Kako se kladiti na sigurno (Arbitražno klađenje)!? Mit ili istina


Sportsko klađenje je bilo i ostaje san svakog kladioničara – Kladiti se na sigurno i ostvariti profit. Mnogi su pokušavali, ali tek mali broj uspeva da pronadje tajne uspešnog klađenja. Često se postavlja pitanje: Je li zaista moguće kladiti se na sigurno? Može li se online kladionica pobediti i dobiti konstantan profit iz sportskog klađenja? Odgovor je DA. Postoji disciplina u sportskom klađenju poznata kao Arbitrage Betting ili Arbitražno Kladjenje, koja omogućava sigurno klađenje i konstantan profit. Zanimljiva činjenica: Učinkovitost Arbitražnog ili sugurno klađenje može vam osigurati profit čak i ako se svi vaši klađenja ne pokažu kao pobednička!

kako se kladiti na sigurno? arbitrazno kladjenje pare i covek

Šta je Arbitražno klađenje ( Sigurno Klađenje) ?

Sportsko klađenje i želja za sigurnim profitom su jedna od najčešćih želja svih kladioničara. Mnogi su se godinama trudili pronaći način kako se kladiti na sigurno, no tek sada postoji rešenje u vidu Arbitražnog klađenja. Ova disciplina koristi se za iskorišćavanje razlike u koeficijentima kod različitih sportskih kladionica i omogućava sigurni dobitak bez vidljivog rizika.

Međutim, da bi koristili ovu tehniku, potrebno je znati kako izračunati margine, te na koji način ući u arbitražu. Na primer, ako imate dve kladionice sa različitim koeficijentima za istu utakmicu, možete napraviti sigurnu opkladu tako što ćete u jednoj kladionici uložiti novac na jednu stranu, a u drugoj na drugu. Ovako ćete osigurati da bilo koji ishod utakmice donese profit.

Naravno, potrebno je znati kako izračunati koliki novac morate uložiti u svaku kladionicu kako bi ostvarili siguran dobitak. Ako želite naučiti više o tome kako se kladiti na sigurno, pročitajte više o tome sta je arbitražno kladjenje i sigurnom klađenju na našem blogu.

U svakom slučaju, arbitražno klađenje omogućuje kladioničarima da zarade novac bez obzira na ishod utakmice, što je razlog zašto ovaj vid klađenja ima veliki broj pratilaca. Ali vredi napomenuti da arbitražno klađenje nije dostupno u online kazinima, već samo u sportskim kladionicama. Zato, ako želite zaraditi sigurnim profitom, za početak istražite više o ovom interesantnom i profitabilnom vidu klađenja.

čak do:
100.000 RSD
Samo u Mozzart kladionici
Igraj
CASH OUT opcija za klađenje uživo

5.0
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Da li postoji rizik prilikom Arbitražnog Kladjenja?

Normalno, kao i svaka druga životna situacija, arbitražno klađenje ima svoje prednosti i nedostatke. Dobra strana je da se uz pravilnu primenu i pridržavanje uputa, može kladiti sigurno. Međutim, loša strana je da postoji niz stvari koje mogu poći po zlu. Na primer, mnoge online sportske kladionice ne odobravaju arbitražno klađenje i zbog toga se često dešava da su računi suspendovani ili limitirani. Postoje i kladionice koje ne limitiraju igrače.

Još jedan problem je da za kvalitetno arbitražno klađenje potrebno je imati otvorene račune u mnogim kladionicama i uplaćen određeni iznos u svakoj. Ponekad može biti više opklada u jednom danu što zahteva veliku banku. Zbog toga, arbitražno klađenje mora biti jedini posao jer zahteva mnogo vremena i koncentracije.

Međutim, ponekad se može dogoditi da opklade budu poništene zbog sistemske greške u jednoj od kladionica, što dovodi do velikog rizika od gubitka profita koji se sticao nedeljama ili mesecima. Zbog ovih razloga, arbitražno klađenje može biti stresno i važno je dobro proučiti pravila svake pojedinačne kladionice.

Da li je to stvarno Sigurno Klađenje ili ne?

