MerkurXTip Bonus

3X jači CASHBACK
1.500.000 RSD u nagradama Premier Fantasy League
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Bonusi su dodatni pogodnosti koje kompanije pružaju svojim korisnicima kao nagradu za njihovu lojalnost ili kao poticaj za korištenje određenih proizvoda ili usluga. MerkurXTip nudi različite vrste bonusa svojim korisnicima, uključujući cashback bonuse, reload bonuse, loyalty bonuse i specijalne ponude za nove korisnike kojih nije puno. Ovi bonusi mogu da se iskoriste za igru na online kazinu ili sportskom klađenju. Cilj ovih bonusa je da se poveca zadovoljstvo korisnika i potaknuti ih na redovno korišcenje MerkurXTip usluga.

MerkurXTip Registracija– Registruj se i uzmi bonus

Registracija je jednostavna I laka, nadamo se da ce vam odgovarati merkurxtip kladionica s obzirom da nemaju bonus dobrodoslice za nove igrace. Trenutno mnogo dobrih bonusa za postojece korisnike, tako da ako zelite da se registrujete mozete detaljno procitati nasu recenziju o ovoj kladionici ili jednostavno kliknite na dugme “Igraj Sad” ispod ovog teksta.

čak do:
300.000 RSD
Pragmatic Play Price Drop
Igraj.
kao i CASH OUT dobitni tiket

T&Cs se primenjuju
Samo 18+

MerkurXTip Bonus Dobrodoslice

MerkurXTip pruža različite vrste sportskih bonusa samo za registrovane igrače. Nažalost, za nove igrače nema posebnih bonusa dobrodošlice. Međutim, nakon što se registrujete i uplatite depozit, imacete pristup različitim bonusima kao što su:

Tri puta jači Merkur x tip cashback

Igrači, nemojte se brinuti ako promašite jedan par na svom tiketu! MerkurXTip nudi “Tri puta jači” cashback na ukupno pogođene kvote. Na primer, ako ste odigrali tiket sa jednim promašenim parom i ukupnom pogođenom kvotom od 100, umesto 10.000 RSD, dobićete 30.000 RSD (100x10x3). Ako se pitate šta da radite sa dodatnih 20.000 RSD, možda bi mogli da uplatite ponovo neki tiket I utrostrucite novac!

Promocija okupi tim i zaradi

Pozivamo sve selektore da se prijave za našu novu promociju! Vaš zadatak je da dovedete što više saigrača i kao nagradu ćete dobiti bonus pare. Za prvog saigrača koji upiše vaš ID prilikom registracije, dobićete 1.000 RSD. Ako vaš saigrač nastavi da dovodi još tri saigrača, dobićete još 500 RSD, što znači da će vam svaki saigrač doneti kao nagradu 500 RSD. A za svaki krug dovođenja saigrača, dobićete 250 RSD. Zvuči kao laka zarada zar ne? Pravi selektori ne propuštaju ovu priliku!

saberi ekipu i zaradi merkurxtip bonus na svakog dovedenog saigraca 1.000 rsd

Bonus na parove 

MerkurXTip nudi bonus na parove za online tikete koji sadrže najmanje pet događaja sa minimalnom kvotom od 1,35. Što je više parova na tiketu, veća je šansa za igrača da postigne najveću vrednost bonusa na parove od 100%. Ukoliko igrač na svom tiketu ima 20 ili više mečeva, on može maksimizovati ovaj bonus.

Merkurxtip Fantasy League

Fantasy Premijer Liga ljubitelji, ovo je vaš šansa da osvojite velike nagrade! Svi korisnici koji igraju Premijer ligu mogu učestvovati u ovom turniru. Nagradni fond turnira iznosi 1.004.000 RSD bonus sredstava i 500.000 RSD robnih nagrada. Timovi se rangiraju na osnovu osvojenih bodova, koji se dodeljuju prema broju primljenih i datih golova, kao i broju izvršenih transfera. Kao i svi, i ja sam veliki fan Fantasy Premijer Lige i uživam u igranju. Ukoliko se i vi želite oprobati, ne propustite priliku da se prijavite za turnir i osvojite neke od ovih fantastičnih nagrada!

merkurxtip fantasy league nagrade 1.500.000 RSD

Takmičenje Fantasy Premier League

U ovom bonusu potrebno je pogoditi koliko će „fantasy poena“ igrač osvojiti u engleskoj Premijer ligi. Metoda bodovanja uključuje: 60 minuta provedenih u igri (2 boda), svaki postignuti gol napadača (4 boda), autogol (-2 boda), crveni karton (-3 boda) i slično.

Zaključak

Zaključno, MerkurXTip kladionica nudi raznovrsne bonuse za svoje korisnike. Postoji ponuda sportskih bonusa koja se odnosi na već registrovane igrače, kao i bonus na parove, gde igrači mogu postići najveću vrednost bonusa od 100% na tiketima sa najmanje pet događaja i minimalnom kvotom od 1,35. Osim toga, postoji i promocija u kojoj selektori mogu dobiti bonus novca za dovođenje saigrača, kao i turnir u Fantasy Premijer Ligi sa impresivnim nagradnim fondom. Svakako, MerkurXTip kladionica pruža brojne mogućnosti za igrače da osvoje dodatni novac i nagrade, što doprinosi još većoj zabavi i iskustvu igranja. Ako se ipak dvoumite i želite da se oprobate u drugim kladionicama sa boljim bonusima dobrodošlice pogledajte našu ponudu: https://www.kazinoonline.rs/kladionice-i-kazina/

FAQ

Koje bonuse MerkurXTip kladionica pruža svojim igračima?

MerkurXTip kladionica pruža raznovrsne bonuse, uključujući ponudu sportskih bonusa za već registrovane igrače, bonus na parove sa minimalnom kvotom od 1,35, i promociju u kojoj selektori mogu dobiti bonus novca za dovođenje saigrača. Takođe postoji i turnir u Fantasy Premijer Ligi sa impresivnim nagradnim fondom.

Kako mogu da se registrujem za bonus na parove?

Da biste se registrovali za bonus na parove, potrebno je da se registrujete na sajtu MerkurXTip kladionice i da odigrate tiket sa najmanje pet događaja i minimalnom kvotom od 1,35.

Kako mogu da učestvujem u turniru u Fantasy Premijer Ligi?

Da biste učestvovali u turniru u Fantasy Premijer Ligi, potrebno je da se registrujete na sajtu MerkurXTip kladionice i unesete kod “drm1tw” pri igranju Premijer Lige.

Koliko novca mogu osvojiti u promociji za dovođenje saigrača?

Za prvog saigraca 1.000 RSD, sledeca tri po 500 RSD.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.