tipovi Košarka: Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers 29.03.2023

nbastore


Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers 29 March 2023  01:30

Pripremili smo za vas predviđanje za meč između Atlanta Hawks i Cleveland Cavaliers koji se igra 29.03.2023. godine, u sklopu stotpedeset trećeg kola NBA lige. Cleveland prilazi ovom meču u sjajnom raspoloženju: ekipa nije izgubila četiri utakmice. Da li će Atlanta biti u stanju da zaustavi svog rivala?

nba on a mobile phone and a basketball

Atlanta Hawks

Atlanta nije u najboljoj formi pred nadolazeći susret: klub je ostvario samo tri pobede u poslednjih osam utakmica, pri čemu je poražen od tako slabog protivnika kao što je San Antonio (118-126). Sa ovakvim rezultatima, Hawksi i dalje drže deveto mesto na tabeli Istoka. Ipak, kada se pravi predviđanje za Atlanta, treba obratiti pažnju na činjenicu da se ove sezone tim dobro pokazao kod kuće: klub je pretrpeo samo šesnaest poraza u trideset sedam utakmica na svom terenu (sedmi pokazatelj na istoku).

Cleveland Cavaliers

Cleveland i dalje obraduje svoje navijače: ekipa je doživela samo dva poraza u poslednjih jedanaest utakmica, pri čemu je izgubila od tako jakih rivala kao što su Majami (115-119) i Filadelfija (109-118). Sa ovakvim rezultatima, Kavaliri i dalje zauzimaju četvrto mesto na tabeli Istoka. Takođe, kada se pravi predviđanje za Cleveland, treba napomenuti da se ove sezone Kavaliri dobro pokazuju na gostujućim utakmicama: klub je ostvario osamnaest pobeda od trideset osam na gostujućem terenu (šesti pokazatelj na istoku).

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers predlozi za kladjenje

Cleveland i dalje ređa pobede nad jednim protivnikom za drugim: ekipa je ostvarila devet pobeda u poslednjih jedanaest utakmica, pri čemu su igrali sa ozbiljnim protivnicima. Takođe, Kavaliri nisu izgubili na gostujućem terenu dugo vremena: poslednje četiri gostujuće utakmice završile su se pobedom. Atlanta, s druge strane, nije u najboljoj formi: samo tri utakmice od osam su bile pobedničke. Takođe, kada se pravi predviđanje za meč između Atlanta Hawks i Cleveland Cavaliers, treba obratiti pažnju na činjenicu da su poslednje tri od četiri međusobna susreta završena u korist Kavalira. Očekujemo pobedu gostiju.

Tip: Pobeda Cleveland Cavaliers (inc. OT)

Kvota: 1.79*

Kladionica: Rabona

Najbolja kvota u Rabona kladionici

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako ste ovde, verovatno želite da vidite današnje košarkaške tipove, ali važno je napomenuti da objavljujemo i rubriku Tiket Dana, kao i sekciju Predlozi za Kladjenje svakodnevno.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.