Immortal Desire
5.0

Immortal Desire

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiSlot “Immortal Desire” kombinuje intrigantnu vampirsku temu sa uzbudljivim funkcijama kao što su Expanding Multiplier Wilds i Bloodlust Spins. Isprobajte ovaj vizuelno privlačan slot srednje-visoke volatilnosti i dozvolite da vas šarm noći vodi ka moćnim dobitcima.

Prednosti
 • Atraktivna Tema: Moderna vampirska tema koja će se svideti ljubiteljima pop kulture.
 • Dobri Multiplikatori: Mogućnost velikih multiplikatora tokom Bloodlust Spins i bonus igre.
 • Prilagodljiv Ulagački Opseg: Širok raspon ulaganja od 10 centi do 100 eura po spinu.
 • Srednje-Visoka Volatilnost: Pristojan balans između veličine i učestalosti dobitaka.
 • Zanimljive Funkcije: Proširujući Multiplikator Wilds i Bloodlust Spins dodaju uzbuđenje igri.
 • Vizuelno Privlačno: Dobro dizajniran slot sa privlačnom grafikom.
Mane
 • Nedostatak Inovacija: Nema previše originalnih funkcija koje izdvajaju igru.
 • Potencijalno Dugo Čekanje na Velike Dobitke: Može proći dosta vremena između značajnih dobitaka zbog volatilnosti.
 • RTP Nije Najviši: RTP od 96.24% nije među najvišim na tržištu.
 • Ne Privlači Sve Vrste Igrača: Tema vampira može biti prespecifična za neke igrače.

🎰 Igranje Demo Igre

Recenzija Slota: Immortal Desire (HACKSAW GAMING)


18+ | Uslovi se primenjuju | Igrajte odgovorno


Immortal Desire: Pregled Slota

Ljubitelji vampirskih tema koji preferiraju da njihovi grofovi Drakula izgledaju strašno beživotno i pomalo divlje, odajući vazduh razvratnog starog veka, možda će želeti da odmahnu rukom na ovu igru. Slot “Immortal Desire” od HACKSAW GAMING-a donosi vampirski izgled koji je mladalački, svež i privlačan, baš kao što se često prikazuje u pop kulturi. Sumnja se da je trend vampira koji blistaju na suncu umesto da se tope kao Frosty the Snowman u vrelo letnje dane postavljen s filmovima poput “Twilight“. Ispod ove undead fasade nalaze se prilično standardne funkcije HACKSAW GAMING-a, kao što su specijalni multiplikator-bogati točkovi i bonus igra izvedena iz “Chaos Crew” serijala.

Immortal Desire slot – osnovna igra

Da, ovo je definitivno Hyde strana studija, i učešće počinje odabirom uloga od 10 c do $/€100, posle čega sledi odluka o daljem toku igre – bilo da se radi o pojedinačnom okretanju ili aktiviranju jedne od tri opcije iz bonus buy menija. Standardni način igre generiše RTP od 96.24%, dok igra ima srednje-visoku volatilnost (ocenjeno sa 4 od 5). Igra se odvija na matriksu od 5 točkova i 4 reda, a ukupno 1,024 načina za pobedu su dostupni za procenjivanje kombinacija simbola.

Osmi redovni platni simboli se koriste u “Immortal Desire“, iako visoko plaćeni simboli dolaze u finim i zlobnim oblicima. Ovi visoko plaćeni simboli su 4 ženska lika, i bez obzira na njihov oblik, vredni su 3 do 10 puta više od uloga za 5 istih simbola u redu. Manje vrednosti imaju isečeni ‘eavy metal J-A rangovi karata, koji plaćaju 0.5x ulog kada se 5 odgovarajućih karata poređa u nizu. Možda je to bočica svete vode (nismo sigurni), ali to je wild simbol “Immortal Desire”, prisutan na svim točkovima. Wild simboli zamenjuju redovne platne simbole i vredni su 10x ulog ako puna linija wild simbola kreira sopstvenu pobedu.

