Money Train 4
5.0

Money Train 4

Osvoji do 1.000% bonusa uz prvi depozit za uplate preko 500 rsd!


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiMoney Train 4 donosi svežu perspektivu u seriji slot igara. Otkrijte šta čini ovaj slot posebnim u našoj sveobuhvatnoj recenziji.

Prednosti
 • Bogata grafika i zvuk: Kvalitet grafike i zvuka je na visokom nivou, pružajući igračima kinematografski doživljaj.
 • Visoki potencijal za dobitak: Mogućnost dobitka do 150,000 puta ulog.
 • Raznolike bonus funkcije: Širok spektar bonus funkcija čini igranje dinamičnim i nepredvidivim.
 • Prilagođen svim igračima: Igrači mogu birati različite uloge, što igru čini prilagođenom i početnicima i iskusnijim igračima.
 • Finalni nastavak popularne serije: Kao poslednji deo serije, Money Train 4 donosi sve najbolje iz prethodnih nastavaka.
Mane
 • Visoka varijabilnost: Iako nudi šanse za velike dobitke, može proći dugo vremena bez značajnijih isplata.
 • Složenost bonus funkcija: Neiskusnim igračima može biti potrebno više vremena da se snađu sa svim bonus karakteristikama.
 • Odsustvo wild simbola: Neki igrači možda očekuju klasične wild simbole u slot igri, što ovde nije slučaj.
 • Visoka cena za bonus kupovinu: Pristup bonus rundi može biti skup za neke igrače.

Money Train 4: Recenzija Slota

Money Train 4 je najnovija igra u seriji slotova od Relax Gaming-a koja je počela 2019. godine. Ako postoji slot koji zaista ne zahteva puno upoznavanja, to je definitivno Money Train. Kroz godine, sa svakim izdanjem, igre iz ove serije postajale su sve veće i bolje, a Money Train 4 je najveći do sada.

O Slotu

“Uzmi svoju kartu, jer mali stari vagon po imenu Money Train 4 upravo ulazi u grad!”

Ovo je poslednje izdanje u seriji i zamišljeno je da bude poslednji deo. Ali, ne očekujte da će se ovaj slot jednostavno povući u zaborav. Umesto toga, Relax Gaming prevozi igrače u potpuno novu dimenziju. Igra Money Train 4 je smeštena u budućnost, gde igrači mogu da uživaju u sjajno dizajniranom svetu koji podseća na filmske hitove poput “Terminator 2”. Bez obzira da li je osnovna igra ili bonus runda, grafika i zvuk su na kinematografskom nivou, pružajući igračima osećaj kao da su deo nekog video igrica/filmskog krosovera.

Osnovne Karakteristike

 • Raspon uloga: Igrači mogu da biraju ulog od 10 p/c do £/€6 po spinu.
 • Volatilnost: Visoka
 • RTP: 96.1% ili 96.5% kada kupujete feature
 • Izgled: Igra se odvija na mreži veličine 6×6 i koristi scatter pays sistem.

Simboli

U igri se nalazi 8 simbola za plaćanje. Niže vredne simbole predstavljaju kartonske oznake – dijamanti, klubovi, srca i pikovi, dok četiri simbola visoke vrednosti predstavljaju karaktere. Najvredniji dobitci sastoje se od 36 identičnih simbola koji plaćaju od 100 do 1,000 puta ulog. Zanimljivo je napomenuti da Money Train 4 Slot nema divlji simbol, ali ima mnogo drugih simbola koji će biti obrađeni u sledećem delu.

money train gameplay

Money Train 4: Slot Pregled

Money Train 4 predstavlja nastavak poznate serije slotova koji su bili veliki hit među igračima. Ako su vam do sada bili poznati prethodni delovi ove serije, onda znate koliko uzbuđenje možete očekivati.

Opis

Za sve ljubitelje slotova koji su pratili “Money Train” serijal, ovaj četvrti deo donosi mnoge novitete i inovacije. Ovaj put, Money Train 4 vas vodi na potpuno drugačiju avanturu. Kao što naslov sugeriše, Money Train 4 nije samo još jedan slot, već je najambiciozniji deo cele serije.

 • Tema: Futuristička distopija inspirisana filmovima poput “Terminator 2”.
 • Grafika i zvuk: Izvanredne grafike sa filmskim kvalitetom i vrhunski zvučni efekti koji pružaju osećaj kao da ste deo video igre ili filma.

Karakteristike Slota

 • Mreža: 6×6
 • RTP: 96.1% (96.5% pri kupovini bonusa)
 • Volatilnost: Visoka

Simboli

 • Niskovredni simboli: Dijamanti, tref, srca i pik.
 • Visokovredni simboli: Četiri karakterna simbola sa različitim vrednostima.
 • Najvrednija kombinacija: 36 podudarajućih simbola koji mogu doneti dobitak od 1,000 puta veći od uloga.
 • Wild simbol: Money Train 4 nema wild simbol, ali ima mnoštvo drugih zanimljivih simbola o kojima ćemo diskutovati u sledećem delu.
money train free spins

Bonus Karakteristike

Money Train 4 je poznat po svojim impresivnim bonus funkcijama koje pružaju igračima dodatne mogućnosti za dobitak. Ovde su detalji o nekim od najvažnijih bonus karakteristika:

Respin Funkcija

Kada se pojave dva bonus simbola, aktivira se Respin funkcija. Ovi simboli će ostati zaključani na svojim mestima dok se ostali simboli ponovo vrte. Ako se tokom ovog respina pojavi još jedan bonus simbol, dobijate još jedan respin.

Bonus Igara Funkcija

Ova funkcija se aktivira kada se na mreži pojave tri ili više bonus simbola. Igrači se nagrađuju sa 10 besplatnih spinova. Tokom ovih spinova, bonus simboli se dodaju na mrežu, svaki sa svojom specifičnom nagradom.

Množitelj

Postoje posebni simboli množitelja koji se mogu pojaviti tokom bonus igara. Svaki put kada se ovaj simbol pojavi, on će povećati ukupni množitelj.

buy feature money train

Zakljucak

Money Train 4 je vredan nastavak serije, koji donosi novi nivo uzbuđenja i zabave. Grafika je izvanredna, a bonus karakteristike pružaju mnogo mogućnosti za velike dobitke. Bez obzira da li ste fan prethodnih delova ove serije ili ste novi igrač, definitivno vredi isprobati ovaj slot.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.