Prednosti
  • Široka ponuda izbora igara i uživo klađenja
  • Česti bonusi i promocije
  • Free spin bonus
  • Korisnička podrška na nivou
Mane
  • Streaming uživo nije još uvek razvijen

Betole je nova online kladionica koju je osnovao stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom u istraživanju, statistici i formiranju različitih platformi igara na sreću. Njihova stranica je pažljivo dizajnirana da zadovolji sve potrebe i zahteve igrača. Betole posluje na teritoriji Republike Srbije i pripada privrednom društvu BetWinner d.o.o. Beograd.

Proces registracije Betole kladionica

Kako se registrujete na Betole kladionicu?

  • Prvi korak je da pristupite sajtu Betole.
  • Zatim, u gornjem desnom uglu kliknite na Registracija.
  • Otvoriće se formular koji treba da popunite sa osnovnim informacijama kao što su ime, prezime, mejl adresa i lozinka.
  • Potvrdite da imate 18 godina i da ste pročitali pravila i uslove korišćenja, nakon čega ćete biti registrovani na sajtu.
betole registracija

Betole kladionica bonus dobrodošlice I promocije

Betole, kao nova onlajn kladionica, nudi brojne bonuse i promocije za privlačenje novih igrača. Osmislili su niz posebnih pogodnosti za nove korisnike, uključujući bonus dobrodošlice, alate za formiranje sopstvene strategije kao što su Bet Builder i Cashout, freebet bonus, bonus na broj parova i druge.

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice je poklon tima Betole svakom igraču koji se uspešno registruje na njihovom sajtu, a uključuje 100% freebet bonusa na prvi depozit do vrednosti od 10.000 dinara. Nakon što igrač uplati ovaj iznos, dobija ga automatski na svom freebet računu.

betole bonus dobrodoslice

Bonus tip

Bonus tip nudi posebno odabrane mečeve sa kvotom koja je značajno bolja od redovne ponude. Ako igrač odluči da doda ovu kvotu na tiket koji već ima dva para, dobija bolju kvotu nego na bilo kom drugom mestu.

Bonus na broj parova

Bonus na broj parova omogućava igračima da ostvare bonus sa najboljim mogućim uslovima. Na primer, ako igrač odigra 35 parova sa kvotom od 1.25 ili više, Betole kladionica će mu dati čak 350% bonusa.

Opcija Cashout omogućava igračima da unovče svoj tiket u bilo kom trenutku pre nego što se mečevi završe.

Svaki tiket u Betole kladionici dobija freebet bonus, a jedini uslov je da kvota na tiketu bude veća od 1.25. Što više parova na tiketu, to je veći i freebet bonus, koji se dobija bez obzira na status tiketa.

betole bonusi

Betole Mobilna Aplikacija

Betole kladionica ima jednu od najlepših i najfunkcionalnijih aplikacija za pametne uređaje na tržištu. Aplikacija je gotovo savršena u pogledu platforme, navigacije i opcija za izbor igara, pružajući igračima sve što im je potrebno za vrhunsko iskustvo klađenja.

Sve opcije koje se nalaze na desktop verziji su dostupne i na aplikaciji, što omogućava igračima da uživaju u svim prednostima koje nudi ova kladionica bez obzira na to da li igraju na računaru ili putem mobilnog uređaja.

betole aplikacija

Betole Klađenje uživo

Sekcija za klađenje uživo u kladionici Betole je zaista sjajno posložena, a gotovo svi mečevi imaju uključenu statistiku koja igračima pruža uvid u trenutno stanje na terenu. Ova funkcija omogućava igračima da bolje procene situaciju i lakše odaberu pravi tip za klađenje. Stranica se brzo učitava i dobro reaguje na promene kvota, što igračima omogućava da u realnom vremenu prate promene u okviru mečeva.