Immortal Desire: Slot Karakteristike

Krv, multiplikatori i sve te vrste stvari čine karakteristike slota “Immortal Desire”. Glavne su Bonus igra, Bloodlust Spins i Expanding Multiplier Wilds.

Bloodlust Spins

Simboli koji se pojavljuju kao Bonus simboli su ključevi i ako se 3 ili više istovremeno pojave na bilo kom mestu na matriksu, dobijate 10 Bloodlust Spins. Tokom ovih besplatnih spinova, Blood Wilds se dodaju u mešavinu, a kad se pojave, oni se proširuju da popune čitav točak i zaključaju na mestu za ostatak funkcije. Oni takođe donose množitelje od x2, x3 ili x5 koji se primenjuju na sve dobitne kombinacije koje sadrže Wild.

Expanding Multiplier Wilds

Tokom osnovne igre, Blood Wilds se mogu pojaviti na bilo kom točku. Kao i u bonus rundi, oni se proširuju i ostaju na mestu za jedan ponovni okret, a pritom donose množitelj od x2, x3 ili x5. Više Blood Wilds može sleteti tokom ponovnog okretanja, što pokreće dodatne ponovne okrete, i tako dalje. Kada nema više novih Blood Wilds, funkcija se završava.

Bonus igra

3 bonus ključna simbola takođe aktiviraju bonus igru, koja se igra na posebnoj mreži sastavljenoj od 15 zasebnih polja. Igrači započinju sa 3 života, a svaki točak koji ne sadrži bonus simbol oduzima jedan život. Bonus simboli dolaze sa novčanim vrednostima od x1, x2, x3, x4, x5, x10 ili x20 i mogu biti opremljeni množiteljima koji se primenjuju na ukupan iznos bonusa. Kada sva 3 života budu izgubljena, bonus igra se završava i ukupna vrednost se dodeljuje.

Kupovina Bonusa (Bonus Buy)

“Immortal Desire” nudi sledeće opcije za kupovinu bonusa, sve su veoma visoke volatilnosti:

 • Dark Awakening – 200 puta veći od uloga. RTP 96.28%.
 • Blood Moon – 100 puta veći od uloga. RTP 96.27%.
 • BonusHunt FeatureSpins – 3 puta veći od uloga gde je svaki spin 5 puta verovatniji da pokrene bonus igru. RTP 96.33%.
immortal-desire-bonus-buy

Recenzija

Ako vam je dozvoljeno da koristite samo jednu reč da opišete slot “Immortal Desire”, “cool” bi verovatno bila ta reč. To nije baš slot koji će vas navesti da odmah iskočite iz stolice, ali postoji nešto vrlo zadovoljavajuće u vizuelima, tonu i načinu igre. Stvari poput proširujućih divljih množitelja i retriggera koji rade zajedno da produže funkciju, čine “Immortal Desire” prilično ugodnim. U isto vreme, igra nije preterano komplikovana niti preplavljena funkcijama, tako da je i dalje pristupačna. Ipak, ponekad će vam možda biti potrebna dobra doza strpljenja dok čekate da se nešto veliko dogodi.

Glavni izvor uzbuđenja dolazi od mogućnosti osvajanja velikih multiplikatora tokom Bloodlust Spins ili tokom bonus igre, što bi moglo rezultirati isplatom od 10,000 puta većom od uloga. Međutim, ovo nije laka stvar, jer “Immortal Desire” nije baš slot sa visokim RTP-om ili super visokim hit-rate-om, što znači da može proći dosta vremena između značajnih dobitaka.

Na kraju, “Immortal Desire” možda neće biti revolucionaran, ali je svakako zabavan, vizuelno privlačan i ima dovoljno značajki da zadrži pažnju. Ako ste ljubitelj vampirskih tema ili samo želite nešto drugačije, vredi probati.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.