Tipovi Košarka: Boston Celtics – Toronto Raptors 06.04.2023

nbastore


Boston Celtics – Toronto Raptors 6. April 2023 01:30

Pripremili smo za vas predikciju za utakmicu Boston Celtics vs Toronto Raptors koja će se održati 06.04.2023. kao dio stotinu šezdesetog NBA dana. Hoće li jedan od lidera Istoka uspjeti pobijediti Toronto na njegovom terenu?

Boston Celtics

Boston je u sjajnoj formi pred nadolazeći susret: ekipa je pobedila devet od posljednjih dvanaest utakmica. S takvim rezultatima, Boston se nalazi na drugom mjestu na ljestvici Istoka i nastavlja loviti Milwaukee. Osim toga, kada se radi o predikciji za Boston, vrijedi napomenuti da Celticsi nisu gostoljubiva ekipa: klub je zabilježio dvadeset devet pobjeda u trideset i osam domaćih utakmica, a to je jedan od najboljih pokazatelja u prvenstvu.

Toronto Raptors

Toronto nastavlja dobivati na zamahu: ova ekipa je pobedila četiri od posljednjih pet utakmica i uspjela pobijediti tako jake protivnike kao što su Denver (125-110) i Miami (106-92). S takvim rezultatima, Raptorsi se nalaze na osmom mjestu na ljestvici Istoka. Ipak, kada se radi o predikciji za Toronto, vrijedi obratiti pažnju na činjenicu da je ekipa nedavno često gubila u gostujućim utakmicama: posljednjih sedam gostujućih utakmica od devet bilo je poraza.

Boston Celtics vs Toronto Raptors predikcija

Obe ekipe igraju sjajno: Boston je pobedio devet od poslednjih dvanaest utakmica, dok je Toronto doživio samo jedan poraz u posljednjih pet utakmica. U takvom sukobu, faktor domaćeg terena može odigrati presudnu ulogu. Dakle, Boston je jedan od najboljih klubova u prvenstvu prema rezultatima domaćih utakmica: samo devet utakmica od trideset osam završilo je porazom. Toronto, pak, uopće ne zna igrati u gostima: posljednjih sedam gostujućih utakmica od devet završilo je porazom. Osim toga, kada se radi o predikciji za Boston Celtics vs Toronto Raptors, vrijedi obratiti pažnju na činjenicu da su se klubovi uspjeli susresti dva puta ove sezone, a u oba su slučaja Celticsi bili jači (116-110 i 106-104, a obje pobede ostvarili su u gostima). Nadolazeća utakmica trebala bi opet završiti u korist Bostona.

Kladi se na: Boston Celtics vs Toronto Raptors

Tip: Handicap(-4.5) Boston Celtics

Kvota: 1.78*

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako ste posetili ovu stranicu, verovatno ste zainteresovani za današnje košarkaške tipove, ali imajte na umu da svakodnevno objavljujemo i rubriku Tiket Dana, kao i sekciju Predlozi za Kladjenje.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.