Raging Rex 3
5.0

Raging Rex 3

Osvoji do 1.000% bonusa uz prvi depozit za uplate preko 500 rsd!


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiRaging Rex 3 vodi igrače na putovanje kroz vreme, nudeći uzbudljive bonus runde i autentičnu atmosferu kredejskog perioda. Otkrijte zašto je ova igra omiljena među fanovima!

Prednosti
 • Dinamičan Dizajn: Inspirisan kredejskim periodom, daje autentično iskustvo igračima.
 • Raznovrsne Karakteristike: Tri različita bonus moda dodaju slojevitost igri.
 • Visok Broj Načina za Dobitak: Sa 6x4 valjcima i mnoštvom kombinacija, igračima nikada nije dosadno.
 • Mobilna Optimizacija: Igra se može igrati na svim uređajima bez gubitka kvaliteta.
 • Visokokvalitetna Grafika: Detaljno osmišljene grafike i animacije dinosaura čine igru vizualno privlačnom.
 • Prilagodljivost za Sve Vrste Igrača: Bez obzira da li ste novajlija ili veterinar u slot igrama, Raging Rex 3 pruža izazov.
Mane
 • Kompleksnost Karakteristika: Za neke igrače, mnoštvo bonus karakteristika može biti zbunjujuće.
 • Visoka Volatilnost: Može dovesti do dužih perioda bez dobitaka pre nego što igrači dožive veliku nagradu.

Igraj Demo Verziju Vesplatno

Osnovne informacijeDetalji
SoftverPlay’n GO
Datum izlaska12.10.2023
RTP96.20%
VolatilnostProsečna
Maksimalna dobitx30000
Opseg klađenja ($,€,£)0.10 – 100
Broj točkova6
Putanje klađenja4096
KarakteristikeŽivotinje, Multiplikator, Nakupljajući simboli, Lepljivi simboli, Pomični simboli

Pregled Igre Raging Rex 3 Slot

Play’n GO nas vodi unazad u vreme titana u svom uzbudljivom nastavku, Raging Rex 3. Ovaj online slot je prepun uzbudljivih karakteristika i prilika za odlične nagrade.

raging rex 3 platable

Kratki Pregled

 • Naziv igre: Raging Rex 3 Slot
 • Tip igre: Online slot
 • Glavne karakteristike: Besplatna okretanja, tri bonus moda, širenje simbola Wild

O Igračkoj Eri

Kredejski period bio je vreme velikih promena. Pojava planina, širenje ogromnih šuma, i evolucija nekih od najprepoznatljivijih dinosaura u istoriji su samo neki od tih ključnih događaja. Haos ovog doba se ogleda u Raging Rex 3 preko 6×4 valjaka.

Karakteristike Igre

Igrači teže stvaranju dobitnih kombinacija i zarađuju neke fantastične nagrade dok Raging Rex ide u lov. Tokom osnovne igre, igrači mogu otključati rundu besplatnih okretanja kada postave tri do šest scatter simbola na valjcima.

raging rex 3 eyes

Popularnost Igre

Raging Rex 3 nastavlja se na druge popularne prethistorijske naslove, kao što su Raging Rex i Raging Rex 2, vodeći igrače nazad u vreme kada su dinosauri vladali Zemljom. Slot igre sa tematikom životinja, posebno sa dinosaurusima, postaju sve popularnije među fanovima. Sa izdanjem ovog nastavka, serija Raging Rex se zaista “fosilizovala” kao jedna od najboljih Play’n GO serija, stajući rame uz rame sa drugim popularnim serijama kao što su Sweet Alchemy, pa čak i neverovatno popularna serija Book of Dead.

Magnus Wallentin, ambasador igara u Play’n GO, izjavio je: “Jako se radujemo što ćemo videti šta igrači misle o Raging Rex 3. Dodajući ovom već popularnom nizu, Raging Rex 3 donosi sve što su igrači voleli kod prethodnih naslova, uz dodatak nekih novih uzbudljivih karakteristika.”

PRIČA

Povratak u kredejski period sa Raging Rex 3, gde ćete svedočiti legendarnom Raging Rex-u i njenim mladuncima u trci za opstanak protiv vremena i prirode.

Uzbuđujuća ekspedicija vas vraća u vreme kada je moćni T-Rex bio vrhunski vladar. Posmatrajte kako Raging Rex grabi preko valjaka, donoseći haos i velike dobitke za sobom. Samo se pobrinite da se držite dalje od njenog puta uništenja!


KARAKTERISTIKE

U Raging Rex 3, pravite dobitne kombinacije preko 6×4 valjka sa 4096 načina za pobedu. Možete zaraditi Way Win kombiniranjem simbola preko valjka s leva na desno, sa više simbola koji vode ka većim nagradama.

Tokom osnovne igre, takođe ćete imati priliku da zaradite niz bonus karakteristika, sve sa ciljem povećanja šanse za veliki dobitak. Bonus karakteristike uključuju Re-Spins (Ponovna Okretanja) i Free Spins (Besplatna Okretanja), gde možete izabrati između tri specijalne karakteristike tokom Besplatnih Okretanja: Feeding Frenzy (Hrana u Frci), Hatchling Mania (Mladunče Manija), i Survival (Opstanak).


