Tipovi za danas: NBA Igrači poeni kladjenje 03.02.2023

J. Valanciunas (New Orleans Pelicans), 14.5 manje poena, 1.8

Smatramo da će Jonas Valanciunas biti jedan od naših izbora večeras. Verujemo da litvanski košarkaš neće biti raspoložen za postizanje poena, kako zbog smanjene uloge u napadu, tako i zbog odlične odbrane Dallas Mavericksa na visokim pozicijama. Na poslednjih šest mečeva, litvanac je prebacio granicu samo dva puta.

J. Murray (Denver Nuggets), 22.5 manje poena, 1.83

Jedan od igrača čija je šuterska forma veoma dobra u poslednje vreme je Jamal Murray. On je na poslednjih pet mečeva redovno ubacivao 32, 22, 25, 26 i 17 poena, što je prosečno 24.4 po meču.

B. Lopez (Milwaukee Bucks), 13.5 manje poena, 1.8

Još jedan centar se nalazi među našim današnjim izborima. Brook Lopez će se sukobiti sa Ivicom Zubcem iz centra Los Angeles Clippersa. Očekuje se žestok okršaj dvojice centara, obojica su odlični defanzivci i imaju upečatljivu sposobnost blokiranja. Mi ovaj izbor smatramo sigurnim tipom.

Predlog Kladionice

Preporučujemo čitaocima da se klade na poene NBA igrača putem 22bet-a zbog njihove pouzdanosti, širokog izbora i konkurentnih kvota. Sigurno će uživati u praćenju svojih omiljenih igrača igrača i imati šansu da osvoje novac. Ukoliko žele, citaoci mogu da koriste svoje znanje i analize utakmica da bi donijeli najbolju odluku prilikom kladjenja.

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Ako želite biti u toku sa svim sportskim dešavanjima u Srbiji i pročitati najkvalitetnije analize, svakako posjetite jedan od najboljih sportskih sajtova kod nas. Garantujem vam da će te pronaći sve informacije koje vam trebaju i da će te uživati u čitanju najnovijih sportskih vesti.

Leave a Reply

Registruj se i uzmi 20.000 RSD bonusa u Efbet kladionici!

Iskljuci adblock ako ne vidis bonus!

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Melbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.