Top Dawgs
4.0

Top Dawgs

Osvoji do 1000% bonusa uz prvi depozit do 100.000 RSD!


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiPrednosti
 • Uživanje u hip-hop temi, čak i ako to nije vaša stvar.
 • Zanimljive igračke funkcije poput misterioznih respinova.
 • Mogućnost velikih dobitaka, posebno tokom besplatnih spinova.
 • Kupovina bonusa nudi dodatnu dimenziju igri.
Mane
 • Nedostatak originalnosti u funkcijama.
 • Može se osećati kao pokušaj kopiranja uspeha drugih sličnih igara.

Recenzija slot igre “Top Dawg$” od Relax Gaming

Top Dawg$: Pregled slota

Prilikom igre slot igre Top Dawg$ proizvođača Relax Gaming, imate osećaj kao da ste već bili ovde. Top Dawg$ dolazi vrlo brzo nakon što je Nolimit City osvojio publiku sa svojom rap senzacijom, East Coast vs West Coast, te je teško ne praviti uporedbe. Iako se osnovna tema poklapa i oba studija su je sjajno iskoristila, funkcije koje ćete naći u Top Dawg$ slotu se uopšte ne podudaraju sa ECvWC. Ipak, iako delovi Top Dawg$ izazivaju osećaj poznatosti, Relax je uspeo da ih spoji na način koji može biti izuzetno zabavan.

 • Okruženje igre: Igra se odvija na puknutim asfaltiranim putevima koji pretpostavljamo da se nalaze u južnom centralnom delu LA. Možete videti visoke zgrade centra grada u daljini kroz poluprovidnu mrežu od 5 kolona i 15 linija za isplatu, dok avioni lagano prelaze preko purpurnog neba ispunjenog oblacima.
 • Audio-vizuelni utisak: Dok igrate, možete gotovo osetiti miris džina, soka, marihuane i vrućeg asfalta koji se diže sa ekrana. Audio deo igre je upotpunjen slatkim ritmom 80-ih i ranih 90-ih godina. Top Dawg$ možda nema eksplozivnost boja kao East Coast vs West Coast, ali je izuzetno prijatan i tera vas da igrate kad niko ne gleda.
 • Igranje na svim uređajima: Ulični stil je moguć na bilo kom uređaju, a opseg uloga se kreće od 10 p/c do £/€40 po spinu. Iako je igra visoke volatilnosti, prelazi od opuštenog u osnovnoj igri do intenzivnih trenutaka putem misterioznih respinova, čuvajući svoje najbolje trenutke za bonus igru sa lepljivim wild simbolima.
 • Isplativost: RTP je respektabilniji od nekih od karaktera u igri, sa osnovnom vrednošću od 96,10%, koja raste na 96,71% kada kupujete bonus.
 • Pravila igre: Pravila su prilično jednostavna. Moguće je postići kombinacije od tri do pet istih simbola preko 15 fiksnih linija za isplatu. Niže vredne simbole čine kraljevski simboli inspirisani grafitima, dok četiri psa čine simbole više vrednosti.

Osnovne informacije o igri

InformacijaDetalji
NaslovTop Dawg$
RazvijačRelax Gaming
Kolone5
Redovi3
Linije za isplatu15
RTP96.10%
Frekvencija pogotka22.09%
Maksimalni dobitak25,014x
VolatilnostVisoka (5/5)
Opseg uloga0.10/40
Datum izlaska2. jun, 2021

Top Dawg$: Slot Funkcije

Kada govorimo o Top Dawg$ slotu, nema mnogo funkcija, i iskreno, one nisu previše originalne. Ipak, mogu biti veoma efikasne. Osnovna igra se prekida čestim misterioznim respinovima, dok se najbolje isplate mogu postići tokom besplatnih spinova.

 • Misteriozni respinovi: Pokreću se kada simbol upitnika sleti na poslednju kolonu. Dodjeljuje se respin gde mogu sleteti samo simboli mrtve gume ili još misterioznih simbola. Respinovi se nastavljaju sve dok ne slete novi misteriozni simboli, a zatim se svi otkrivaju kao isti simbol za isplatu.
 • Besplatni spinovi: Simboli stare Oldsmobile mašine su scatter simboli, a 3, 4 ili 5 njih dodeljuju 8, 10 ili 12 besplatnih spinova. Tokom besplatnih spinova, kada se wild simboli pojave, postaju “lepljivi” i ostaju na svojoj poziciji tokom celog bonusa.
 • Kupovina bonusa: Igrači, gde je to moguće, mogu ubrzati besplatne spinove kupujući ih iz osnovne igre. Cena je 90x ukupne opklade da bi se na sledećem spinu pojavila najmanje 3 scatter simbola.

Top Dawg$: Slot Zaključak

U poređenju sa sličnom temom East Coast vs West Coast, Top Dawg$ nema isti audiovizuelni uticaj. Iako East Coast vs West Coast deluje kao pravi New York reper koji objavljuje zapise iz svoje ćelije, zasnovane na životu koji su proživeli, Top Dawg$ se oseća kao MTV pesma koja misli da je “gangsterska” jer nosi kapu unazad.

Šaljivosti na stranu, Top Dawg$ mnogo toga radi pravilno. Ne samo da je igra jednostavnija i direktnija što će se mnogima svideti, već se takođe ne može odupreti uživanju u temi, čak i ako hip hop nije vaša stvar. Pokazalo se da je žanr često ozbiljan, ali Top Dawg$ pokazuje da ubacivanje malo humora može biti veoma korisno.

Sa strane gejminga, sve je pozitivno, uprkos nedostatku originalnosti. Misteriozni respinovi su česti i igrači čekaju pravu akciju tokom besplatnih spinova. Tehnički je moguće skupiti do 450x, ukoliko je ekran pun lika buldoga.

U suštini, tema i izvođenje Top Dawg$ sprečavaju da postane obična imitacija. Igrači će se zabaviti dok igraju ovu igru, sa relativno jednostavnim funkcijama koje mogu doneti neke zaista lepe trenutke.


Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.