Re-Spins (Ponovna Okretanja)

Kada Rex stupa na valjke, ova karakteristika će se aktivirati. Zavisno o kojem valjku Rex sleti, određeni broj Ponovnih Okretanja će biti dodeljen. Ako Rex sleti na šesti valjak, biće dodeljeno pet Ponovnih Okretanja, i smanjuje se do jednog Ponovnog Okretanja ako sleti na drugi valjak. Kada se Rex pojavi, proći će kroz valjke s desna na levo tokom svakog okretanja.

Rex služi kao Stacked Wild, zamenjujući bilo koje druge simbole, osim Scatters, potencijalno praveći više dobitnih kombinacija. Tokom bilo kojeg Ponovnog Okretanja, Rex Hatchling Wild može se takođe pojaviti na valjcima, postati lepljiv i kretati se duž valjaka sa Rex-om.


Free Spins (Besplatna Okretanja)

Pokrenućete krug Besplatnih Okretanja tako što ćete postaviti tri do šest Scatter simbola na valjke. Tri Scatters će dodeliti sedam okretanja, četiri će dodeliti devet, pet će dodeliti 11, i šest će dodeliti 13 okretanja. Kada je krug Besplatnih Okretanja pokrenut, biće vam ponuđeno da izaberete jedan od tri moda da poboljšate rundu.


Feeding Frenzy (Hrana u Frci)

Ako izaberete da započnete Hranu u Frci, Raging Rex će se pojaviti i ostati na valjcima do kraja. Rex će preći na drugi valjak sa svakim okretanjem, loveći svoj plen. Jedan od četiri simbola dinosaura će biti izabran na početku runde i postaće ciljna meta. Ako Raging Rex pređe na valjak koji sadrži ciljnu metu, Frenzy Metar će biti popunjen za jedan korak.

Svaki put kada je Frenzy Metar ispunjen, Rex simbol će dobiti množitelj zavisno o tome koliko je metar bio popunjen. Metar se prazni i resetuje sa svakim okretanjem. Tokom ove runde, Wild mladunci mogu se takođe pojaviti, mada nisu lepljivi i nestaju sa svakim okretanjem.


Hatchling Mania (Mladunče Manija)

Mladunci uče kako da love sami tokom ove runde! Bez majke Rex-a da ih vidi, ovi mladunci će pasti na valjke, postajući lepljivi i hodajući od valjka do valjka sa svakim okretanjem. Svaki mladunče Wild takođe ima šansu da donese x2 ili x3 množitelj!


Survival (Opstanak)

Modus Opstanak pomera granice tradicionalne slot igre, uzimajući koncept Hold n Win i pretvarajući ga u jedinstvenu bonus igru. Ovaj mod se odvija na 12 individualnih valjaka koji okružuju 2×2 Rex simbol kolekcionara. Na početku dobijate 3 života, pri čemu se jedan život koristi svaki put kada okrećete.

Vaša misija je preživeti što duže, akumulirajući dobitke kroz Rex kolekcionara kako idete. Sa 5 različitih simbola uključujući četiri s prikazanim novčanim vrednostima kao množitelji vaše opklade i jednim blokerom, svako okretanje predstavlja novi izazov. Sa resetovanjem života sa svakim plaćenim simbolom koji je postavljen, i unapređenjima vrednosti simbola svaki put kada se Bone Metar napuni, opstanak je intenzivno iskustvo visokog uloga koje zaista testira vašu izdržljivost.


Hoćete li uspeti da preživite užurbanu rundu Besplatnih Okretanja? Okrenite i saznajte!


UMETNOST U IGRI

Raging Rex

Raging Rex je formidabilan predator i zaštitnička majka. Ovaj kolosalni dinosaurus sa svojim zastrašujućim rikom i zastrašujućom brzinom predstavlja sirovu moć i nesputanu ferocitet. Zajedno sa svojim Rex Mladuncima, koji već pokazuju lovne sposobnosti svoje majke, ona predstavlja moćnu silu na valjcima. Porodična dinamika Raging Rex-a i njenog legla dodaje novi sloj uzbuđenja igri, dok igrači navijaju za opstanak ovih žestokih, ali ipak veličanstvenih stvorenja.


Najčešće postavljana pitanja o Raging Rex 3 Slotu

Da li mogu da igram Raging Rex 3 besplatno?

Da, naša stranica je mesto gde možete testirati Raging Rex 3 bez potrebe za registracijom. Bilo koji sajt za kockanje koji sarađuje sa Play’n GO takođe bi nudio besplatan pristup demo modu.

Da li mogu da osvojim pravi novac na Raging Rex 3 slotu?

Da, registrovani nalog kod operatera kazina bio bi jedina opcija da uživate u Raging Rex 3 sa pravim novcem i osvojite prave dobitke.

Gde je najbolje mesto za igranje Raging Rex 3?

Kada je reč o demo modu, svaki pouzdani operater za kockanje ili sajt povezan s kazinom poput Clash of Slots bio bi u redu. Kada se ulaže pravi novac, treba odabrati legitimnog operatera s dobrom reputacijom i odličnim uslugama. Najbolja opcija bi zavisila o ličnim preferencijama pojedinca.

Da li mogu da igram Raging Rex 3 slot na mobilnom telefonu?

Da, ovaj video slot je optimizovan za mobilne uređaje i može se igrati na bilo kojem uređaju.

Kako da pobedim igrajući Raging Rex 3?

Ovo je licencirana slot mašina koja generiše nasumične rezultate, i sve što vam je potrebno je sreća. Pogledajte tabelu isplata da vidite kako i koliko možete osvojiti.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.