Fruit Party 2
5.0

Fruit Party 2

Osvoji do 100% bonusa uz prvi depozit do 300€ i 100 besplatnih spinova!


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiPragmatic Play predstavlja “Fruit Party 2”, nastavak popularne slot igre. Da li je vredno vašeg vremena? Pročitajte našu recenziju i saznajte!

Prednosti
 • Poboljšana grafika i dizajn.
 • Uvođenje množilaca na džoker simbolima.
 • Mogućnost velikih dobitaka kroz bonus rundu i besplatne spinove.
Mane
 • Sličan potencijal za dobitak kao i original.
 • Nedostatak jedinstvenosti u odnosu na konkurenciju.

Fruit Party 2: Pregled Slota

Pragmatic Play, jedan od vodećih razvijača igara, predstavio je nastavak svog izuzetno uspešnog slot igre – Fruit Party. Dok je originalna igra “Fruit Party” postala pravi hit među igračima zbog svoje jednostavne, ali privlačne grafike, nastavak donosi niz poboljšanja i promena koje povećavaju uzbuđenje.

Osnovne Karakteristike:

 • Lokacija: Seoska sredina sa voćnjakom i seoskom kućicom.
 • Izgled: Definisaniji i jasniji nego u originalu.
 • Rešetka: 7×7 panel sa 49 simbola voća koji se nasumično pojavljuju sa svakim okretajem.
 • Dizajn: Topla i prijateljska atmosfera, uz generički ali zadovoljavajući izgled.

Matematički Model:

 • Volatilnost: Povećana, sada je na visokom nivou.
 • RTP (Return To Player): 96.53%.
 • Opseg uloga: Od 20p/c do £/€100 po okretaju.
 • Dostupnost: Igra je prilagođena za sve vrste uređaja.

Način Isplate:

“Fruit Party 2” koristi sistem isplate po klasterima. Pobeda se ostvaruje kada se spoji 5 ili više identičnih simbola horizontalno ili vertikalno. Vrednost dobitka raste sa brojem simbola u klasteru. Najvredniji klasteri se sastoje od 15 ili više identičnih simbola:

SimbolVrednost za 15+ simbola
Jagode150x ulog
Narandže[Manja od jagode]
Jabuke[Manja od narandže]
Grožđe[Manja od jabuka]
Šljive[Manja od grožđa]
Zvezde[Manja od šljiva]
Srca[Najmanja vrednost]

Jedna od novina u “Fruit Party 2” je i uvođenje džoker (wild) simbola. Ovi simboli ne samo da mogu zameniti bilo koji drugi simbol, već se pojavljuju i sa množiocima, o kojima će biti reči kasnije.

Fruit Party 2: Karakteristike Slota

Jedna od glavnih karakteristika igre je funkcija “tumble”, koja se aktivira nakon svake pobede. Pobednički klasteri se uklanjaju s table, a na njihovo mesto padaju novi simboli, stvarajući mogućnost za nove dobitke. Ovaj proces se nastavlja sve dok se formiraju novi klasteri.

Kada se klaster ukloni, postoji šansa da će džoker simbol pasti na jedno od praznih mesta. Pored zamene drugih simbola, džokeri dolaze sa množiocima koji počinju od x2. Ukoliko se u nizu “tumble” sekvenci pojavi više džokera, njihovi množioci se sabiraju.

Zlatno voće je ključ za bonus rundu. Pojavljivanjem 3, 4, 5, 6 ili 7 ovih simbola dobijate 10, 12, 15, 20 ili 25 besplatnih spinova, kao i isplatu od 3, 5, 10, 20 ili 100 puta ulog.

Gde je dozvoljeno, “Fruit Party 2” sada nudi opciju kupovine bonusa (Bonus Buy) kako bi igrači preskočili osnovnu igru ako nisu raspoloženi za nju. Sa cenom koja iznosi 100x ulog, igračima se dodeljuje između 10 i 25 besplatnih spinova kada se pojave 3-7 scatter simbola.

fruit party 2 logo

Fruit Party 2: Zaključak o Slotu

Iako “Fruit Party 2” nije revolucionarna promena u odnosu na original, postoje određene izmene koje ga izdvajaju. Glavno pitanje je – da li su te promene dovoljno značajne da igrači ponovo postanu zainteresovani? U suštini, igra se odvija slično kao i prethodnik. Logika koja stoji iza ovog nastavka je jednostavna – uzeti original, povećati neka njegova podešavanja i lansirati ga kao nastavak.

Međutim, ono što je iznenađujuće jeste da potencijal za dobitak nije promenjen u ovom nastavku. Uprkos mogućnosti ponovnog okretanja u besplatnim spinovima i ogromnim množiocima, maksimalna isplata u “Fruit Party 2” ostaje 5,000x ulog. Iako je ovo pristojan iznos, veća glavna nagrada bi dodala dodatnu privlačnost nastavku.

Ipak, ne treba biti previše kritičan. “Fruit Party 2” ima više pozitivnih strana nego negativnih. Pozitivna atmosfera igre, šarene grafike i vesela muzika su svakako plus. Množioci na džoker simbolima dodaju dodatnu dimenziju igri, i njihove vrednosti mogu biti veće nego u većini sličnih igara.

Dok je Pragmatic Play kreirao igru za igrače koji preferiraju višu volatilnost, “Fruit Party 2” ne ostavlja takav utisak kao što su to uradili neki konkurentski slotovi, poput “Jammin’ Jars 2” ili “Hop’n’Pop” od Hacksaw Gaming-a. Ako je originalnoj igri nedostajala jedinstvena iskra koja bi je izdvojila od konkurencije, ista sudbina je zadesila i njen nastavak.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.