Tipovi Košarka: Houston Rockets – Los Angeles Lakers 03.04.2023

nbastore


Houston Rockets – Los Angeles Lakers 3. April 2023  01:00

Pripremili smo za vas predviđanje za Houston Rockets vs Los Angeles Lakers utakmicu koja se igra 03.04.2023. godine kao deo stote pedeset osme NBA utakmice sezone. 16. marta, Houston je bio neznatno jači od Los Angelesa (114-110) na svom terenu. Hoće li Lakersi uspeti da se osvete u nadolazećem duelu?

nba on a mobile phone and a basketball

Houston Rockets

Houston prilazi nadolazećoj utakmici u lošoj formi: tim je pretrpeo sedam poraza u poslednjih osam mečeva. Sa takvim rezultatima, Rocketsi i dalje zauzimaju poslednje mesto na Zapadnoj konferenciji. Takođe, kada se pravi predviđanje za Houston, treba obratiti pažnju na činjenicu da Rocketsi imaju velike probleme sa postizanjem poena ove sezone: prosečno klub postiže oko 111 poena po utakmici, što je najlošiji pokazatelj u ligi.

Los Angeles Lakers

Los Angeles dolazi u nadolazeći susret u odličnoj formi: klub je pretrpeo samo šest poraza u poslednjih devetnaest mečeva i uspeo je da pobedi takve snažne rivale kao što su Memphis (112-103), Golden State (113-105 i 124-111) i Dallas (111-108). Zahvaljujući ovim rezultatima, Lakersi su zauzeli osmo mesto na Zapadnoj konferenciji. Takođe, kada se pravi predviđanje za Los Angeles, treba obratiti pažnju na činjenicu da je tim izgledao prilično dobro u poslednjim gostujućim mečevima: poslednja četiri od pet utakmica su završila pobedom.

Predlog za Houston Rockets vs Los Angeles Lakers

U poslednjem međusobnom susretu koji se odigrao 16. marta, Houston je bio neznatno jači od Los Angelesa: igra je završena rezultatom 114-110. Međutim, na predstojećem susretu, ishod utakmice bi trebao biti potpuno drugačiji. Prvo, uprkos ovoj porazu, Rocketsi ostaju vrlo pogodan protivnik za Los Angeles: poslednjih jedanaest međusobnih susreta od trinaest završili su u korist Lakersa. Drugo, Houston je u lošoj formi: tim je pretrpeo sedam poraza u poslednjih osam mečeva. Takođe, kada se pravi predviđanje za Houston Rockets vs Los Angeles Lakers, treba obratiti pažnju na činjenicu da su Lakersi u dobroj formi: samo šest poraza u poslednjih devetnaest mečeva.

Kladi se na: Houston Rockets vs Los Angeles Lakers

Tip: Handicap(-7.5) Los Angeles Lakers

Kvota: 1.59*

Kladionica: 22bet

Najbolja kvota u 22bet kladionici

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako ste dosli na ovu stranicu znaci da vas interesuju tipovi za kosarku danas, ali mi smo tu da vam napomenemo da takodje svakodnevno pisemo rubriku Tiket Dana, kao i sekciju Predlozi za Kladjenje.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.