Arbitražno klađenje je zaista zanimljiva disciplina u svetu sportskog klađenja, koja može pružiti siguran profit bez velikog rizika. Međutim, ne treba zaboraviti da nije savršeno. Značajne su  kvalifikacije potrebne, kao što su poznavanje matematike, visoka disciplina, efikasnost, nalozi u više kladionica i poveca banka za klađenje. Profit koji se ostvaruje može biti mali, ali konstantan. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj način klađenja, a želite siguran profit, onda je ovo idealna opcija.

Mi, kao vaš stručni izvor za sportsko klađenje, pružamo besplatne edukativne sadržaje poput tiket dana, pametno kladjenje sekcija, predlozi za kladjenje kao i bonuse dobrodošlice i druge alate za poboljšanje vaše igre. Proučite našu stranicu i saznajte više o arbitražnom klađenju, te kako ga pravilno primeniti u vašoj igri. S nama ćete učiti od najboljih i stecati nova znanja koja će vam pomoći da postanete odlican igrač.

Arbitražno klađenje je poseban vid sportskog klađenja koji vam omogućava da zaradite novac bez rizika. Za one koji se ne upuštaju u ovaj vid klađenja, arbitražno klađenje zvuči kao nemoguća misija, ali to nije tako. Sve što je potrebno je pronaći prilike i implementirati određene savete kako bi se uspešno ostvarila dobit.

Kako pronaći prilike za arbitražno klađenje

Kako pronaći prilike za arbitražno klađenje? Najvažnije je pratiti kvote sportskih kladionica i tražiti razlike u njihovim vrednostima. Potrebno je uočiti kladionice koje nude različite kvote za isti događaj. Kada pronađete razlike u kvotama, možete iskoristiti tu razliku i postaviti oprečne opklade na isti događaj kako biste osigurali dobitak bez obzira krajnji rezultat utakmice.

Saveti za uspešno arbitražno klađenje

Saveti arbitražnog klađenja su veoma važni. Prvo, treba imati detaljan plan i strategiju. Drugo, treba biti strpljiv jer prilike ne dolaze često. Treće, treba imati pravu opkladu u pravo vreme. Četvrto, treba biti upoznat sa sportskim događajima i kladionicama. I peto, treba pratiti i ažurirati kvote kako bi se osigurala maksimalna dobit.

Poredjenje sa drugim vidovima kladjenja

Arbitražno klađenje se često upoređuje sa drugim vidovima klađenja. Razlika je u tome što kod klasičnog sportskog klađenja, pobeđuje samo jedna opklada, dok kod arbitražnog klađenja, pobeda je zagarantovana. Osim toga, kod arbitražnog klađenja, rizik je minimalan, dok kod klasičnog sportskog klađenja, postoji rizik od gubitka novca.

Pravila arbitražnog klađenja

To je jednostavno proces klađenja na sve moguće ishode sportskog događaja u različitim kladionicama, tako da se garantuje dobitak bez obzira na ishod utakmice.

Osnovna pravila arbitražnog klađenja su sledeća:

  • Potrebno je tražiti najbolje kvote za isti događaj u različitim kladionicama
  • Odabrati najmanje dve kladionice za igranje na različite ishode
  • Uložiti dovoljno novca na svaki ishod tako da garantuje dobitak, bez obzira na ishod utakmice
  • Uzeti u obzir provizije kladionica kako bi se osigurala isplativost arbitražne prilike

Iako ovakva igra nudi priliku za zaradu, važno je napomenuti da neke kladionice mogu zabraniti ovaj način klađenja ili ograničiti iznos klađenja.

Najbolje kladionice u Srbiji za arbitrazno kladjenje

Kada govorimo o najboljim kladionicama u Srbiji za arbitražno klađenje, moramo spomenuti tri najpopularnije: 22bet, 20bet i Mozzart. Svaka od ovih kladionica nudi svoje prednosti i nedostatke, ali sve tri su izuzetno popularne među igračima u Srbiji.

22bet

22bet je jedna od najpopularnijih kladionica za arbitražno klađenje zbog svojih visokih kvota i širokog izbora sportova i događaja. Takođe, ova kladionica nudi izuzetno korisnu aplikaciju za mobilne uređaje koja omogućava lako praćenje kvota i pokretnu kladionicu na putu.

