White Rabbit
5.0

White Rabbit

Osvoji do 100% bonusa uz prvi depozit do 500€ i 200 besplatnih spinova!


Igraj u Kazinu
T&Cs se primenjuju
Samo novi igračiWhite Rabbit Slot nudi jedinstveno iskustvo sa svojim Megaways mehanikom, bonus igrom i mogućnošću direktnog kupovanja bonusa. Otkrijte sve tajne ovog magičnog slota od Big Time Gaming.

Prednosti
 • Inovativne karakteristike i bonus igre.
 • Visoki teoretski povrat igraču.
 • Mogućnost da se direktno kupi bonus igra uz "Feature Drop" opciju.
Mane
 • Može biti izazovna za nove igrače zbog svoje kompleksnosti.
 • Kupovina bonus igre može biti skupa..

White Rabbit Slot: Pregled

Australijski razvijač Big Time Gaming pokreće svoju kreativnu stranu uz malu pomoć iz ludog sveta Wonderland-a. “White Rabbit Slot” je inspirisan knjigom “Alice in Wonderland” koju je napisao CS Lewis 1865. godine. Ova klasična priča inspirisala je mnoge knjige, filmove i slot igre tokom godina.

Zanimljivost: Mnogi čitaoci tvrde da je Lewis morao biti pod uticajem droge kada je napisao ovu knjigu, međutim, takve tvrdnje nikada nisu potvrđene.

Priča je puna sumnjivih pečuraka i mačaka koji puše lulu, što se savršeno uklapa u vizualni izgled slot igre. “White Rabbit Slot” donosi fantastične vizuale i inovativne karakteristike, uključujući i prvu opciju za kupovinu bonusa.

 • Izgled i osećaj igre: Slot igra se odvija u čarobnoj šumskoj proplanci sa sunčevom svetlošću koja prolazi kroz drveće. Postoji i ogromna gusenica koja odmara pored velikih pečuraka. Gusenica će se povremeno probuditi i pomoći igraču.
 • Zvuk: Prateća muzika zvuči kao da Ravi Shankar demonstrira sitar Beetlesima tokom njihove ‘eksperimentalne’ faze. Dodajte tome zvuke šume i atmosfera je potpuna.
 • Mehanika igre: “White Rabbit” koristi mehaniku Megaways sa 5 kolutova i između 2-7 simbola na svakom, što omogućava do 16,807 načina za dobitak tokom osnovne igre.Napomena: Veličina mreže se može znatno promeniti kada je bonus igra aktivna.
 • Stake i opklade: Igrači mogu da se klade sa samo 10 p/c ili čak do £/€20 po spinu.

Uz sve to, teoretski povrat igraču je veoma velikodušan. Na osnovnom režimu, on iznosi čak 97.24%, ali može dostići i do 97.77% kada se opcija “Feature Drop” kupi po punoj ceni.


White Rabbit Slot: Karakteristike

“White Rabbit Slot” je obogaćen različitim karakteristikama koje poboljšavaju iskustvo igrača i potencijalne isplate:

 • Džokeri (Wild simboli): Igra dolazi sa dva wild simbola koja povećavaju šanse za dobitkom.
  1. Standardni džoker može se pojaviti na kolutovima 2, 3, 4 i 5 i zamenjuje bilo koji simbol.
  2. Bonus džoker se nasumično aktivira tokom osnovne igre. Do 4 ovakva simbola mogu biti dodata na kolute kada spavajuća Gusenica pušta dimne krugove na nasumične simbole. Ovi bonus džokeri množe kombinacije u kojima se nalaze sa x2 ili x3.
 • Bonus igra: Stil igre se potpuno transformiše kada se aktivira bonus igra. Ključ za aktivaciju je “White Rabbit” simbol. Kada se tri takva simbola pojave, igračima se dodeljuje 15 besplatnih spinova. Poseban animirani efekat, sličan padu kroz zečju rupu, postaje pozadina igre.
  • Svaki kolut počinje sa 5 ili 7 redova, a kada se pojavi poseban simbol kolača, odgovarajući kolut se proširuje za +1 red. Ako kolut dostigne visinu od 12 redova, igračima se dodeljuje između 3 i 12 dodatnih besplatnih spinova.
  • Kada svi kolutovi dostignu svoj maksimum, ukupan broj načina za dobitak se povećava na neverovatnih 248,832.
 • Feature Drop opcija: Big Time Gaming uvodi mogućnost da igrači direktno kupe bonus igru. Umesto da čekaju da se tri scatter simbola prikažu na ekranu, igrači mogu da kupe ovu opciju po ceni koja je 100 puta veća od njihovog uloga. Ali postoji zanimljiva zavrzlama – tokom igre, igrači mogu sakupljati “Feature Drop” simbole koji smanjuju ovu cenu za 0.2x do 2x svaki put kada se simbol pojavi.

Zaključak

“White Rabbit Slot” je pravi biser među slot igrama. Skoro svaki aspekt igre je bez greške izveden, od interpretacije teme, preko izvanredne grafike, do inovativne mehanike igre. Sa svojom srednje visokom volatilnošću, može biti izazov za igrače, ali jednom kada se otkrije, mogućnosti za velike dobitke su ogromne.

Leave a Reply

Najbolje Kladionice

100% do 50.000 RSD bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

150% do €500 bonusa + 200 Besplatnih Spinova

čak 150% do €200 i 100% do €1000

čak do 15% Instant povrat novca - do 60% ukupno za nove Gamdom igrače.

čak 100% do €200 + 30 besplatnih spinova za nove Casiplay igrače.

čak 100% do €200 za nove MrVegas igrače.

čak do 500$ ili 5BTC + 180 besplatnih spinova za nove BitStarz igrače.

čak 100% do €300 + 100 besplatnih spinova za nove Tsars.com igrače.

čak do 100% bonusa za sve novoregistrovane Thunderpick igrače.