Tipovi Košarka: Miami Heat vs Atlanta Hawks 12.04.2023

nbastore


Miami Heat vs Atlanta Hawks 12.04.2023

Predikcija utakmice između Miami Heat i Atlanta Hawks-a. Pripremili smo za tebe predikciju utakmice između Miami Heat i Atlanta Hawks koji će se odigrati 12.04.2023. godine, kao dio prvog kruga NBA play-in faze. Obe ekipe su samo malo zaostale za ulaskom u TOP 6 na kraju regularne sezone. Ko je više zaslužan da igra u playoff-u?

nba on a mobile phone and a basketball

Miami Heat pregled

Miami je završio regularnu sezonu na sedmom mestu Istočne konferencije sa 44 pobede u 82 utakmice. Takođe, treba napomenuti da je Heat završio sezonu u dobrom ritmu: klub je ostvario četiri pobede u poslednjih pet utakmica, pobedivši jaku Philadelphiju (129-101) i pobedio jaku Dalas (129-122). Takođe, prilikom predviđanja za Miami, treba obratiti pažnju na činjenicu da tim nema problema sa sastavom: skoro svi igrači će moći da učestvuju u predstojećem sukobu.

Atlanta Hawks pregled

Iako nisu postigli najstabilnije rezultate, Atlanta je uspela da završi regularnu sezonu na osmom mestu u Ističnoj konferenciji sa 41 pobedom u 82 utakmice. Međutim, treba napomenuti da Hawks nisu najbolje igrali u gostima: samo sedamnaest utakmica od četrdeset jedne su bile pobedničke (osmo mesto u Istoku). Takođe, prilikom predviđanja za Atlanta-u, treba obratiti pažnju na činjenicu da će nekoliko važnih košarkaša možda propustiti predstojeću utakmicu zbog povreda.

Predikcija Miami Heat vs Atlanta Hawks

Iako su obe ekipe imale približno istu sezonu, Miami bi trebao pobediti u predstojećem sukobu i doći do playoff-a. Prvo, Heat dolazi na ovaj susret u dobrom stanju: četiri pobede u poslednjih pet utakmica, pobedivši jake protivnike kao što su Philadelphia (129-101) i Dallas (129-122). Drugo, timovi su se sastali četiri puta ove sezone, a tri utakmice su završile u korist Miamija. Takođe, prilikom predviđanja utakmice Miami Heat vs Atlanta Hawks, ne treba zaboraviti faktor domaćeg terena: predstojeći susret će se održati na terenu Miamija, gde je Heat pokazao fenomenalne rezultate u regularnoj sezoni (dvadeset sedam pobeda od četrdeset jedne, što je šesti pokazatelj u Istoku). Domaćini su obavezni da izađu kao pobednici iz ove utakmice.

Kladjenje na: Miami Heat vs Atlanta Hawks

Tip: Pobeda Miami Heat (inc. OT)

Kvota: 1.52*”

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako ste posetili ovu stranicu, verovatno vas zanimaju današnji košarkaški tipovi, ali želimo da napomenemo da takođe svakodnevno objavljujemo rubriku Tiket Dana i sekciju Predlozi za Kladjenje.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.