Kako se kladiti na konjske trke? Vodič i Instrukcije
Sportsko klađenje na konjske trke je uzbudljiva aktivnost koju mogu uživati kako početnici tako i iskusni kladioničari. Ako ste novi u svetu klađenja na konjske trke, možda ćete se osećati malo preplavljeni procesom. Ne brinite, ipak smo vam sve objasnili. U ovom sveobuhvatnom vodiču, pomoći ćemo vam da naučite sve što trebate znati o tome kako se kladiti na konjske trke.

dzokeji jasu konje na konjskim trkama
konjske trke

Razumevanje koeficijenata klađenja na konjske trke

Prva stvar koju trebate znati pre nego što se kladite na konjsku trku je kako čitati koeficijente kladjenja. Koeficijenti klađenja vam govore koliko možete osvojiti ako vaša opklada bude uspešna. Koeficijenti se prikazuju u razlomljenom formatu u Velikoj Britaniji i u decimalnom formatu u drugim delovima sveta. Na primer, koeficijenti od 3/1 znače da možete osvojiti 3 funte za svaku funtu koju uložite. Decimalni koeficijenti od 4,0 znače da možete osvojiti 4 funte za svaku funtu koju uložite. U oba slučaja, vaša početna uloga se uključuje u isplatu. Ako zelite da ovladate kladionicarskim terminima tu je nas recnik kladjenja.

Nas izbor kladionice

čak do:
11.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Melbet Kladionice
Igraj.Casino Bonus 205.000 RSD + 290 FS

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Vrste opklada na konjske trke

Kada naucite koeficijente klađenja, možete početi sa postavljanjem opklade na konjske trke. Postoji nekoliko različitih vrsta opklada koje možete postaviti, uključujući:

Pobednička opklada: To je najjednostavnija vrsta opklade, gde se opkladite na konja koji će pobediti u trci.

Opklada na plasman: Kod opklade na plasman, opkladjujete se na konja koji će završiti na prvih dva ili tri mesta, u zavisnosti od broja konja u trci.

Opklada “svaki na svakog”: Ova vrsta opklade kombinuje pobedničku opkladu i opkladu na plasman. U suštini, postavljate dve opklade – jednu na konja koji će pobediti i drugu na konja koji će se plasirati.

Exacta opklada: Exacta opklada zahteva da odaberete prva dva konja koja će završiti trku u tačnom redosledu.

Trifecta opklada: Sa trifecta opkladom, opkladjujete se na prva tri konja koja će završiti trku u tačnom redosledu.

Superfecta opklada: Superfecta opklada je slična trifecti, ali kladite se na redolsed prva cetri konja sto je jako tesko.

Čitajte vodič formu

Čitanjem vodiča za kladjenje možete doneti informisane odluke. Vodič je detaljan zapis o nedavnoj izvedbi konja, uključujući njegov položaj na kraju, vreme i džokeja. Takođe sadrži informacije o starosti konja, težini i prethodnim trkama. Upotrebite ove informacije kako biste identifikovali konje koji su najverovatnije da će pobediti ili se plasirati na trci.

Faktori za razmatranje pri klađenju na konjske trke

Uslovi staze: Stanje staze može uticati na izvedbu konja. Konj može izvoditi bolje na čvrstoj stazi nego na mokroj stazi.

Dužina staze: Neki konji izvode bolje na kraćim ili dužim rastojanjima. Pogledajte istoriju prethodnih trka konja da biste videli kako je izvodio na udaljenosti naredne trke.

Džokej: Dobri džokeji mogu napraviti veliku razliku u izvedbi konja. Potražite džokeje koji imaju dobar dosije i koji su već vozili konja.

Trener: Trener je odgovoran za pripremu konja za trku. Potražite trenere koji imaju dobar dosije i koji su trenirali uspešne konje u prošlosti.

Nas izbor kladionice

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Zaključak

Klađenje na konjske trke može biti uzbudljivo iskustvo, ali je važno da istražite i donosite informisane odluke. Razumite koeficijente klađenja, upoznajte se sa različitim vrstama opklada i pročitajte vodič kako biste identifikovali konje koji su najverovatniji kandidati za pobedu ili za plasiranje.

Razmotrite faktore poput uslova staze, dužine staze, džokeja i trenera kada donosite odluke o klađenju. Sa ovim savetima na umu, bićete na dobrom putu da postanete uspešni kladioničar na konjskim trkama. Mozete pogledati nase online kladionice kako biste izabrali najbolju za vas.

FAQ

Kako čitati koeficijente kada se kladite na konjske trke?

Koeficijenti se prikazuju u obliku razlomaka ili decimala, ovisno o lokaciji. Razumevanje koeficijenata je ključno za određivanje potencijalne isplate vašeg uloga u slučaju pobede.

Koje su vrste opklada dostupne za konjske trke?

Postoje različite vrste opklada koje možete postaviti, kao što su pobednička opklada, opklada na plasman, kombinovana opklada i opklada na redosled pobede.

Kako odabrati pobedničkog konja?

Analizirajte podatke o konjima, uključujući dosadašnje performanse, uslove, udaljenost, jahača i trenera, kako biste odabrali konja koji ima najbolje šanse za pobedu.

Što trebam učiniti ako ne znam ništa o konjima ili kladionicama?

Postoje brojni resursi i vodiči dostupni na mreži, kao i stručnjaci za kladionice i konjske trke, koji će vam pomoći da razumete kako se kladiti na konjske trke.

Kako pratiti svoje opklade i isplatu?

Većina kladionica pruža mogućnost praćenja vaših opklada i isplate preko njihove platforme ili aplikacije, tako da možete lako pratiti svoje uspehe i promene u kvotama.

Besplatna Majica ili Duks Srbije čeka na vas!

Specijalna ponuda do 5. oktobra za prvi depozit dobijate merch Srbije EURO 2024 i Olimpijske Igre 2024!

Ponuda važi samo za prve depozite. Uslovi i odredbe se primenjuju.

Ubedljivo najbolji bonusi i kvote! Registrujte se!

čak do:
45.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
100 EUR-a
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike Rabona Casina
Igraj.150 EUR-a FREE BET-a

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Leave a Reply

Nove Kladionice

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rizk.rs igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Betole igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Ivibet igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane 1xbet kladionica igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Efbet igrače.

Nedavni Komentari

No comments to show.