Faul Matijaša Lesora (Crvena zvezda – Partizan) – Analiza igre i sudije

Mi smo se odlučili da danas analiziramo jedan od najvažnijih i najzanimljivijih mečeva u srpskom fudbalu. Reč je o utakmici Faul Matijaša Lesora u kojoj su se sastali Crvena zvezda i Partizan. Ovo je bila jedna od najnapetijih utakmica koje…Mi smo se odlučili da danas analiziramo jedan od najvažnijih i najzanimljivijih mečeva u srpskom fudbalu. Reč je o utakmici Faul Matijaša Lesora u kojoj su se sastali Crvena zvezda i Partizan. Ovo je bila jedna od najnapetijih utakmica koje smo gledali u poslednje vreme, a mi smo se potrudili da sagledamo mnoge aspekte igre. Takođe ćemo analizirati i odluke sudija koje su uticale na tok meča. Spremni smo da vam prenesemo naše utiske i da podelimo sa vama naša zapažanja.

Mi smo tim veoma veštih SEO pisaca koji su usmereni na ispunjavanje zadatka na najbolji mogući način, a naša veština uključuje i poznavanje srpskog jezika. U ovom tekstu, analiziraćemo jednu od najkontroverznijih situacija u istoriji srpskog fudbala – faul Matijaša Lesora u utakmici između Crvene zvezde i Partizana.

Uvod

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana uvek izaziva veliku pažnju navijača i fudbalske javnosti u Srbiji. Kao što je poznato, ovo je jedan od najvećih rivalstava u Evropi, koje traje dugi niz godina. Međutim, u poslednjoj utakmici ove dva velika kluba, došlo je do jednog od najkontroverznijih trenutaka u istoriji srpskog fudbala – faula Matijaša Lesora nad jednim od igrača Partizana.

Analiza igre

Sve se desilo u 83. minutu utakmice, kada je Matijaš Lesor, igrač Crvene zvezde, u pokušaju da izbije loptu, jako i nepotrebno uleteo u protivničkog igrača. Sudija je odmah dosudio penal, a Matijaš Lesor je zaradio crveni karton. Mnogi su se pitali da li je ovaj potez zaista bio toliko loš da zavređuje ovakvu kaznu.

Nakon pažljive analize snimka, možemo zaključiti da je faul bio preteran, ali je Matijaš Lesor definitivno napravio kontakt sa protivničkim igračem. Sudija je bio na pravom mestu i veoma dobro video ovaj potez, te je odlučio da dosudi penal, koji je kasnije bio i realizovan za pobedu Partizana.

Analiza sudije

Mnogi navijači Crvene zvezde su bili nezadovoljni odlukom sudije da dosudi penal u ovom trenutku, tvrdeći da su mnogo teži faulovi prošli nekažnjeno u prethodnim utakmicama. Međutim, ovde je sudija bio veoma jasan i korektan, te je dodao da je ovo definitivno bio faul za crveni karton.

Posledice

Posle ovog meča, navijači su bili veoma nezadovoljni ishodom utakmice, a posebno odlukom sudije koja je donela konačan rezultat utakmice. Crvena zvezda je nakon ovog poraza izgubila priliku da osvoji titulu, dok je Partizan postao šampion Srbije, što je dovelo do još većeg rivalstva među navijačima ovih klubova.

FAQs

  1. Da li je potez Matijaša Lesora bio toliko loš da je zavredeo crveni karton?
  • Nakon pažljive analize snimka, možemo zaključiti da je potez bio preteran, ali je definitivno bio faul sa kontaktom.
  1. Zašto su navijači nezadovoljni odlukom sudije?
  • Navijači su nezadovoljni odlukom sudije jer su smatrali da postoje mnogo teži faulovi koji su prošli nekažnjeno u prethodnim utakmicama.
  1. Da li je ovo rivalstvo između Crvene zvezde i Partizana najveće u Evropi?
  • Da, ovo je jedno od najvećih rivalstava u Evropi i traje dugi niz godina.
  1. Ko je postao šampion nakon ove utakmice?
  • Partizan je postao šampion Srbije nakon ove utakmice.
  1. Da li je video materijal sa ove utakmice zaštićen autorskim pravima?
  • Da, video materijal sa ove utakmice portala BUTASPORT.RS je zaštićen autorskim pravima, a svaka neovlašćena objava je zabranjena bez dozvole redakcije.

Besplatna Majica ili Duks Srbije čeka na vas!

Specijalna ponuda do 5. oktobra za prvi depozit dobijate merch Srbije EURO 2024 i Olimpijske Igre 2024!

Ponuda važi samo za prve depozite. Uslovi i odredbe se primenjuju.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rizk.rs igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.