Tipovi Košarka: Miami Heat – Dallas Mavericks 02.04.2023

nbastore


Miami Heat – Dallas Mavericks 2. April 2023 01:30

Miami Heat vs Dallas Mavericks predviđanje. Pripremili smo vam predviđanje za meč Miami Heat vs Dallas Mavericks koji će se održati 02.04.2023. godine kao deo 157. NBA dana utakmica. Trenutno, Dallas zauzima jedanaesto mesto u zapadnoj konferenciji i leti pored igre. Da li će Mavericksi biti u stanju da ostvare super važnu pobedu?

nba on a mobile phone and a basketball

Miami Heat

Miami prilazi predstojećem meču u očajnom stanju: klub je doživeo tri nepotrebna poraza zaredom. Ipak, uprkos takvim rezultatima, Heat i dalje zauzima sedmo mesto u istočnoj konferenciji. Međutim, kada pravimo predviđanje za Miami, treba obratiti pažnju na činjenicu da se ovaj klub ove sezone prilično dobro igra kod kuće: klub je ostvario dvadesetpet pobeda od tridesetdevet na svom terenu (šesto mesto na istoku).

Dallas Mavericks

Dallas i dalje iznenađuje sve svojim rezultatima: tim je doživeo pet poraza u poslednjih šest utakmica, pri čemu je dva puta uspeo da izgubi od tako slabog protivnika kao što je Charlotte (109-117 kod kuće i 104-110 u gostima). Zbog takvog katastrofalnog niza, Maveriksi su ispali iz TOP 10 i pali na jedanaesto mesto u zapadnoj konferenciji. Takođe, kada pravimo predviđanje za Dallas, treba obratiti pažnju na činjenicu da ovaj klub često ima problema u gostujućim utakmicama ove sezone: samo petnaest gostujućih utakmica od tridesetdevet je bilo pobedničko (deseto mesto na zapadu).

Predlog za kladjenje Miami Heat vs Dallas Mavericks

Dallas i dalje šokira sve ljubitelje košarke svojim rezultatima: klub je ostvario samo jednu pobedu u poslednjih šest utakmica, zbog čega je naglo pao na jedanaesto mesto u zapadnoj konferenciji. Pored toga, Maveriksi nisu najbolje igrali u svojim poslednjim gostujućim utakmicama: sedam od deset gostujućih utakmica završilo se porazom. Takođe, kada pravimo predviđanje za Miami Heat vs Dallas Mavericks, treba napomenuti da Miami ove sezone pokazuje prihvatljive rezultate u domaćim utakmicama: klub je ostvario dvadesetpet pobeda od tridesetdevet na svom terenu (šesto mesto na istoku). Očekujemo pobedu domaćina.

Kladi se na: Miami Heat vs Dallas Mavericks

Tip: Handicap(-2.5) Miami Heat

Kvota: 1.63*

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako ste posetili ovu stranicu, verovatno vas zanimaju današnji košarkaški tipovi, ali želimo da napomenemo da takođe svakodnevno objavljujemo rubriku Tiket Dana i sekciju Predlozi za Kladjenje.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.