Punk Rocker
4.0

Punk Rocker

Osvoji do 100% bonusa uz prvi depozit do 500€ i 200 besplatnih spinova!


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiPunk Rocker od Nolimit City donosi uzbudljivo slot iskustvo sa brojnim bonusima, modifikatorima i autentičnom punk rock tematikom. Otkrijte zašto je ovaj slot postao hit među igračima.

Prednosti
 • Inovativne funkcije: Sa različitim bonusima i modifikatorima, igra je uzbudljiva i dinamična.
 • Vrhunska grafika i zvuk: Detalji, animacije i zvučni efekti doprinose autentičnom doživljaju.
 • Visoka maksimalna isplata: Mogućnost osvajanja do 15,000x vašeg uloga.
 • Opcija kupovine bonusa: Za one koji ne žele čekati bonus rundu.
 • Autentična tema: Dobra reprezentacija punk rock kulture.
Mane
 • Visoka volatilnost: Moguće duže faze bez značajnijih dobitaka.
 • Kompleksnost: Može biti zastrašujuće za nove igrače zbog brojnih funkcija.
 • Visoka cena bonus kupovine: Nekima može biti preskupo.

Punk Rocker Slot (Nolimit City): Pregled

Punk Rocker je BUKA od slota punog života koji želi da dočara duh i energiju punk rock pokreta. Ne govorimo o umivenom pop-punku iz Južne Kalifornije iz 90-ih i 2000-ih, već o pravom punk pokretu koji je započeo u Velikoj Britaniji 20 godina ranije. Tada su fanovi pljuvali svoje heroje tokom nastupa, “umetnici” su živeli ono o čemu su pevali, a ako niste znali kako da svirate svoj instrument, koga briga? Muzika je bila glavni izraz, ali punk je uticao na modu, umetnost i stav. Sva ova anarhistička energija utkana je u novi slot NoLimit City-ja pod nazivom Punk Rocker, koji nije siromašan po pitanju funkcija.

Free spins igra na slotu “Punk Rocker”

Igra započinje sa standardnim postavkom od 5 valjaka i 3 reda sa 243 načina za dobitak koji se može proširiti kroz njegove funkcije. Snažna 4/4 numera odjekuje u pozadini, kao da bend svira u podzemnom klubu – sjajan dodir. Vizuelno, pozadina je preplavljena ikonama iz Londona poput Big Ben-a, grafitski oskrnavljenog znaka za metro i crvene telefonske govornice. Ali postoje i anahronizmi. Znak na zidu je “punk” verzija Abbey Road, NW8 – jedna od najmanje anarhičnih poštanskih zona u Londonu. Učešće u pravilima koštaće vas od 25 p/c do £/€125 po spinu. Matematički, igra je snažna – RTP bez opcije za kupovinu je 96.11%, a volatilnost je veoma visoka.

Dizajnerski tim je odlično odradio posao dizajnirajući nove simbole koji prenose duh igre. Na nižoj strani su par kiker čizama, šake za borbu, Molotovljevi kokteli, pedale za distorziju i simbol anarhije. Premijum simboli su nespoštovanje Warhol/Banksy stilova poznatih ličnosti. Po uzlaznom redosledu imamo Kim Jong Una, Einsteina, majmuna koji pokazuje srednji prst, Monu Lisu i Winston Churchill-a. Winnie vodi tabelu sa dobitkom 6 puta uloga za pet istih. Ili, kada je bonus valjak aktivan, 20 puta ulog za šest istih.

Postoje dve vrste divljih simbola. Standardna je Molotov Wild – ovaj divlji simbol može se pojaviti tokom osnovne igre i tokom Riot Respins da zameni bilo koji simbol osim scatter-a. Kada se ovi divlji simboli pojave, mogu takođe promeniti nekoliko simbola pored njih u divlje. Možda će napuniti valjak divljim simbolima, ili će promeniti jedan simbol pored divljeg – sve zavisi od sreće.

KarakteristikaPodatak
NaslovPunk Rocker
ProizvođačNolimit City
Broj kolona5-6
Redovi4
Linije za isplatu243-46,656
RTP96.11%
Učestalost dobitka21.38%
Frekvencija besplatnih spinova1/244
Maksimalni dobitak15,000x
VolatilnostHigh (9/10)
Min/Max Ulog0.25/125
Datum izdavanjaOut Now

Punk Rocker Slot (Nolimit City): Funkcije

U skladu sa haotičnim vibe-om dolazi dug spisak funkcija. xWays Mystery Symbol, koji smo videli u Dragon Tribe, se vraća, i to veći nego ikada. Ovaj misteriozni simbol obično sadrži 2-4 ista simbola za plaćanje i širi se kada sleti, a takođe proširuje i veličinu valjka. Ova funkcija može se pojaviti tokom osnovne i bonus igre. Dakle, ako su svih 6 valjaka aktivna sa 6 redova svaki, tada se načini dobitka povećavaju na 46,656 načina za dobitak. Ne samo to, već se premium simboli mogu super proširiti do visine 20.

