Tipovi Košarka: Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 06.04.2023

nbastore


Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 6. April 2023 01:30

Pripremili smo vam predikciju za utakmicu Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls koja će se održati 06.04.2023. kao dio stote šezdesete NBA utakmice. Može li lider istočne konferencije pobijediti Chicago, koji ima pristojnu formu, na svom terenu?

nba on a mobile phone and a basketball

Milwaukee Bucks

Milwaukee se nalazi u dobroj formi: klub je doživio samo četiri poraza od petnaest, a 3. ožujka je izgubio od tako snažnog protivnika kao što je Philadelphia (117-104). S takvim rezultatima, Bucksi samouvjereno zauzimaju prvo mjesto na tablici istočne konferencije. Osim toga, kada se pravi predikcija za Milwaukee, treba napomenuti da su Bucksi jedan od najboljih klubova u prvenstvu prema rezultatima domaćih utakmica: Milwaukee je doživio samo osam poraza od trideset devet na svom terenu.

Chicago Bulls

Nakon stote pedeset osme utakmice, Chicago se nalazi na desetom mjestu na tablici istočne konferencije, imajući negativan omjer pobjeda i poraza (38-40). No, vrijedi napomenuti da je Chicago u posljednjim utakmicama primjetno poboljšao igru: klub je doživio samo četiri poraza u posljednjih trinaest utakmica, dok je uspio pobijediti takve snažne rivale poput Denvera (117-96), Philadelphije (115-109) i Memphisa (128-107). Osim toga, kada se pravi predikcija za Chicago, treba obratiti pozornost na činjenicu da Bullsi relativno dobro igraju u gostima ove sezone: osamnaest utakmica od trideset devet završilo je pobjedom (sedmi pokazatelj u istoku).

Predlog za kladjenje za Milwaukee Buckse i Chicago Bullse

Chicago je pokazao odličnu igru u poslednjim utakmicama: ekipa je doživela samo četiri poraza u poslednjih trinaest utakmica, pobijedila takve snažne rivale kao što su Denver (117-96), Philadelphia (115-109) i Memphis (128-107). Međutim, u nadolazećem sukobu Bullsi vrlo vjerojatno neće uspjeti pobediti. Prvo, sam Milwaukee je u sjajnoj formi: jedanaest pobeda od petnaest. Drugo, ove sezone Bucksi gotovo da ne gube na svom terenu: Milwaukee je doživio samo osam poraza od trideset devet na svom terenu, što je najbolji pokazatelj u istoku.

Kladi se na: Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls

Tip: Handicap(-3.5) Milwaukee Bucks

Kvota: 1.59*

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako ste posetili ovu stranicu, verovatno ste zainteresovani za današnje košarkaške tipove, ali imajte na umu da svakodnevno objavljujemo i rubriku Tiket Dana, kao i sekciju Predlozi za Kladjenje.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.