Tipovi Košarka: New York Knicks  – Washington Wizards 03.04.2023

nbastore


New York Knicks  – Washington Wizards 3. April 2023 00:00

Predviđanje za utakmicu New York Knicks vs Washington Wizards. Pripremili smo za vas predviđanje za utakmicu New York Knicks vs Washington Wizards koja će se održati 03.04.2023. kao dio stotinu pedeset i osmog NBA dana utakmica. Posljednji put su se ove ekipe sastale krajem veljače, a tada je New York slavio gostujuću pobjedu (115-109). Hoće li Knicksi opet moći pobijediti svoje protivnike?

nba on a mobile phone and a basketball

New York Knicks

Posljednje utakmice su se pokazale poprilično dobrima za New York: ekipa je pretrpjela samo tri poraza u zadnjih devet utakmica. S takvim rezultatima, klub i dalje drži peto mjesto na ljestvici Istoka. Osim toga, prilikom predviđanja za New York, valja obratiti pažnju na to da su Knicksi primjetno poboljšali igru u svojim posljednjim domaćim utakmicama: devet od jedanaest utakmica je završilo pobjedom, a istovremeno su pobijeđeni jaki protivnici poput Bostona (109-94) i Denversa (116-110).

Washington Wizards

Washington se približava predstojećoj utakmici u lošoj formi: klub je slavio samo četiri pobjede u zadnjih petnaest utakmica. Zbog takvog katastrofalnog niza, ekipa je ispala iz TOP 10 i završila na jedanaestom mjestu na ljestvici Istoka. Osim toga, prilikom predviđanja za Washington, valja napomenuti da klub ove sezone ne pokazuje najbolje rezultate na terenima protivnika: Wizardsi su slavili samo šesnaest od trideset devet pobjeda u gostima (deveti pokazatelj u istoku).

Predviđanje za New York Knicks vs Washington Wizards

Ekipe prilaze nadolazećem susretu u potpuno različitim formama: ako je New York pretrpio samo tri poraza u zadnjih devet utakmica, tada je Washington uspio slaviti samo četiri pobjede u zadnjih petnaest susreta. Osim toga, prilikom predviđanja za utakmicu New York Knicks vs Washington Wizards, valja napomenuti da će se susret održati na terenu New Yorka, a Knicksi su dramatično poboljšali igru u svojim posljednjim domaćim utakmicama: devet posljednjih utakmica završilo je pobjedom, a pobijeđeni su jaki protivnici poput Bostona (109-94) i Denversa (116-110). Washington, s druge strane, igra očajno u gostima: samo šesnaest pobjeda od trideset devet (deveti pokazatelj u istoku).

Kladi se na: New York Knicks vs Washington Wizards

Tip: Handicap(-7.5) New York Knicks

Kvota: 1.61*

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako ste posetili ovu stranicu, verovatno vas zanimaju današnji košarkaški tipovi, ali želimo da napomenemo da takođe svakodnevno objavljujemo rubriku Tiket Dana i sekciju Predlozi za Kladjenje.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.