Kao veliki ljubitelji ove kladionice, moramo naglasiti da je ovo naš omiljeni deo sajta. Međutim, jedina stvar koju smo primetili kao nedostatak je odsustvo streaminga uživo. Svakako bismo voleli da vidimo ovu funkciju u budućnosti, ali u međuvremenu uživamo u fantastičnoj sekciji za klađenje uživo koju Betole nudi.

betole kladjenje uzivo

Veb Sajt Betole

Betole kladionica ima fantastičnu veb stranicu koja ostavlja sjajan prvi utisak. Njen izgled je jedan od najmodernijih koje smo videli među online kladionicama, čak i među onima koji predvode svetsku industriju klađenja. Dizajn stranice je napredan i moderan, što privlači pažnju i ne možete odoleti a da ne kliknete na nešto.

Navigacija po stranici je laka i prijatna, a sve je tako lepo posloženo da vam je svaka opcija na dohvat ruke. Vertikalni meni ima dva nivoa – u prvom birate između sportskog klađenja, klađenja uživo, kazina, kazina uživo, virtuelnih igara, Aviatora ili Promocija. Ispod se nalazi meni sa ponudom sportova, sa karticama koje vam omogućavaju da izaberete sport koji vas zanima sa širokom lepezom ponuda.

Vertikalni meni vam omogućava da izaberete događaje u narednih 3 sata, 1 sat, danas ili sve. Dalje u meniju su poređani sportovi po popularnosti i raspoloživoj ponudi, sa klikom na bilo koji od njih otvarajući dostupna tržišta za ono što ste izabrali.

Stranica se brzo učitava, bez problema u navigaciji, tako da će igrač bez mnogo poteškoća pronaći sve što ga zanima.

betole izgled sajta

Navigacija sajta, pokrivenost I jezici

Na veb stranici kladionice Betole lako ćete pronaći ono što vam je potrebno. Njihova veb stranica je izuzetno dobro organizovana, što će omogućiti kako iskusnim tako i manje iskusnim igračima da brzo pronađu ono što traže. Osim već navedenih opcija menija, poput klađenja na portove, klađenja uživo, kazina, virtuelnih igara i drugih, takođe postoji opcija “pretrage” koja će vam omogućiti da brzo pronađete željeni događaj samo unosom imena igrača ili kluba.

Kada je reč o jezicima, trenutno je dostupna samo srpska verzija stranice.

Betole kladionica ima dobru pokrivenost sportova, uključujući najpopularnije sportove poput fudbala, tenisa, košarke i rukometa, ali i manje popularne kao što su ragbi, snuker, MMA, pikado i drugi. Očekuje se da će u budućnosti ponuda biti još veća i bolja, s obzirom na rastuću popularnost ove kladionice. U svakom slučaju, čak i sada, ponuda je vrlo impresivna i zadovoljiće i najprobirljivije igrače.

Sportska ponuda I kvote u Betole

Betole kladionica, jedna od najmlađih onlajn kladionica u Srbiji, nudi impresivnu ponudu koja u nekim segmentima nadmašuje i neke od najvećih igrača u svetu klađenja. Njihova ponuda za fudbalske utakmice može se pohvaliti sa više od 700 opcija za klađenje, što je zaista neverovatno. Ovo je jasan pokazatelj koliko su ozbiljni u svojoj nameri da se pozicioniraju kao lideri u svetu onlajn klađenja. U ponudi ostalih sportova imaju manje opcija, ali i dalje nudi više nego dobru ponudu.

Prilikom odabira fudbalskih utakmica, Betole kladionica prvo će vam ponuditi najpopularnije opcije poput konačnog ishoda, manje i više od 2.5 i 3.5 golova, kao i gg 3+ i gg. Za ostale opcije potrebno je kliknuti na odgovarajuću karticu i potražiti opciju koju tražite.

Kvote su jedan od najvažnijih faktora prilikom odabira kladionice, a kod Betole kladionice su izuzetno dobre. Ponuda kvota na fudbalske utakmice je posebno impresivna, a u nekim segmentima čak i bolja od konkurencije. Važno je napomenuti da su kvote postojane i retko se menjaju, što je od velikog značaja za igrače koji žele stabilne kvote. Betole kladionica je sigurno dobar izbor za one koji traže kladionicu kojoj mogu verovati, posebno po pitanju kvota.

