Tipovi za danas: NBA Igrači predlozi I kladjenje 02.02.2023

S. Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder), 31.5 više poena, 1.82

Odlučili smo se za izbor najboljeg igrača Oklahome Thundera. Shai Gilgeous-Alexander je u konstantnom blistavom izdanju tokom cele sezone i verujemo da može da postigne 32 poena protiv Houston Rocketsa. Ubacio je 31 ili više poena u prethodnih pet mečeva, pa verujemo da će nastaviti sa sjajnim igrama i večeras.

S. Curry (Golden State Warriors), 28.5 više poena, 1.87

Golden State Warriorsi su u dobrom naletu. Osvojili su četiri pobede u poslednjih pet utakmica i postepeno se približavaju vrhu Zapada. Trenutno su peti sa skorom 26-24.

Uspeh Ratnika direktno je povezan sa odličnim igrama Stepha Curryja. Najbolji igrač lige iz San Franciska je postigao 34 ili više poena u svakoj od poslednjih tri utakmice. Samo jednom u prethodnih pet nije premašio večerašnju granicu, a prosečna ocena mu je 32.4 poena.

M. Bridges (Phoenix Suns), 18.5 više poena, 1.87

Vrela akcija očekuje nas u Arizoni gde će Phoenix Suns dočekati Atlanta Hawks. Domaća ekipa još uvek nema pomoć svog najboljeg igrača Devina Bookera, koji je povređen, ali to ne utiče na njihove dobre rezultate, jer su izgubili samo jednom u poslednjih pet mečeva.

Predlog Kladionice

22bet je jedna od najboljih kladionica za kladjenje na poene NBA igrača. Njihov izbor utakmica i igrača je impresivan, a kvota za dobitak je konkurentna u odnosu na druge platforme. Takođe, korisnici mogu da se klade na više različitih sportskih događaja širom sveta.

Preporučujemo da se kladite na poene NBA igrača preko 22bet-a zbog njihove pouzdanosti, širokog izbora i konkurentnih kvota. Sigurno će uživati u praćenju svojih omiljenih igrača i imati šansu da osvojite novac.

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Registruj se i uzmi 20.000 RSD bonusa u Efbet kladionici!

Iskljuci adblock ako ne vidis bonus!

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 20Bet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rabona igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.