BC.Game Bonus

Bonus Dobrodošlice čak do 20.000 RSD
i do 360% na prvi depozit

BC.Game Bonus Dobrodošlice i Promocije

BC.Game pruža velik izbor bonusa za nove i stare igrače, uključujući ogroman 20,000  RSD bonus dobrodošlice u kazinu. Naš pregled BC.Game će istaknuti sve BC.Game kodove za bonuse koje igrači mogu iskoristiti vec danas. Mogu da potvrdim kvalitet bonusa jer sam ih I sam iskoristio, mogu reci da sam poprilicno zadovoljan.

Bc Game Bonus Dobrodoslice I ostale ponude

BC.Game nudi jedan od najvećih bonusa dobrodošlice u bilo kojem online kazinu koji smo videli do sad. Novi igrači u bc game mogu zatražiti do 20,000 RSD u BCD (1 BCD je jednak 1$) tokom svoja prva 4 depozita.

Ovaj bonus za podudaranje depozita je varijabilan, tako da što igrači više depozite, veći postotak podudaranja za koje kvalificiraju. Ovdje su maksimalni bonusi za svaki od 4 depozita:

  1. depozit: 270% od 20,000 BCD
  2. depozit: 300% od 40,000 BCD
  3. depozit: 330% od 60,000 BCD
  4. depozit: 360% od 100,000 BCD

U ovom trenutku, nema BC.Game koda za bonuse na sportskoj stranici platforme.

bc game bonusi dobrodoslice cak do 360%

BC.Game Shitcodes

BC.Game Shitcodes su promocije ograničenog vremenskog trajanja koje igrači mogu koristiti za sticanje besplatne kripto-valute u kazinu. Najbolji način za dobivanje trenutnog BC.Game sitkod za 2023. godinu uvek izbace na platformama kao sto su Telegram ili Twitter.

Promocije za postojece korisnike

BC.Game pruža nekoliko različitih promocija za postojeće klijente.

Jedna od njih je sistem medalja. Medalje se mogu dobiti kroz igranje, ucestvovanje s drugim igračima na zajedničkom forumu BC.Game i sl. Kada igrači osvoje određeni broj medalja, oni osvoje bonus:

5 Medalja otključava 20 BCD

10 Medalja otključava 800 BCD

15 Medalja otključava 2,400 BCD

20 Medalja otključava 10,000 BCD

Tu je i BC.Game Task Hub, koji pruža dnevne zadatke koje igrači mogu izvršiti da bi stekli nagrade u BCD. Zadaci su obično jednostavni i zabavni, poput igranja određene igre ili ucestvovanja u forumu BC.Game.

Još jedna trajna promocija je BC.Game bonus okretanje. Igrači mogu okretati ovaj tocak jednom dnevno za šansu da osvoje bonus kripto – do maksimalne nagrade od 1 BTC.

BC. Game Program Lojalnosti

BC.Game nagradjuje svoje najlojalnije igrače sa posebnim bonusom i funkcijama VIP-a. Bonusi i funkcije VIP-a se otvaraju kako igrači stiču viši status VIP-a. Status VIP-a se ostvaruje kroz igranje u kazinu BC.Game i učešće na forumu.

Na nivou VIP-a 3, igrači se mogu pridružiti takmičenju Roll. To je dnevna prilika za zaradu Dogecoin-a u zabavnoj igri sa kockom. Na nivou 4, igrači imaju pristup tajnom blagu sa bonusima unutra, a na nivou 5, igrači su za razmenu za random crypto za aktivne članove foruma zajednice.

Ostale prednosti biti VIP u BC.Game uključuju: pristup posebnom VIP delu, povrat novca od do 20% na gubitke u igri, svakodnevno besplatne isplate.

Najviši VIP stiču status Super VIP (SVIP). SVIP-ovi imaju pristup još većim nagradama, poput puta sa svim pokrivenim troskovima ili ogromne nagrade u kripto tokenima. SVIP-ovi takođe imaju pristup godišnjoj ekskluzivnoj zajedničkoj zabavi za najbolje igrače u BC.Game.