Scatter izgleda kao znak londonskog metroa sa rečju “Bonus”. Kada se dva pojave, umesto da budu iritantna, dodeljuju Riot Respin. U ovom respondu, scatter-i postaju Molotov Wilds koji mogu transformisati druge obližnje simbole u Wilds. Takođe se aktivira i Bonus Reel, čime se minimalni načini dobitka povećavaju na 729. Zatim, svi valjci koji sadrže divlje simbole su zaključani, dok se ostali ponovo okreću. To je lep način da se ublaži bol od dobijanja samo dva scatter-a.

Ako dobijete 3 ili 4 scatter-a, otključavate Anarchy Free Spins ili Civil War Free Spins, respektivno. Oba kruga dodeljuju 8 besplatnih spinova i pridržavaju se istih pravila, s jednim izuzetkom. Anarchy Free Spins dolazi sa 3 skakačka divljača, dok Civil War Free Spins ima 4. Aktivira se i bonus šesti valjak za oba, kao i modifikatorski voz koji se kreće duž vrha valjaka. Svaka kabina voza ima različiti modifikator u njemu.

Dok se valjci okreću, Jumping Wilds skakuću s pozicije na poziciju nasumično. Kada se spin zaustavi, kabina iznad valjka koja sadrži skakački divlji simbol ima primenjen svoj modifikator. Postoji nekoliko:

 • xWays: dodaje xWays misteriozne simbole valjcima.
 • Free Spins: dodaje 1-3 dodatna besplatna spina rundi.
 • Jumping Wild: dodaje dodatni skakački divlji.
 • Multiplier: Skakačkim divljacima se daje množitelj za trenutni spin od x2, x3, x5, x10, x15 ili x25.
 • 6×6: ovo pretvara igru u format 6×6 sa onih 46,656 načina za dobitak.

Očigledno je da više skakačkih divljih simbola u rundi znači da se više modifikatora može pojaviti na spinu. Konačno, ako vaš lokalni regulator to dozvoljava, igrači mogu direktno da pređu na bonus buy (bonus kupovinom). To omogućava igračima da plate ili za Anarchy ili za Civil War Free Spins. Cena za to je 80x ili 243x ulog, respektivno. Ne samo da vas to odmah vodi do bonus runde, već povećava i RTP stopu na 96.62%-96.64%.


Punk Rocker Slot (Nolimit City): Pregled

Kada prvi put pokrenete Punk Rocker, može biti zastrašujuće videti sve funkcije koje igra nudi. Nolimit City nije štedeo kada je reč o implementaciji raznih bonusa, modifikatora i ekscentričnih elemenata u ovu igru. Bez sumnje, neki igrači će biti oduševljeni kompleksnošću koju igra pruža, dok će drugima možda trebati vreme da se prilagode svemu što se dešava.

Vizuelno, Punk Rocker je remek-delo. Detaljni grafika, animacije i dizajn čine ovu igru jednom od najlepših na tržištu. Pozadinska muzika i zvučni efekti dodatno doprinose atmosferi, čineći da se igrač oseća kao da je stvarno deo buntovničkog punk rock pokreta.

Kao što je gore navedeno, veliki broj bonusa i funkcija čini ovu igru veoma zabavnom i dinamičnom. xWays Mystery Symbol i Jumping Wilds sa svojim modifikatorima su ključni elementi koji mogu doneti velike isplate. Mogućnost kupovine bonusa takođe je zanimljiva, iako visoka cena može biti odbijajuća za neke igrače.

Maksimalni dobitak od 15,000x ulog je svakako privlačan, ali treba biti oprezan. Igra je visoke volatilnosti, što znači da mogu postojati duže faze bez značajnih dobitaka. Ipak, strpljenje se može isplatiti za one koji su spremni da rizikuju i čekaju te veće isplate.

Zaključak

Punk Rocker je autentičan slot koji donosi svežinu u svet online slotova. Njegova kompleksnost i inovacije ga izdvajaju iz mase, a vizuelni i zvučni elementi ga podižu na još viši nivo. Za igrače koji traže nešto novo i drugačije, a ne plaše se visoke volatilnosti, ovo je svakako igra vredna probanja.


Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.