Fire In The Hole xBomb
4.0

Fire In The Hole xBomb

Osvoji do 100% bonusa uz prvi depozit do 500€ i 200 besplatnih spinova!


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiFire in the Hole xBomb od Nolimit City vodi vas duboko u zlatne rudnike. Sa eksplozivnim funkcijama i mogućnošću osvajanja do 60000x vašeg uloga, ovo je jedan slot koji ne smete propustiti!

Prednosti
 • Raznovrsne funkcije koje povećavaju dobitke
 • Visok maksimalni dobitak (do 60000x uloga)
 • Atraktivna i dinamična grafika sa tematikom rudnika
Mane
 • Veoma visoka volatilnost može značiti rizik od većih gubitaka
 • Možda nije pogodan za igrače koji traže manji rizik i češće dobitke

Fire In The Hole xBomb Recenzija Slota

Datum: 6. decembar 2022.

Ocena: 4

Fire in the Hole xBomb demo – Klikom na link pristajete da ste stariji od zakonom propisane starosne granice vaše jurisdikcije i da vaša jurisdikcija dozvoljava online kockanje.

Osnovne Informacije o Slotu Fire In The Hole xBomb

 • Proizvođač: Nolimit City
 • Valjakovi: 6
 • Redovi: Od 3 do 6
 • Linije za plaćanje: Od 486 do 46656
 • Minimalna opklada: 0.20
 • Maksimalna opklada: 50
 • RTP: 96.06%
 • Volatilnost: Veoma visoka
 • Maksimalna isplata: Do 60000x uloga

Sa Fire In The Hole xBomb, Nolimit City nam predstavlja slot koji nas vodi duboko u rudnik. Uz patuljka, kreiramo eksplozije dinamitom koje nam donose ogromne dobitke.

Simboli

 • Niže plaćajući simboli: 9, 10, J, Q, K
 • Više plaćajući simboli: Čizme, kožna torba, pik, konopac, lampa
 • Divlji simbol: Detonator dinamita sa novom xBomb funkcijom koja može kreirati velike eksplozije koje generišu ogromne dobitke.
  Da biste učestvovali u funkciji Lucky Wagon spins, potrebno je da se pojavi 3 ili više bonus simbola, koji se predstavljaju zlatnim grumenom sa slovom S na njemu. Sada ćemo pogledati koje su sve funkcije ovog slota.

Osnovna Igra

U ovom slotu, pratimo avanturu duboko u rudnik sa patuljkom koji nikada nema dovoljno dinamita. Jasno je zašto je tako željan zlata – zna se da u rudniku postoji ogromna količina zlata spremna za vađenje. Sa pravim tehnikama miniranja, moguće je osvojiti do 60000x vašeg uloga.

Funkcije koje možete iskusiti u ovom slotu su:

 • Collapsing Mine: Kada dobijete dobitnu kombinaciju, aktivira se funkcija Collapsing Mine. Dodaje se dodatni red, a novi simboli padaju odozgo. Ako ponovo dobijete dobitnu kombinaciju, aktivira se nova kolaps funkcija, dodajući još jedan red. Možete imati do 6 redova, a dokle god se stvaraju nove dobitne kombinacije, novi simboli će padati da popune prazne pozicije. Kada više ne kreirate kolaps, redovi se vraćaju na 3.

Lucky Wagon Spins Uvod

Sa patuljkom putujemo vagonom u potrazi za velikim dobitkom. Kada se pojave 3 ili više bonus simbola, aktiviraju se Lucky Wagon Spins. Broj otvorenih redova na početku funkcije zavisi od broja bonus simbola koje ste postavili.

Tokom ovog bonusa, možete naići na novčić sa različitim vrednostima. Na raspolaganju vam je 3 re-spin-a, a svaki put kada se pojavi novčić, broj re-spinova se resetuje na 3.

Posebna uzbuđenja tokom ovog bonusa dodaju pojačivači iznad svakog valjka. Oni pomažu u povećanju dobitaka i aktiviraju se svaki put kada novčić sleti ispod pojačivača na valjak. Možete dobiti različite pojačivače poput multiplikatora, dinamita, vrednosti novčića, kovčega, patuljka, torbe i kovčega za sakupljanje.


Zaključak

xBomb Wild simbol omogućava velike dobitke na kolonama. Fire In The Hole xBomb je slot igra od Nolimit City-a gde nas vodi patuljak duboko u rudnik u potrazi za velikim dobitcima. Uz pomoć funkcija kao što su Wild Mining, Collapsing Mine, Lucky Wagon Spins i xBomb Wild Multiplier, možete postići maksimalni dobitak do čak 60000X vašeg uloga. Ponovo imamo priliku da doživimo uzbudljive pojačivače tokom besplatnih spinova koji dodatno povećavaju dobitke. Ovaj slot ima opciju i bonus buy opciju za kupovinu bonus rundi.

Ovo smo takođe videli u njihovim najnovijim slot igrama East Coast vs West Coast i San Quentin xWays. Nolimit City je definitivno ušao u dobar ritam kada je reč o kreiranju slot igara koje pružaju sjajno igračko iskustvo. Gde se kombinacija uzbudljivih funkcija, robusnog dizajna i visokog potencijalnog maksimalnog dobitka osigurava da je svako okretanje izuzetno puno adrenalina. Očistite svoju rudarsku čekić i spustite se u ovaj rudnik pun zlata zajedno sa patuljkom. Ova igra takođe nudi opciju bonus kupovine.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.