Kao igrač koji je već uključen u sistem lojalnosti, moram reći da sam zadovoljan sistemom nagrada i VIP-om. Povećanje nivoa VIP-a donosi nove izazove i nagrade, što igru čini još zanimljivijom.

bc game amazing vip bonuses

Bonus Promo Kodovi u BC.Game

U BC.Game nije potrebnan promo kod za dobijanje glavnog bonusa dobrodošlice u kazinu, ali BC.Game bonus kodovi omogućavaju dodatne bonuse koje igrači mogu da iskoriste za početak igranja:

  • freebonus2023 – Instant 100% bonus na prvi depozit
  • NEWBONUS – Do 3 BTC

BC.Game Bonus Bez Depozita

Tu su i kodovi za bonus bez depozita za 2023. godinu, što igračima omogućava da počnu igru sa novcem bez ulaganja. Trenutno postoji 1 BC.Game kod za bonus bez depozita: csgobettings

Svakako, za igrače koji žele iskoristiti ove bonuse, preporučujemo da se pridruže BC.Game zajednici na Telegrafu ili Twitteru kako bi dobili najnovije informacije o bonus kodovima i ponudama.

Zakljucak

BC.Game nudi mnoštvo bonusa za nove i postojeće igrače, uključujući i do 20,000 RSD u BCD tokom prve 4 uplate, system medalja, Dnevni zadaci u BC.Game Task Hub, bonus tocak i VIP nagrade.

Savet za nove igrače: Novi igrači bi trebalo da se registruju preko našeg sajta kako bi osigurali da ne propuste izvanredne BC.Game bonus ponude i događaje. Korišćenjem bonus kodova, igrači takođe mogu da osvoje dodatne nagrade.

Razlog za registraciju preko našeg sajta

Registracijom preko našeg sajta, igrači će imati pristup posebnim ponudama i događajima, kao i brži i jednostavniji pristup BC.Game platformi. Naš tim takođe će biti tu da pomogne u slučaju bilo kakvih problema ili pitanja.

čak do:
20.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike BC.Game Kladionice
deposit

T&Cs se primenjuju
Samo 18+

FAQ

Koji je maksimalni bonus dobrodoslice BC.Game-a za nove igrače?

Novi igrači na BC.Game-u mogu dobiti do 220.000 $ u BCD-u tokom svojih prva 4 depozita.

Kako funkcioniše matching deposit bonus na BC.Game-u?

Matching deposit bonus na BC.Game-u je promenljiv, što znači da što više igrači deponuju, veći procenat za koji se kvalifikuju. Postoje maksimalni bonusi za svaki od 4 depozita.

Koji je zahtev za bonus BCD na BC.Game-u?

Zahtev za bonus BCD na BC.Game-u je ukupan zahtev od 400X, koji se izračunava na osnovu 2,5% uloga.

Da li postoji BC.Game bonus kod za sportsko kladjenje na platformi?

Trenutno ne postoji BC.Game bonus kod za sportsko kladjenje na platformi.Koji je zahtev za bonus BCD na BC.Game-u?

Šta je sistem medalja BC.Game-a?

Sistem medalja BC.Game-a je promocija za postojeće kupce gde se medalje mogu stjecati kroz kladjenje, uključivanje sa drugim igračima na forumu zajednice BC.Game i još mnogo toga.

Šta je BC.Game Task Hub?

BC.Game Task Hub je promocija koja pruža dnevne zadatke koje igrači mogu da izvrše da bi dobili nagrade u BCD.

Šta je BC.Game bonus kolo?

BC.Game bonus kolo je promocija gde igrači mogu da okrenu jednom dnevno za šansu da osvoje bonus crypto, sa maksimalnom nagradom od 1 BTC.

Kakve su prednosti biti VIP na BC.Game-u?

Prednosti biti VIP na BC.Game-u uključuju pristup VIP, rakeback do 20% na gubitke kladjenja

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.