20bet

20bet takođe nudi širok izbor sportova i događaja, ali ono što je posebno privlačno kod ove kladionice je njihova platforma za arbitražno klađenje koja je vrlo jednostavna za korišćenje. Platforma nudi automatsko pronalaženje prilika za ovaj vid igre na različitim sportovima i događajima. Osim toga, korisnici mogu da prate statistiku i kvote u realnom vremenu kako bi doneli što bolju odluku pri klađenju.

Mozzart kladionica

Mozzart kladionica je takođe jedna od popularnijih kladionica u Srbiji, koja nudi i ovaj vid, a to je arbitražno klađenje. Njihova ponuda sportova i događaja je slična kao i kod drugih kladionica, ali imaju i neke ekskluzivne ponude. Na primer, nude mogućnost klađenja na političke događaje i izbore, što je mozda zanimljivo za one koji prate politička dešavanja. Mozzart kladionica takođe nudi dosta bonusa i promocija, što je dodatni razlog da ih razmotrite kao opciju za ovaj vid klađenja. Međutim, važno je napomenuti da, kao i kod svih kladionica, treba da se upoznate sa njihovim pravilima i uslovima pre nego što počnete sa klađenjem.

čak do:
15.000 RSD
Bonus Dobrodošlice
za nove korisnike 22Bet Kladionice
deposit.RELOAD PETKOM takodje u ponudi

4.8
T&Cs se primenjuju
Samo 18+

Zaključak

Arbitražno klađenje može biti učinkovit način za siguran profit, međutim, zahteva značajna znanja, veštine, poveci budzet ili banku za klađenje i mnogo truda.

Saveti za nove kladioničare:

  • Proučite temelje arbitražnog klađenja, kao što su matematika, pravila kladionica i strategije.
  • Otvorite naloge u više kladionica kako biste imali više opcija za klađenje.
  • Redovito pratite novosti i promene u sportskom svetu, kako bi bili informisani o situacijama u kojima možete dobiti prednost u klađenju.
  • Koristite naše besplatne tipove, edukativne sadržaje i druge alate za poboljšanje svoje igre.

FAQ

Da li je arbitražno klađenje zaista način da se kladite na sigurno?

Da, ukoliko se primjenjuje kako treba i ako se striktno prate upute, arbitražno klađenje može biti način da se kladite na sigurno.

Koje su prednosti ovog načina klađenja?

Prednosti su siguran i konstantan profit, zahtijeva manje rizika u odnosu na druge vrste klađenja, kao i napredno poznavanje matematike.

Da li su kladionice svejedno protiv ovog načina klađenja?

Veliki broj online sportskih kladionica ne gleda blagonaklono na arbitražno klađenje i često mogu limitirati ili suspendirati račun korisnika. Međutim, postoje i kladionice koje to ne čine, poput kladionice Pinnacle.

Koliko novca je potrebno za arbitražno klađenje?

Potrebno je imati veliku početnu banku za klađenje, kao i otvorene račune u velikom broju kladionica, s uplaćenim određenim iznosom za oklade.

Da li je ovaj način klađenja stresan?

Da, ovaj način klađenja može biti stresan, jer postoji opasnost od poništenih oklada ili gubitka profita koji ste pravili tjednima ili mjesecima.

kazinoonline.rs tipovi stranica sa besplatnim tipovima stadion bakljada

SVAKODNEVNI TIPOVI DIREKTNO NA VAŠ EMAIL

Prijavi se i dobijaj besplatne tipove sa najboljim kvotama na svoju email adresu i sastavljaj tikete brzo i lako!

Uslovi i odredbe se primenjuju.

Kladionice sa najboljim kvotama
Mozzart

čak do 1.000% bonusa za sve novoregistrovane Mozzart igrače.

Rabona

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Rabona igrače.

Maxbet

čak do 500% bonusa za sve novoregistrovane Maxbet igrače.

Rizk.rs Casino

čak do 100% bonusa do 10.000 RSD za sve novoregistrovane Rizk.rs igrače.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.