Tipovi Košarka: Milwaukee Bucks – Memphis Grizzlies 08.04.2023

nbastore


Milwaukee Bucks – Memphis Grizzlies 8. April 2023 02:00

Utakmica se održava 8. aprila 2023. godine, kao deo 162. kola NBA lige. Pitanje koje se postavlja je da li će Milwaukee uspeti da pobedi jedan od najjačih timova Zapadne konferencije na svom terenu?

nba on a mobile phone and a basketball

Milwaukee Bucks

Milwaukee se nalazi u odličnoj formi: klub je pretrpeo samo jedan poraz u poslednjih šest utakmica, i to od tako jakog protivnika kao što je Boston (99-140). Sa takvim rezultatima, Bucksi su uverljivo prvi na tabeli Istočne konferencije. Takođe, kada se pravi predviđanje za Milwaukee, treba napomenuti da su Bucksi jedan od najboljih klubova u šampionatu prema rezultatima utakmica kod kuće: Milwaukee je pretrpeo samo osam poraza od četrdeset na svom terenu.

Memphis Grizzlies

Memphis prilazi predstojećem obračunu u groznoj formi: ekipa je uspela da zabeleži samo dve pobede u poslednjih pet utakmica. Uprkos takvim rezultatima, Grizzliesi i dalje zauzimaju drugo mesto na tabeli Zapadne konferencije. Takođe, kada se pravi predviđanje za Memphis, treba obratiti pažnju na to da ove sezone Grizzliesi često imaju velikih problema na gostujućim utakmicama: klub je ostvario samo petnaest pobeda u trideset devet utakmica van svog terena (osmi pokazatelj na zapadu).

Predlozi za kladjenje Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies

 Oba tima imaju sjajnu sezonu, nalaze se na vodećim pozicijama, ali u predstojećem obračunu, domaćinima ne bi trebalo da predstavlja veliki problem. Prvo, klubovi su u potpuno različitim formama: ako su Bucksi ostvarili pet pobeda u poslednjih šest mečeva, Grizzliesi su uspeli da pobede samo dve utakmice od pet. Drugo, ove sezone Milwaukee gotovo da ne gubi na svom terenu i predstavlja najbolji klub u Ističnoj konferenciji prema rezultatima utakmica kod kuće (samo osam poraza). Pored toga, kada se pravi predviđanje za meč između Milwaukee Bucks i Memphis Grizzlies, treba obratiti pažnju na to da Morant (povreda kuka) i Adams (povreda kolena), najvažniji igrači Memphis-a, sa velikom verovatnoćom neće igrati u predstojećem obračunu. Očekujemo sigurnu pobedu domaćina.

Kladi se na: Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies

Tip: Pobeda Milwaukee Bucks (inc. OT)

Kvota: 1.6*

Kladionica: 22bet

Kvota iz 22bet kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako ste dosli na ovu stranicu znaci da vas interesuju tipovi za kosarku danas, ali mi smo tu da vam napomenemo da takodje svakodnevno pisemo rubriku Tiket Dana, kao i sekciju Predlozi za Kladjenje.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.