Metode placanja

Kada su u pitanju novčane transakcije u onlajn kladionicama, bezbednost je veoma važna. Zato je dobro znati da se kladionica Betole brine o zaštiti podataka svojih igrača i da su svi transferi novca sigurni. Ako se odlučite za ovu kladionicu, možete biti sigurni da su vaši podaci i novac u sigurnim rukama.

Uplata

Kada želite da uplatite novac na svoj korisnički račun kod Betole kladionice, možete to uraditi na nekoliko načina. Uplate se mogu izvršiti putem podržanih bankarskih kartica, e-bankinga, direktnim uplatama na račun kladionice ili putem onlajn aplikacija za transfer novca kao što su Skrill, Ipay i mCash. Nakon evidentiranja uplaćenih sredstava na virtuelnom računu igrača, oni mogu da raspolažu novcem u svrhu igre.

Isplata

Kada želite da podignete novac sa svog korisničkog naloga, možete podneti zahtev za isplatu na svoj tekući račun. Pre toga je važno da unesete tačan broj tekućeg računa u polju za registraciju na svom korisničkom nalogu. Sve transakcije i podaci igrača su zaštićeni i kladionica se obavezala da neće otkrivati podatke o svojim igračima trećim licima.

betole placanja

Korisnička podrška

Kladionica Betole nudi korisničku podršku putem nekoliko opcija. Iako se možda čini da je ograničena, čat uživo se pokazao kao najbolja opcija za brzo i efikasno rešavanje pitanja i problema igrača. Operateri su vrlo brzi u odgovorima i odgovori na pitanja igrača stižu u najkraćem roku. Iako kladionica nema dodatne kategorije za pomoć po sajtu, to ne bi trebalo da bude problem ako je korisnička podrška ažurna, kao što je do sada bila.

Pored četa uživo, Betole kladionicu je moguće kontaktirati putem telefona, Vibera na istom broju i preko e-mail adrese [email protected]. Dakle, igrači imaju više opcija da se obrate korisničkoj podršci, što može biti korisno u slučaju da preferiraju određeni način komunikacije.

Utisci I saveti

Kao što smo videli, kladionica Betole nudi solidan izbor sportskih događaja i kvota za klađenje, ali ima i nekoliko nedostataka. Korisnička podrška je osrednja, a nedostaje im i streaming uživo. Ipak, sekcija za klađenje uživo je dobro posložena i ima uključenu statistiku, što olakšava odabir pravog tipa i povećava šanse za dobitak.

Međutim, na našem sajtu postoje i bolje alternative kao što su Ivibet, 22bet i Rabona koje nude širu ponudu sportova i vrhunske usluge za igrače. Takođe, na našem sajtu možete svakodnevno čitati besplatne tipove iz raznih sportova od strane stručnjaka koji su godinama kladioničari, neki čak i zaposleni u sportskim ustanovama. Ako se prijavite na naš newsletter, možete dobijati poslednje objave direktno na svoj email.

Najbolji bonusi za nove igrače

čak do:
100.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
50.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
100 besplatnih spinova
deposit. CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

FAQ

Da li je kladionica Betole sigurna za kladjenje?

Da, Betole se može smatrati sigurnom kladionicom za kladjenje. Imaju licence za rad, pa je sigurnost transakcija i podataka igrača zagarantovana.

Kako mogu kontaktirati korisničku podršku u kladionici Betole?

Možete ih kontaktirati putem live chata na sajtu, telefonom ili putem e-maila. Korisnička podrška je brza i efikasna.

Da li kladionica Betole nudi streaming uživo?

Nažalost, Betole nema opciju streaminga uživo, što može biti nedostatak za neke igrače.

Gde mogu pronaći besplatne tipove za klađenje?

Na našem sajtu možete pronaći besplatne tipove za klađenje iz raznih sportova. Naše prognoze rade stručnjaci koji su godinama kladionicari, neki čak i zaposleni u sportskim ustanovama.

Betole Details

Metode Isplate:
Limit Isplate:
Licence:
Jezici:
Valute:

Leave a Reply